Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

boyun uzun oldugu ıcın kılonu gostermıyosundur emınım. ama yınede kılon var. boyuna gore hangı kıloda olman gerekıyor.

canım bende basen var ne yazık ki. bi dönem 63 kilodaken bile basenlerimin maşallahı vardı. ah ah keşke o kiloda kalsaydım. evlenmeden etmeden 10 kilo aldım ya daha doğrusu 17 felan almıştımda verdim geçen sene :26: benim yürümekten başka çarem yok bide hareketlere başladım akşamları. dün birkaç kişi zayıflamışsın dedi şaşırdım bu kadar kısa zamanda olmaz çünkü ama genede insan çok mutlu oluyo:2:

nezamandır dıyettesın. taratılmadınmı. belkıde vermıssındır.

canım şimdi 3 haftadır diyet değil ama dikkat ediyorum ve arada yuruyuş yapıyodum . kaçamaklarım çok olmuştu. ama bu hafta hergun yurudum ve börek faciası hariç hiç bozmadım

canım şimdi 3 haftadır diyet değil ama dikkat ediyorum ve arada yuruyuş yapıyodum . kaçamaklarım çok olmuştu. ama bu hafta hergun yurudum ve börek faciası hariç hiç bozmadım

hmmm. kaç saat yuruyorsun. cezanıda yerıne getırmedın sanırım kaçamagı bırak bak bızım canımız yokmu. zayıflayınca herseyı yıycezz...

ya aslında cezamı yerine getirmek istiyorum ama olmuyo şöyle ki canım ben evden tren istasyonuna kadar yuruyorum 35 dakika tutuyo akşamlarıda oyle yapıyorum 35 ten toplam 70 dakika gunde yuruyebiliyorum. aslında dahada uzatmak istiyorum yolu ama bi yol orası pek tenha o yuzden gitmiyorum ordan canım oyle oluncada mecburen 35 er dakikayla yetiniyorum

haftasonu telafi edersin biz onuda kabul ederiz.

haftasonu imkansız canım hiç yürüyemiyorum. ya evdeyim yada nişanlımlayım.
ben süt hiç svemiyorum ya hiç içemiyorum

evet erteliyoruz hani o birazcık ye bişey olmaz diyenler varya onları duya duya yedimde yedim bu hale geldim onun için kendimi kandırmak istemiyorum artık:):) çıtır olmak bizimde hakkımıızz:))

evet erteliyoruz hani o birazcık ye bişey olmaz diyenler varya onları duya duya yedimde yedim bu hale geldim onun için kendimi kandırmak istemiyorum artık:):) çıtır olmak bizimde hakkımıızz:))

tartıldınmı hiç. nasıl gidiyor.

evet yaaa bizim de hakkımız, olucaz da eminim "vaayyy be nasıl zayıfladın çok yakışmış" diyen değil duyan olucaz:)

günaydın. fix kahvaltım haslanmıs yumurta ve peynır. sirkeli limonlu kocaman bardakla ılık su. suyu akşamda ıçtim. bu arada güzel haberi patlatıyorum. 1 kılo daha vermısımmmmmmmm

günaydın canım benimde kahvaltı menüm peynir domates zeytin kepek ekmeği bir bardak ılık su 1 bardak normal su içtim sonra 2 bardak çay:)))bu ara vermem durdu onun için akşam yemeklerimi yağsız salatayla geçirmeyi düşünüyorum sen ne dersin?

evet yaaa bizim de hakkımız, olucaz da eminim "vaayyy be nasıl zayıfladın çok yakışmış" diyen değil duyan olucaz:)

zayıflıycaz canıım:):) "sen neydin nolmuşsun böyle çok güzelleşmişsin banada anlat noluurr" diyecekler bizde gerine gerine anlatıcaz:))ay çok gaza geldim şuan

sadece salatayla acıkmazmısın. ben olsam acıkırım. en azından tok tutan bıseylerde kat salatana. tavuk parcaları olabılır , ton balıgı olanılır.
yada salatanın yanına 1 kepçe çorba olabılır. ara öğün yapıyorsun dimi. diyette ac kalmamak onemlı. kendını acıktırmayacaksın.

ben nişanlıma söylemiyorum ki diyette olduğumu yürüyüş yaptığımı sonra kızar yürüyüp eve gidiyorum akşam saatlerinde diye
ama haftasonları öğünlerimi dahada kısarak telafi etmem lazım. off her haftasonu kahvaltısında boyoz poğaça yiyodum ben ya nasıl vazgeçcem

yapıyorum canım ara öğün evde elma soyuyorm okula giderken çantama atıyorum..bi küçük şişem var onada bitki çayımı demleyip götürüyorum falan..grisinilerim var yanımda bikaç gündr spora gidemıyorum ödevlerden dolay acaba ondan mı durdum diye düşünüyorum

tartılıyorum sürekli canım ama durdu bikaç gündür gramlarda oynuyorum açken tartılıyorum bide tokken tartılıyorum falan ama sadece gramlarda işte

olsun cnm. gr lar kg lara donusecek. merak etme. tam gaz devam..

bilmesede olur canım ya. hadi hayatım beraber yürüyelim değişiklik olsun dersein girersin koluna yurur gelırsın

tam bende onu dıyecektım sporunu artır bıarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…