Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

allah şifa versin canım benim annemde şeker hastası..zor olur bilirim.ama bilinçli şekilde ilerletirsen diyetini bi sorunla karşılaşmazsın..diyetteyim diye kendini aç bırakma.

kendimi yanlız sanıyodum deilmişim benm de regl olmama 3 gün falan var tatlı krizi sonucu bitter yedim utandığım için nete giremedim akşam yemeğim patates salatasıydı sadece ama yine de rahatsızlık duyuyorum hem regle hazırlık şişkinliği hem de çikolata yemeninn pişmanlığının şişkinliği

BEncede ya sagolsun cezalar bir deri bir kemik kalicam hahahahaO zaman benim eski cezayla birlikte 1.5 saat daha cezam varr..

aynen canım cezalara devam

konu baslıgını degıstıremıyormuyuz acaba. yetkililere duruyuruluuuuuuuurrrrrrrrr..

yav ödülün en büyüğü çevreden aldıgımız olumlu tepkiler canım. daha ne olsun yok öyle ödül ayağına çikolataları, kekleri, talıları börekleri löp löp götürmek. bizde ödül yoooooooooooooookkkkkkkk

töbe töööbeeee noluyo ya size. bi regli sizi bu halleremi düşürecekti. valla özlemcim ceza almak için çabalamışsın resmen. çikolatayı götürmüşsün üstüne bide patates salatası. aman allahım sen sabır ver. senın cezanda 5 saat. kaçarı yok.

yapacak bişey yok içgüdüseldi karşı koyamadım akılsız nefsin cezasını bedenim çekecek 1 haftada tamamlamaya çalışıcam cezamı ama bunu telafi edecek bişe de önermen lazım ben de beyza gibi düşük kalorili şok bi diyet mi yapsam acaba

beyzanın şok diyeti kendi fikri ama oda paşa paşa 5 saatlık yürüyüşünü yapacak. bu ceza sizi caydırmıyoki anacım alternatif bulayım..

arkadaşların cezalarını 1 haftada tamlanması rica olunur. yoksa dahamı azaltsam süreyi

ceza çekilecek tabi de yanında vicdan azabını geçirmeye yönelik rahatlamak için yapılabilecek bişe
bi haftadan az çok zor oluuuuurrr

korkarım bu cezalar yuzunden yakında yedıklerınızıde ıtıraf etmeyeceksınız. ama onuda vicdanınıza bırakıyorum

söylemezseniz eger lop lop yağ olarak size geri dönsün yaşasın kötülük

Son düzenleme:

Yok canim valla benk goruyosun ilk ve en buyuk cezayi ben aldim pasa pasada bitirdim ustune bide nasil olsa cezam var diye kendi yuruyusllerimide aksatmadim. Hem yuruyus hem extra yuruyus yaptim.. Bende sıkıntı yok pasa pasa cekiyorum cezami:)

bencede bi ödül olmalı yaaa:)))gerçi benim ödülüm 10.kilomu verdiğimde gelcek ama ben 10 u görene dek cezalardan ölürde kalmazsam siz yoldaşlarıma adayacağm ödülümü

ayyy ne güzel hepimizin birer cezalık nazar boncuğumuz oldu mukocuğum yaparız cezalarmızıı..her tatlı yiyişin bide acı acı cezası var sloganıylayız bu hafta

Diyet yontemleri ve deneyimlerimizde 5 gunde 5 kilo diyeti gordum arkadaslar hic bakaniniz oldu mu?? Olumlu sonuclar alinmis galiba..

Diyet yontemleri ve deneyimlerimizde 5 gunde 5 kilo diyeti gordum arkadaslar hic bakaniniz oldu mu?? Olumlu sonuclar alinmis galiba..

bakmadım canımda benimde başlıycağım 10 günde 5 kilo verdiyomuş deniycem bi bakalım olumlu sonuçlar alırsam derim sizede zaten günlük yemek yazımlarımdan anlaşılır :))

bakmadım canımda benimde başlıycağım 10 günde 5 kilo verdiyomuş deniycem bi bakalım olumlu sonuçlar alırsam derim sizede zaten günlük yemek yazımlarımdan anlaşılır :))

moralim çok bozuk ya olmuyo benim 3 gün yapsam 4 gün olmuyo. devamlı yürüyorum falan zaten mecburen oluyo okul falan derken. sabahları 3 durak falan yürüyorum. bunlarda sorun yok. ama yediklerimi ayarlayamıyorum. devamlı arkadaşlarımlayım mecbur dışarda yiyorum. tam olarak hangi öğünde ne yemem gerektiğini bilmediğim için oluyo sanırım

abboooowww kııızz bırakma kendini hemeenn:))dışarda yediğinde illa abur cubur yemek gerekmez ki tatlım..artık heryerde salata var..olmadı sen arkdşlarını kendine uydur salatada olan biyere gidelim de götür onları mesela bende arkdşlarımla gidiyorum ama tavrımı koyabiliyorum ben her ne kadar bugün çikolata yemş olsamdaa:))) uymak zorunda değilsin bişeylere.ben bi deniycem bu hafta bakalım napabilcem diye:))üzülmee yaparsın canım benimm sıkma kendini aman aman çok bi kilon yok bak bana benim yerimde olsan napacaktın..:)

ayyy ne güzel hepimizin birer cezalık nazar boncuğumuz oldu mukocuğum yaparız cezalarmızıı..her tatlı yiyişin bide acı acı cezası var sloganıylayız bu hafta

cezamın 1 saatini tamamladım ve kahvaltı 1 yumurta 1 tane etimek peynir domates salatalık şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…