Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

günaydın

sabah ılık suyumu içmeyi unuttum :26:
haslanmıs yumurtamı peynırımı ve maydanozumu yedım geldım.
ama bu sabah +100 ile uyandım.regli olmuşum ondan olabilirmi yaa....

adet dönemimde normal canım ya
bu arada ılık su işe yarıyor mu hiç denemedim ben. suyu çok içen biriyim ama ılık olarak değil normal

günaydıııııııınnn:) benda sabah kalktım ılık sirkeli suyumu içtim ardından kahvaltı yerine 1 bardak az yağlı süt şimdi de yeşilçay içicem, hafta sonu güzeldi dün küçük bi esneklik oldu ama hemen sporla telafi ettim ve 1 kilo zayıfladığımı gördüm:) tabi hemen havalara girmiyorum 1 kilo bu gider de gelir de:)

hadi bakalım nice nice kilolara inş
yalnız kahvaltı niye etmiyorsun canım daha tok tutar gunun en önemli öğünü sonuçta

adet dönemimde normal canım ya
bu arada ılık su işe yarıyor mu hiç denemedim ben. suyu çok içen biriyim ama ılık olarak değil normal

bende bılmıyorumkı. yenı basladım. haftasonuda mıde agrısı cekınce bıraktım. dun sadece ılık su ıctım. bugunde ıcmeyı unuttum.

sporda yapıyormusun. 1 kılo 1 kılo gıdecek bu kılolar.

sporda yapıyormusun. 1 kılo 1 kılo gıdecek bu kılolar.

3 gündür düzenli yapıyorum tam anlamıyla diyeti de 4 gündür yapıyorum, biraz yemeyi kaçırdıysam sporun miktarını arttırdım, aslında 1 kilodan fazla inceldim sebebi de şu ki; spor ve ev işi yaparken poşet sarıyorum çok terletiyo

zaten spor cok onemli arkadaşlar. geçen sene düzenli yuruyuşlerler kilo verdim. rejim yapmadım ama kıstım. mesela arada kızartmada yedim ama az. şimdi işi sıkı tutuyorum malum evleneceğim o zamana kadar bi 10 kilo versem ne guzel olur

sen kapmıssın bu ısı ya. süper.. sporla guzel kılo verılıyo ama ben yapamıyorum. tek sporum yuruyus ıste.

senın kılonda yokmu degısıklık. hıc bahsetmıyosun.

canım ben geçen pazartesi başladım 2 haftada bir tartılacağım daha tartılmadım yani.pazartesiyi bekliyorum anlayacağın. 72 ile başladım bakalım

aslında gaza gelmemdeki etkenlerden biri de şu stardaki yarışma onları görünce ben hırslandm, duygulandm kilolar farklı ama duygular hep aynı ben de ileride "ben kendime ne yapmışım böyle" dememek için şimdi bişeyler yapmaya çalışıyorum

canım oyle fazla bi kilon yok bence. boyun kaç bu arada

canım oyle fazla bi kilon yok bence. boyun kaç bu arada
boyum 163 fazla kilom yok gibi görünüyo ama benm kemiklerim ince çok yağlıyım o yüzden kötü duruyo, ayrıca şimdi fazla kilom yok ama tartıya bakmazsam farketmeden alıyorum kilo almaya müsait biriyim bi de pko hastasıyım onun da etkisi var

ben şöyle düşünüyorum geçen sene sadece dikkat ederek ve yürüyerek 2,5 ayda 7-8 kilo kadar evrdim. demek işi sıkı tutsaydım belki 10-12 verecektim. şimdi sıkı tutuyorum daha doğrusu tutmaya çalışıyorum ki haziran sonu gibi 10 kilo verebileyim:44:

ara öğün sütümüde içtim. 1 lt suyumda bıttı.ohh rahatladım be.

ara öğünlerinizi yediniz miiii. kim ne yedi..

rahatlıkla verebilirsin aslında istediğimiz rakamlar ütopik deil sadece haftada 1 kilo bizi hedefe ulaştırır

ara öğün sütümüde içtim. 1 lt suyumda bıttı.ohh rahatladım be.

ara öğünlerinizi yediniz miiii. kim ne yedi..

benm canım istemedi o yüzden bişey yemedim 2. yeşilçay bardağıma geçtm off yaa ben su içemiyorum hiç sevmiyorum su içmeyi

sabah ile öğlen arasında ara öğün yemiyorum ama bugun acıktım bir tane light bisküvi attım ağzıma. yeşil çaydan nefret ediyorum ama başladım içmeye. inş işe yarıyoddur daha önce içmediğim çin bilemeyeceğim. su konusunda sorunum yok gunde 5 lt verseler içerim

susuz olmazki ama..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…