- Konu Sahibi mavikelime
-
olur demek isterdım ama tıkınırken dusunecektın. simgeleride cevap yazdıgın sayfanın altında cıkması lazım.sende cıkmıyormukı
upss o zaman her gün zaten 1-2 saat yürüyorum koşuyorum extra bide 10 km bisiklet bide extra 5 saatim var he ups ups yani artık bi sabah kalkar cezamı bitiririm öğlen bisiklete binerim akşamda günlük sporumu yaparım.. ovv zorlu bir hafta beni bekliyorrr
e bundan sonra beyaz cıkolatalı browni yerken bizi düşünürsün hiç unutmazsın artık ahahahahahahhaa
benm 63 kiloyum 50 kilo olmam lazımmmmmmm(yürüyüşe başladm işe yarar umarım
benm 63 kiloyum 50 kilo olmam lazımmmmmmm(yürüyüşe başladm işe yarar umarım
günaydınn hrkesleree:)))bugün kahvaltımı pek yapamadım hiç iştahım yok bugün niyeyse..bugün küçük sefa pastaları var a onlardan 2 tane yedim zeytin ve birazda peynir yedim bi bardak açık çay..öylelikle yanii:)
Gunaydin kizlarr :) bende 1 saat once yaptim kahvaltimi 1 dilim ekmek bir yumurta kirdim tavaya ( azcik zeytinyagla sadece) 3 dilim falanda hellim kizarttim. Bide bi isirik simit :) simdide yesilcayimi iciyorumm
arkdaşıma diyetisyeni süt ile tarçın yutmasını önermiş yağ yakımını kolaylaştıran bi formülmüş bi deneyellim kızlar bende sizinle paylaşıyım dedim..ben içemiyorum sütü ama ılık su ile deniycem bende:))her bişeyi denedim bide bunu deniycem yarın aç karnına :)))
az önce çiğköfte yedim
aferiiiiim sanaaa nede güzel yemişsiiinnn:):)benim dondurmama kaçamak diyen bu hafta çiğküfte yutmuşş
upss o zaman her gün zaten 1-2 saat yürüyorum koşuyorum extra bide 10 km bisiklet bide extra 5 saatim var he ups ups yani artık bi sabah kalkar cezamı bitiririm öğlen bisiklete binerim akşamda günlük sporumu yaparım.. ovv zorlu bir hafta beni bekliyorrr
arkdaşıma diyetisyeni süt ile tarçın yutmasını önermiş yağ yakımını kolaylaştıran bi formülmüş bi deneyellim kızlar bende sizinle paylaşıyım dedim..ben içemiyorum sütü ama ılık su ile deniycem bende:))her bişeyi denedim bide bunu deniycem yarın aç karnına :)))
az önce çiğköfte yedim
zaten içim yanıyobi daha yemicem ya aklım kalsaydı daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?