Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

olur demek isterdım ama tıkınırken dusunecektın. simgeleride cevap yazdıgın sayfanın altında cıkması lazım.sende cıkmıyormukı

upss o zaman her gün zaten 1-2 saat yürüyorum koşuyorum extra bide 10 km bisiklet bide extra 5 saatim var he ups ups yani artık bi sabah kalkar cezamı bitiririm öğlen bisiklete binerim akşamda günlük sporumu yaparım.. ovv zorlu bir hafta beni bekliyorrr

e bundan sonra beyaz cıkolatalı browni yerken bizi düşünürsün hiç unutmazsın artık ahahahahahahhaa

e bundan sonra beyaz cıkolatalı browni yerken bizi düşünürsün hiç unutmazsın artık ahahahahahahhaa

hahahah yok ya daha yemicem zaten diyetim bitsin yine yemicem cidden kendimi sağlıklı beslenmeye alıştırmışım fazla geldi ya 4de yememe rağmen sanki akşam 10da kuzu kesmişimde yemişim gibi ağırlık yaptı.. bundan sonra diyetim bitince dahi en ağır tatlım dondurmayla pudingdir:)) onlarda zaten gayet düşük kalorili..

günaydınn hrkesleree:)))bugün kahvaltımı pek yapamadım hiç iştahım yok bugün niyeyse..bugün küçük sefa pastaları var a onlardan 2 tane yedim zeytin ve birazda peynir yedim bi bardak açık çay..öylelikle yanii:)

Gunaydin kizlarr :) bende 1 saat once yaptim kahvaltimi 1 dilim ekmek bir yumurta kirdim tavaya ( azcik zeytinyagla sadece) 3 dilim falanda hellim kizarttim. Bide bi isirik simit :) simdide yesilcayimi iciyorumm

benm 63 kiloyum 50 kilo olmam lazımmmmmmm (yürüyüşe başladm işe yarar umarım

hoşgeldin canım. tempolu yuru bızden bıle once zayıflarsın. ama boğazıda tutucazzzz

afiyet olsun canım. sabahları iştah olmuyor ya.

Gunaydin kizlarr :) bende 1 saat once yaptim kahvaltimi 1 dilim ekmek bir yumurta kirdim tavaya ( azcik zeytinyagla sadece) 3 dilim falanda hellim kizarttim. Bide bi isirik simit :) simdide yesilcayimi iciyorumm

afiyet olsun

gunaydınn. bende kahvaltıda domates salatalık peynır ve yumurta yedım. sabah kalkınca sadece ılık su ıctım sırke ve lımon katmadım. dun mıdem cok agrıyınca alısık degılım ondanmı diye dusundum. yuruyus yapmayı planlıyorum bakalım artık gun bıze ne gosterecek.

arkdaşıma diyetisyeni süt ile tarçın yutmasını önermiş yağ yakımını kolaylaştıran bi formülmüş bi deneyellim kızlar bende sizinle paylaşıyım dedim..ben içemiyorum sütü ama ılık su ile deniycem bende:))her bişeyi denedim bide bunu deniycem yarın aç karnına :)))

az önce çiğköfte yedim

canım senin yaptığın sporu yapsam bir ayda tığ gibi olurum herhalde. aksatmazsan çok guzel kilo verirsin.
kızlar haftasonu genelde iyi geçti ufa bi kaçamağım oldu ama onu göz ardı ediyorum. sabah gene yürüyüşümü yapıp geldim ofise. pazartesi tartılacağım o yuzden bu hafta hiç bozmamam lazım

kabuk tarcını ıctıgın herseye koyabılırsın. ıctıgın seyın tadını degıstırmıyor. ama kokusu burnuna gelıyor tabı.

az önce çiğköfte yedim

sanada 2 saat yuruyus cezası verelımde bak bakalım bıdaha yıyevbılıyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…