Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben aksam tavuk goğsu ve yoğurt yedım. baskada bısey yemedım yememde hıhhh

valla tutamadım kendimi ama nasılda özlmişiiimm gerçi benim dün browni yememden belliydi ama niye böyle oldum anlmadım yarından itibaren 10 günlük katı bi diyete başlıycam valla 600 kalorilik bakalım sonucum ne olcek:))

walla canm ben bılmem. ben zayıflarken sız öyle bakarsınız. yedıgınız cıkolatalara sayarsınız bide browni yemiş allahım yarrabbim yaaaa..kız biz cekke brownı yedıdıye 5 saat yuruyus cezası vermedıkmı. verdık. şimdi sende fazlasıyla bu cezayı haketmıs bulunuyorsun. onumuzdekı hafta ıcınde yurumen gereken 5 saat verıyorum sana. yurumeden gozume gozukme

Ya ama asya sirf cezam gitsin diye bugun bu yagmurda 1.5 saat yurudum hasta olmayo goze alarak ciddi anlamda esofmanimin tamami islandi insallahhasta olmam. Diger cezamdan yarim saat yada bi saat kaldi. Ben kendime cezayi veriyorum haftasonu sadece yumurta yemek. Nasil iyi diil mi? 7-8 yumurta beyazi yerim yanindada 2 dilim ekmek ( benim ekmegim ince dilim 22 gr. 39 kcal dilimi)

Kiz beyza alemsin evet benim knatlatim cikicak yumurta kanatlandirirrr:)) napiyim ya et yemek bile agir geliyo yumurta hafif doyurucu dusul kalorili en iyi cikis yolu

ya ama browni minik var ya cin parmağım kadar bişey bende bi diyete başlıyorum göreceksiniz duduşunuz uçuklayacak sefamsaa sürerim cezamsa çekerim gülüüümm hahahha

ya tamam barı 1 saat daha ceza verelım. gecen haftadan 5 saatın vardı dıye bu ındırım. yoksa sanada 5 saatı yazardım bak beyzaya yazdım 5 saatı. hiç bişey bu cezadan caydıramaz. daha agırlarını hakedıyonuzda neyse. diğe3r arkadaslara barı kotu ornek olmayın dıye acımak yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sade yumurtayla olmaz bu iş...

ya ama browni minik var ya cin parmağım kadar bişey bende bi diyete başlıyorum göreceksiniz duduşunuz uçuklayacak sefamsaa sürerim cezamsa çekerim gülüüümm hahahha

cekeceksın maalesef canım. sinekte küçük ama mide bulandırıyo. cekkte yemıstı o parmaktan

aman aman, cezalar çok katı :18: neyse ki zaten şeker hastasıyım, tatlı yüzünden ceza yeme ihtimalim yok ama ben asıl tuzlulardan korkuyorum ki zaten

yaparım tabikiii inşalah alnımın akıyla çıkıcam bu cezadaaann hıııhh:):)

aman aman, cezalar çok katı :18: neyse ki zaten şeker hastasıyım, tatlı yüzünden ceza yeme ihtimalim yok ama ben asıl tuzlulardan korkuyorum ki zaten

walla canım burda böyle. cezada var yani. bak ben ceza almamak ıcın yemıyorum. yoksa bızdekıde can neler cekıyor neler

cekkkkkkkkkkkkk seni hiçbişe zayıflatmasa bu cezalar zayıflatır gülüümmmmmmm

an itibari ile ölçtüm tam 80. ama şuanda regl dönemimdeyim, ondan önce en son 78dim sanırım.

uyguladıgın bır rejım varmı pekı. ve suan rejımdemısın baslıycakmısın. yedıklerını aynen yazkı sana ceza verebilelim

uyguladıgın bır rejım varmı pekı. ve suan rejımdemısın baslıycakmısın. yedıklerını aynen yazkı sana ceza verebilelim

rejime bu akşam başladım :) o da akşam yemeğini yedikten sonra, vedalaştım buzdolabındakilerle :) şöyle bir şey var ki benim genelde internette yazan diyet listelerini birebir takip etmem mümkün olmuyor, çünkü dediğim gibi şeker hastasıyım ve ilaçlarımı ayarlamam filan zor oluyor. sabahları zaten okula giderken kahvaltı yapamıyorum, fakültede ancak öğlen yemek yiyebiliyorum. önümüzdeki bir kaç gün öğlenleri salata yiyip diyet kola içmeyi planlıyorum, okuldan dönünce de akşam çorba-salata yaparım, iğnelerimi oturtana kadar yemeklerimi istediğim kadar azaltamayabilirim o yüzden belki akşam yemeklerine biraz sebze yemeği filan da eklemek durumunda kalabilirim. bir de ara öğün ayarlamam gerek ki şekerim çok düşmesin. püff.. yazarken bile yoruldum, işim zor valla :44:

gecmıs olsun cnm. senın sık sık yemen gerekmıyormu. kahvaltısız olmazkı. akşamdan tost yap sabah kalkınca ayak ustu hazırlanırken ye. yada at cantana ye. kahvaltısız olmazki

gecmıs olsun cnm. senın sık sık yemen gerekmıyormu. kahvaltısız olmazkı. akşamdan tost yap sabah kalkınca ayak ustu hazırlanırken ye. yada at cantana ye. kahvaltısız olmazki

doğru söylüyosun canım, aslında kahvaltı da etmem lazım sık sık da yemem lazım. şimdi en azından bu zayıflama bahanesiyle yemek yeme düzenim de düzelir de hastalığım için de faydalı bişey yapmış olurum, inşallah

Asya bence bu gunlugun adi acisiyla tatlisiyla olmaliydii yeni gelenler bastan soyliyelim bizim gunlugumuz canim cicimle gecmiyor acikcasiii toplam 6 saat yurume cezasi aldim ben yaniii hahah asyacim sevgili liderimiz bizim cezalarimiz varda ödüllerimiz niye yook? Bence belli bi kilo belirliyelim o kadar verenin aramizda sectigimiz bi odulu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…