- Konu Sahibi mavikelime
-
rejime bu akşam başladım :) o da akşam yemeğini yedikten sonra, vedalaştım buzdolabındakilerle :) şöyle bir şey var ki benim genelde internette yazan diyet listelerini birebir takip etmem mümkün olmuyor, çünkü dediğim gibi şeker hastasıyım ve ilaçlarımı ayarlamam filan zor oluyor. sabahları zaten okula giderken kahvaltı yapamıyorum, fakültede ancak öğlen yemek yiyebiliyorum. önümüzdeki bir kaç gün öğlenleri salata yiyip diyet kola içmeyi planlıyorum, okuldan dönünce de akşam çorba-salata yaparım, iğnelerimi oturtana kadar yemeklerimi istediğim kadar azaltamayabilirim o yüzden belki akşam yemeklerine biraz sebze yemeği filan da eklemek durumunda kalabilirim. bir de ara öğün ayarlamam gerek ki şekerim çok düşmesin. püff.. yazarken bile yoruldum, işim zor valla :44:
BEncede ya sagolsun cezalar bir deri bir kemik kalicam hahahahaO zaman benim eski cezayla birlikte 1.5 saat daha cezam varr..
Asya bence bu gunlugun adi acisiyla tatlisiyla olmaliydiiyeni gelenler bastan soyliyelim bizim gunlugumuz canim cicimle gecmiyor acikcasiii toplam 6 saat yurume cezasi aldim ben yaniii hahah asyacim sevgili liderimiz bizim cezalarimiz varda ödüllerimiz niye yook? Bence belli bi kilo belirliyelim o kadar verenin aramizda sectigimiz bi odulu olsun
kendimi yanlız sanıyodum deilmişim benm de regl olmama 3 gün falan var tatlı krizi sonucu bitter yedim utandığım için nete giremedimakşam yemeğim patates salatasıydı sadece ama yine de rahatsızlık duyuyorum hem regle hazırlık şişkinliği hem de çikolata yemeninn pişmanlığının şişkinliği
töbe töööbeeee noluyo ya size. bi regli sizi bu halleremi düşürecekti. valla özlemcim ceza almak için çabalamışsın resmen. çikolatayı götürmüşsün üstüne bide patates salatası. aman allahım sen sabır ver. senın cezanda 5 saat. kaçarı yok.
yapacak bişey yok içgüdüseldi karşı koyamadım akılsız nefsin cezasını bedenim çekecek 1 haftada tamamlamaya çalışıcam cezamı ama bunu telafi edecek bişe de önermen lazım ben de beyza gibi düşük kalorili şok bi diyet mi yapsam acaba
beyzanın şok diyeti kendi fikri ama oda paşa paşa 5 saatlık yürüyüşünü yapacak. bu ceza sizi caydırmıyoki anacım alternatif bulayım..
arkadaşların cezalarını 1 haftada tamlanması rica olunur. yoksa dahamı azaltsam süreyi
korkarım bu cezalar yuzunden yakında yedıklerınızıde ıtıraf etmeyeceksınız. ama onuda vicdanınıza bırakıyorum
söylemezseniz eger lop lop yağ olarak size geri dönsünyaşasın kötülük
Asya bence bu gunlugun adi acisiyla tatlisiyla olmaliydiiyeni gelenler bastan soyliyelim bizim gunlugumuz canim cicimle gecmiyor acikcasiii toplam 6 saat yurume cezasi aldim ben yaniii hahah asyacim sevgili liderimiz bizim cezalarimiz varda ödüllerimiz niye yook? Bence belli bi kilo belirliyelim o kadar verenin aramizda sectigimiz bi odulu olsun
kendimi yanlız sanıyodum deilmişim benm de regl olmama 3 gün falan var tatlı krizi sonucu bitter yedim utandığım için nete giremedimakşam yemeğim patates salatasıydı sadece ama yine de rahatsızlık duyuyorum hem regle hazırlık şişkinliği hem de çikolata yemeninn pişmanlığının şişkinliği
Diyet yontemleri ve deneyimlerimizde 5 gunde 5 kilo diyeti gordum arkadaslar hic bakaniniz oldu mu?? Olumlu sonuclar alinmis galiba..
bakmadım canımda benimde başlıycağım 10 günde 5 kilo verdiyomuş deniycem bi bakalım olumlu sonuçlar alırsam derim sizede zaten günlük yemek yazımlarımdan anlaşılır :))
moralim çok bozuk ya olmuyo benim 3 gün yapsam 4 gün olmuyo. devamlı yürüyorum falan zaten mecburen oluyo okul falan derken. sabahları 3 durak falan yürüyorum. bunlarda sorun yok. ama yediklerimi ayarlayamıyorum. devamlı arkadaşlarımlayım mecbur dışarda yiyorum. tam olarak hangi öğünde ne yemem gerektiğini bilmediğim için oluyo sanırım
ayyy ne güzel hepimizin birer cezalık nazar boncuğumuz oldu mukocuğumyaparız cezalarmızıı..her tatlı yiyişin bide acı acı cezası var sloganıylayız bu hafta
ayyy ne güzel hepimizin birer cezalık nazar boncuğumuz oldu mukocuğumyaparız cezalarmızıı..her tatlı yiyişin bide acı acı cezası var sloganıylayız bu hafta
adım özlem olsun bu bize yağ kaybı olarak geri dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?