Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

canım boyum 173 kilomda 72. geöen sene yuruyuş yaparak ve yedikelrime dikkat ederek 7 kilo gibi verdim. eğer sıkı rejim yapsaydım forma girmiştim ama ne yazık boğazımı tutamadım. şimdi tekrar yuruyuşe başladım bide dikkat etmeye

boyun uzun oldugu ıcın kılonu gostermıyosundur emınım. ama yınede kılon var. boyuna gore hangı kıloda olman gerekıyor.

1 bardak sutumude içtim

kimse neden ilgilenmiyor benimle yaaaa...

asya_deniz gördüğüm kadarıyla senin motivasyonun eksik ve birileri seni gaza getirsin istiyorsun
biz türklerin doğasında var bu galiba Sürekli dışardan motivasyon bekliyoruz. Mesela zayıflayan birilerini görünce içimizden evet bende yapabilirim diyoruz
Ama en önemlisi ne biliyor musun iç motivasyon bunu da kendi kendine sağlayabilirsin anca canım. Eğer iç motivasyonunu sağlarsan en ufak bir kaçamağa bile izin vermezsin hem de suçluluk duymazsın canım. Sana tavsiyem kendini sürekli zayıf hayal et otur gözlerini kapat ve düşün istediğin kıyafetin içinde çok güzelleşmişsin aldığın her kıyafet sana çok yakışıyor bu şekilde düşün moralini de bozma sonuçta kilolu olmak dünyanın sonu değil ya her şey de dış güzellik değil ama işte sağlık açısından zayıf olmak güzel dış güzellikte bir artı oluyor yanında. Eğer böyle hayal edip istersen iç motivasyonunu sağlarsan ciddi anlamda zayıflayabilirsin kaçamaklara da izin vermezsin. Şunu da bilmek lazım ki bu iş kilo vermekle de bitmiyor bunu bir yaşam haline dönüştürmen lazım yoksa verdiğin kiloları geri alırsın ben bi ara cidden bir sene boyunca bunu yaşam tarzına dönüştürmüştüm her şey mükemmeldi istediğim kiloya indim hiç de geri almamıştım. kilo verirken de korurken Yaptığım tek şey ise her şeyden yemek oldu. Böylece canım hiç bi şeyi aşırı istemedi hiç bi şeyi aşırmadım. Ama sonra hayat sıkıntıları stres malum kendimi yemeğe verdim bunalıma girip, şimdi tekrar başladım. Her şeyden azar azar ye spor yap, hareket et ve de akşam geç saatte asla bi şey yeme mesela ben altıdan sonra bir şey yemiyorum ve canım diyelim o an bi şey istedi bir kağıda yazıp diyorum ki bunu yarın erken saatlerde yiyeceğim.Böylece sonra yiyeceğimi bildiğim için kendimi yatıştırmış oluyorum eğer tamamen yasaklasam bu sefer dayanamayıp yerim saat geç de olsa biliyorum. VE de son söz olarak şunu söyleyim bir insanı kilo verme konusunda en iyi motive eden şey de verilmiş kilolardır. Bir 5 kilo verince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)

ay canım agzına sağlık valla silkeledin beni. çok haklısın. hele şu kagıda yazma durumu süper.. ya ben yapıcam bu işide işte yinede istiyorumki birileri aa vermıssın desin. yaptıklarımı takdır etsın. bunlarla verırısın. gaz işte versinler yeter

Canım senin boy kilo kaç? Hedef kilon ne , ne kadar sürede vermek istiyorsun ? :)

canım benm boyum 1.68 hedef kilom şuan için 70leri görmek:):):) mezuniyetim var en kısa zamanda bi 15 kilo versem yeter bana sonrasında da devam edicem tabi bi 60a inmek istiyorum:)mezuniyete kadar 70 e düşmem zor ama elimden geldiğinin fazlasını yapıcağım:):):)

bugün sabah erkenden kalktım market bahanesiyle yarım saatlik yürüdüm kahvaltı öncesi sonra ılık suyumu içtim normal 1 bardak suyumuda içtim bigüzel kahvaltımı yaptım 2 dilim kepek ekmeği,haşlanmış yumurta(4 e böldüm üzerine kırmızı biber ve nane serptim)beyaz peynir,zeytin salatalık,domates,2 fincan açık çay içtim..öğlen arkdşlarımla ödev için dışarda buluştuk evden küçük sandvic ekmeğinin içine domates kaşar peyniri ve biber koydum onu yedim dışarda..ara öğünümde ayran içtim..akşamda bulgur pilavı ve fırında köfteyle patates yapmış annem onlardan yedim.ama akşam yemeğimin porsiyonumda patatesim azdı 3 tanede köfte yedim:)

canım ilkbaşlarda hissedemiyosundur belki benimde kilom çok fazla olduğundan bende senin gibi düşünüyorum sürekli tartılıyorum bende.mutsuzum bu ara durdu sanki kilo vermem

Haklısın canım senin vaktin olmuyor bende boş vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum bu şekilde.. geldim eve şimdi yoruldum tabi 10 kmden fazla yürüdüm şimdi yemeğimide yedim.. 2-3 parça mezgit / 3-4 tanede kolyoz ( uskumrunun küçüğü istavritiğin azcık büyüğü boyutunda bir balık) yanındada salatam.. şimdide yeşilçayımı içiyorum.. yarın ikinci haftam olacak çok merak ediyorum yarın eczanede bi tartılıcam :)) Hadi hepimize kolay gelsin.. Ama canım sende yptığın hareketi küçümseme sabahın köründe kalkıyorsun o zamandan itibaren vücüdun enerji harcıyor.. işe gitme gelme.. akşam bebeğinle ilgilenmek derken.. zaten kalori yakıyosun.. benim çok hareketli bi hayatım yok bunu kapamaya çalışıyorum :)

selam şekerlerrrr16:spordan geliorm 5 te gttm yeni geldm...aksam yemeğinde biraz pilav ve havuc salatası mmm=)))güzel bi gün oldu bnm icin

bir bardak süte sevdiğin bi meyveyi kücük kücük böl yada blenderdan geçir buzlukta dondur bi parca alır isteğini cnm mmmm ben cok sewiormm =))

ben sütü içemiyorum midem bulanıyo onun tadını alınca:))) hiç hayır diyemem dondurmaya ama öğreniyorum köreltiyorum kendimi

Off kızlar gündüzleri hiç sorun yaşamıyorum .. 1 gün ödül vermem dışında hiçte tatlı yemedim.. ama geceleri bu saatlerde canım o kadar çok şey çekiyorki tek zorlandığım şey bu saatler.. merak etmeyin gözümün önünde çikolata dahi olsa yemem zaten önümde ve yemiyorum.. ama nasıl anlatsam çin işkencesi gibi.. yiyemiceğimi biliyorum ki zorla yedirseniz bile yemem bu saatlerde(çok istikrarlıyım) ama işte zooor offfffffff:) geceleri insan sevdiğini düşünür uyumadan önce ben yiyecek düşünüyorum.. uyanıyorum sabah açlık bile hissetmiyorum 1 saat sonra anca yemek yiyebiliyorum çok garipp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…