- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
canım boyum 173 kilomda 72. geöen sene yuruyuş yaparak ve yedikelrime dikkat ederek 7 kilo gibi verdim. eğer sıkı rejim yapsaydım forma girmiştim ama ne yazık boğazımı tutamadım. şimdi tekrar yuruyuşe başladım bide dikkat etmeye
1 bardak sutumude içtim
kimse neden ilgilenmiyor benimle yaaaa...
asya_deniz gördüğüm kadarıyla senin motivasyonun eksik ve birileri seni gaza getirsin istiyorsun
biz türklerin doğasında var bu galibaSürekli dışardan motivasyon bekliyoruz. Mesela zayıflayan birilerini görünce içimizden evet bende yapabilirim diyoruz
Ama en önemlisi ne biliyor musun iç motivasyon bunu da kendi kendine sağlayabilirsin anca canım. Eğer iç motivasyonunu sağlarsan en ufak bir kaçamağa bile izin vermezsin hem de suçluluk duymazsın canım. Sana tavsiyem kendini sürekli zayıf hayal et otur gözlerini kapat ve düşün istediğin kıyafetin içinde çok güzelleşmişsin aldığın her kıyafet sana çok yakışıyor bu şekilde düşün moralini de bozma sonuçta kilolu olmak dünyanın sonu değil ya her şey de dış güzellik değil ama işte sağlık açısından zayıf olmak güzel dış güzellikte bir artı oluyor yanında. Eğer böyle hayal edip istersen iç motivasyonunu sağlarsan ciddi anlamda zayıflayabilirsin kaçamaklara da izin vermezsin. Şunu da bilmek lazım ki bu iş kilo vermekle de bitmiyor bunu bir yaşam haline dönüştürmen lazım yoksa verdiğin kiloları geri alırsın ben bi ara cidden bir sene boyunca bunu yaşam tarzına dönüştürmüştüm her şey mükemmeldi istediğim kiloya indim hiç de geri almamıştım. kilo verirken de korurken Yaptığım tek şey ise her şeyden yemek oldu. Böylece canım hiç bi şeyi aşırı istemedi hiç bi şeyi aşırmadım. Ama sonra hayat sıkıntıları stres malum kendimi yemeğe verdim bunalıma girip, şimdi tekrar başladım. Her şeyden azar azar ye spor yap, hareket et ve de akşam geç saatte asla bi şey yeme mesela ben altıdan sonra bir şey yemiyorum ve canım diyelim o an bi şey istedi bir kağıda yazıp diyorum ki bunu yarın erken saatlerde yiyeceğim.Böylece sonra yiyeceğimi bildiğim için kendimi yatıştırmış oluyorum eğer tamamen yasaklasam bu sefer dayanamayıp yerim saat geç de olsa biliyorum. VE de son söz olarak şunu söyleyim bir insanı kilo verme konusunda en iyi motive eden şey de verilmiş kilolardır. Bir 5 kilo verince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Canım senin boy kilo kaç? Hedef kilon ne , ne kadar sürede vermek istiyorsun ? :)
budan sonra teleafi edersen sevinirim. motiveye çok ihtiyacımız var.
tartılmadım desem yalan olur. dunden bugune 2 kg fark gordum ama ben ınanamadıgım yanı hiç hissetmediğim için yazmayacaktım sen sorunca yazdım
sana ceza vermemiz gerekiyor. börekleri löp löp götürdüğün için sana bugun ekstradan 2 saat yuruyus verıyorum.cezanı yerıne getırdıgınde yaz
Haklısın canım senin vaktin olmuyor bende boş vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum bu şekilde.. geldim eve şimdi yoruldum tabi 10 kmden fazla yürüdüm şimdi yemeğimide yedim.. 2-3 parça mezgit / 3-4 tanede kolyoz ( uskumrunun küçüğü istavritiğin azcık büyüğü boyutunda bir balık) yanındada salatam.. şimdide yeşilçayımı içiyorum.. yarın ikinci haftam olacak çok merak ediyorum yarın eczanede bi tartılıcam :)) Hadi hepimize kolay gelsin.. Ama canım sende yptığın hareketi küçümseme sabahın köründe kalkıyorsun o zamandan itibaren vücüdun enerji harcıyor.. işe gitme gelme.. akşam bebeğinle ilgilenmek derken.. zaten kalori yakıyosun.. benim çok hareketli bi hayatım yok bunu kapamaya çalışıyorum :)bende senın gıbı yurusem yuzde yuz zayıflarım ama benımde okadar zamanım yokkı. işten eve zor dusuyorum bırde evde bebegım benı beklıyo kuzum benım. bide gidip onu bırakıpta nasıl yuruyeyım ya
selam şekerlerrrr16:spordan geliorm 5 te gttm yeni geldm...aksam yemeğinde biraz pilav ve havuc salatası mmm=)))güzel bi gün oldu bnm icin
selam şekerlerrrr16:spordan geliorm 5 te gttm yeni geldm...aksam yemeğinde biraz pilav ve havuc salatası mmm=)))güzel bi gün oldu bnm icin
darısı yarınların başına canım:):):) pirinç pilavı mı yedin akşam yediğin:)
hıhıama iki kaşıkcık o kadar napim spor beni cooook acıktırıo baska selere saldırmadgma dua ediormm
canım çok fena dondurma istiyooooo:'(
aifyet olsun tatlım:)yaramasııın inşalaahh:):):)
bir bardak süte sevdiğin bi meyveyi kücük kücük böl yada blenderdan geçir buzlukta dondur bi parca alır isteğini cnm mmmm ben cok sewiormm =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?