- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
valla tutamadım kendimi ama nasılda özlmişiiimmgerçi benim dün browni yememden belliydi ama niye böyle oldum anlmadım yarından itibaren 10 günlük katı bi diyete başlıycam valla 600 kalorilik bakalım sonucum ne olcek:))
hoşgeldin kızlar. bizde motıve olmak için burdayız. ne kadar coğalırsak okadar ıyı bızım ıcınde. ama bakıne dıyetıne uymayana cok kotu ceza verırız hazırlıklı olun
geldım cnm geldımde gelmez olaydım bu manzarayı gormez olaydım.yemıssınız cıkolataları bahanenızde hazır. regliymişte robot değilmiştecıkolata yemeseydınde kayısı falanla gecıstırseydınız olmazdı dımı. valla ben bılmem cezalıksınız beyzada sende . kendı cezalarınızı kendınızmı verırsınız benmı vereyım
valla tutamadım kendimi ama nasılda özlmişiiimmgerçi benim dün browni yememden belliydi ama niye böyle oldum anlmadım yarından itibaren 10 günlük katı bi diyete başlıycam valla 600 kalorilik bakalım sonucum ne olcek:))
walla canm ben bılmem. ben zayıflarken sız öyle bakarsınız.yedıgınız cıkolatalara sayarsınız bide browni yemiş allahım yarrabbim yaaaa..kız biz cekke brownı yedıdıye 5 saat yuruyus cezası vermedıkmı. verdık. şimdi sende fazlasıyla bu cezayı haketmıs bulunuyorsun. onumuzdekı hafta ıcınde yurumen gereken 5 saat verıyorum sana. yurumeden gozume gozukme
Ya ama asya sirf cezam gitsin diye bugun bu yagmurda 1.5 saat yurudum hasta olmayo goze alarak ciddi anlamda esofmanimin tamami islandi insallahhasta olmam. Diger cezamdan yarim saat yada bi saat kaldi. Ben kendime cezayi veriyorum haftasonu sadece yumurta yemek. Nasil iyi diil mi? 7-8 yumurta beyazi yerim yanindada 2 dilim ekmek ( benim ekmegim ince dilim 22 gr. 39 kcal dilimi)
ya ama browni minik var ya cin parmağım kadar bişeybende bi diyete başlıyorum göreceksiniz duduşunuz uçuklayacak sefamsaa sürerim cezamsa çekerim gülüüümm hahahha
ya tamam barı 1 saat daha ceza verelım. gecen haftadan 5 saatın vardı dıye bu ındırım. yoksa sanada 5 saatı yazardım bakbeyzaya yazdım 5 saatı. hiç bişey bu cezadan caydıramaz. daha agırlarını hakedıyonuzda neyse. diğe3r arkadaslara barı kotu ornek olmayın dıye acımak yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sade yumurtayla olmaz bu iş...
ya tamam barı 1 saat daha ceza verelım. gecen haftadan 5 saatın vardı dıye bu ındırım. yoksa sanada 5 saatı yazardım bakbeyzaya yazdım 5 saatı. hiç bişey bu cezadan caydıramaz. daha agırlarını hakedıyonuzda neyse. diğe3r arkadaslara barı kotu ornek olmayın dıye acımak yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sade yumurtayla olmaz bu iş...
aman aman, cezalar çok katı :18: neyse ki zaten şeker hastasıyım, tatlı yüzünden ceza yeme ihtimalim yokama ben asıl tuzlulardan korkuyorum ki zaten
wildmor kaç kılosun canım sen.
an itibari ile ölçtüm tam 80. ama şuanda regl dönemimdeyim, ondan önce en son 78dim sanırım.
uyguladıgın bır rejım varmı pekı. ve suan rejımdemısın baslıycakmısın. yedıklerını aynen yazkı sana ceza verebilelim
rejime bu akşam başladım :) o da akşam yemeğini yedikten sonra, vedalaştım buzdolabındakilerle :) şöyle bir şey var ki benim genelde internette yazan diyet listelerini birebir takip etmem mümkün olmuyor, çünkü dediğim gibi şeker hastasıyım ve ilaçlarımı ayarlamam filan zor oluyor. sabahları zaten okula giderken kahvaltı yapamıyorum, fakültede ancak öğlen yemek yiyebiliyorum. önümüzdeki bir kaç gün öğlenleri salata yiyip diyet kola içmeyi planlıyorum, okuldan dönünce de akşam çorba-salata yaparım, iğnelerimi oturtana kadar yemeklerimi istediğim kadar azaltamayabilirim o yüzden belki akşam yemeklerine biraz sebze yemeği filan da eklemek durumunda kalabilirim. bir de ara öğün ayarlamam gerek ki şekerim çok düşmesin. püff.. yazarken bile yoruldum, işim zor valla :44:
gecmıs olsun cnm. senın sık sık yemen gerekmıyormu. kahvaltısız olmazkı. akşamdan tost yap sabah kalkınca ayak ustu hazırlanırken ye. yada at cantana ye. kahvaltısız olmazki
cekkkkkkkkkkkkk seni hiçbişe zayıflatmasa bu cezalar zayıflatır gülüümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?