Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

tartılınca bızede yaz merak edıyoruz.

selam şekerlerrrr16:spordan geliorm 5 te gttm yeni geldm...aksam yemeğinde biraz pilav ve havuc salatası mmm=)))güzel bi gün oldu bnm icin

of yaaa neden plav yedınkı. hemde havuc salatası ıkısıde yasak olan yıyecekler.sporunda bosa gıttı ohhhh vereme kılolarıda gor sen.. biz verince catlıycaksın

canım çok fena dondurma istiyooooo

zayıflayınca yıycez canımmerak etme. sadece ertelıyoruz.

zaten hep güzel olanşeyler yasak oluyor.yasak oluncadainsanınçiyneyesigeliyor

aksam yemegımde 5,5 adet kanat yedım. sayı cok gıbı ama cıvcıv kanadı gıbı bıseydı. çokmu yemısım bilmiyorum. birde yoğurt yedım. salatam yoktubugun..

arkadaşlar ben ne desem nasıl desem.. obez biri olarak zayıflamak istiyorum ama basaramıyorum. zayıflamam için hep birlikte beni motive edin lütfennnnn
zayıflatın benideeeeeeeeee....

Slm Canim bende zayıflamaya çalışıyorum diyetisyen gidiyorum 2 ayda 9 kilo verdim ama bu aralar simariklik yaptım:))) aslında zor bı Sey yapmıyoruz sağlıklı yasamayı sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz ben çok memnunum kilo vermekten her yonden çok iyi geliyor bana su an 61 kiloyum 9 kilo fazlam var hedefine:)) sanada kolay gelsin Canim :))

aksam yemegımde 5,5 adet kanat yedım. sayı cok gıbı ama cıvcıv kanadı gıbı bıseydı. çokmu yemısım bilmiyorum. birde yoğurt yedım. salatam yoktubugun..

bence çok iyi gidiyorsun tabi bize söylediklerin dışında bi şey yemiyorsan :) aynen devam et suyunu içmeyi unutma sabah akşam. 2 kilo vermişsin bak daha kim bilir ne kadar verceksin böyle devam edersen :)

sende cokıyıy vermıssın cnm ya. sporda yapıyormusun..

bence çok iyi gidiyorsun tabi bize söylediklerin dışında bi şey yemiyorsan :) aynen devam et suyunu içmeyi unutma sabah akşam. 2 kilo vermişsin bak daha kim bilir ne kadar verceksin böyle devam edersen :)

aynen yedıklerımı yazıyorum. sizi kandırsam kendımı kandıramam.zayıflamayı cok ıstıyorum. cezalık bı durum olursa uyacagımada emın olabılırsınız.motıvasyona ıhtıyacımoldugu ıcın burdayım. senın nasıl gıdıyor.fazla göremıyoruz senı sahalarda..

sabh erken okula gidiyorum akşam da geç geliyorum bi türlü giremiyorum ki nete ya sabahları genel kahvaltımı daha az yapıyorum ben. ekmeği çok az yiyorum en fazla 2 dilim eder. çayım da şekersiz oluyor. öğlen okul da bi simit bi ayran. akşam da ya yiyip geliyorum ( hafif şeyler yiyorum genelde) ya da evde yoğurt yiyorum çünkü dediğim gibi geç geliyorum ve o saatten sonra yemek istemiyorum. mesela bugün dışrda salata yedim 6 dan önce. sonra 30 dk falan yürüdüm.. böyle işte :)

bu sekılde yapıyorsan guzel.. su içiyormusun .ben bugun 3 t su ıctım

gün içinde dikkat etmiyorum da sabah akşam sirkeli suyu içiyorum

bende ılıklımonlu sırkelı suıcmeye basladım bugun. sende su tuketımını artırmalısın. gun ıcınde yapamıyorsan bıle eve gelınce ıc.ne kadarıcersenkardır.

yedıgım yemek ve yoğurtlara 2-3 tatlı kasıgı pulbıber eklıyorum. bugun cırcır olmusum.

bnmdeeee ole oluoo ama diorm ki yatıp kalkınca canın bişe istemcek yat uyu kızım mide gurultum ninni gibi gelio uyuyorummm=)=)))

ama haaayıııır=)))havuc salatam bnm rendelenmiş havuc bol domates sekermmm mayonez yoğurt cart curt yok yanii ohh bnde zayflcam işte görürsünn

ama haaayıııır=)))havuc salatam bnm rendelenmiş havuc bol domates sekermmm mayonez yoğurt cart curt yok yanii ohh bnde zayflcam işte görürsünn

ahh yavrumm sen kendini kandır öyle canım. normal havuc bıle yok. şeker dunyası havuç..

günaydın. fix kahvaltım haslanmıs yumurta ve peynır. sirkeli limonlu kocaman bardakla ılık su. suyu akşamda ıçtim. bu arada güzel haberi patlatıyorum. 1 kılo daha vermısımmmmmmmm

günaydın. fix kahvaltım haslanmıs yumurta ve peynır. sirkeli limonlu kocaman bardakla ılık su. suyu akşamda ıçtim. bu arada güzel haberi patlatıyorum. 1 kılo daha vermısımmmmmmmm

günaydııın tebrik ediyorum canım darısı başımıza:) bu arada limonla sirkenin birlikte kullanılmaması gerektiğini okumuştum bi araştır öyle kullan istersen
benm kahvaltım da büyük bi bardak sirkeli ılık su bir bardak light süt az ballı( hasta olduğum için) ve çeyrek poğaça:)

sağol canım. zayıflıycaz inşallah hepbirlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…