Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

Kızlaaarrr ben geldimmm :) bugn bnm tartı günümdü ama evdeki tartı bozuk bnm yeni tartı almam lazım galiba :)

Bu ceza olayını sevdim valla ama haftada bi gün güzel kilo verebilmiş olanın ödülü de olsa cok güzel olmaz mı :)

Ben dün cok kötü beslendim çok yemiyorum, regl dönemim olmasına ragmen tatlıya saldırmıyorum bnm öğünlerimi ayarlayamamam en büyük problemim sanırım öğün saatlerim yok bazen 2 öğün bazen 3 öğün bazen ara öğünleri de yiorum bazen atlıorum akşam yemeğim bigün 7deyse bi gün 9a cıkıo offf napcam nasıl düzenliycem bilmiyorum

Haftaiçi okulum var yurtta kalıyorum bazen gezmeye cıkıyorum dışarda yemek istemediğimden yurda dönene kdr akşm yemeğimi yemiorum dönüş saatmse 8i 9u buluo haftasonu bi nebze daha iyi çünkü evime geliyorum :)

Dün mesela sabahtan dişçiye gittim dişçi de erkek arkadaşımın babasıydı canımın yanmasının yanında bi de görücüye cıkma stresim vardı ilk kez tanışacaktık, düşünün halimi nasıl yemek yiim ben saat 1bcga kdr yemek yememem gerekiyodu yiemedim kahvaltı da yapmamıştım snra derse girdm 1bckta gene yiemedim teeee saat 3-3.30da yemek yedim tavuk ızgara ve salata oldu yiyeceklerim, sonra eve geldim aç deildim yine yemedim bşy saat 10 gibi 1 portakal 1/2 elma o kadarcık :) ama su içemiyorum 1 litre anca içmişimdir heralde

Son düzenleme:

ben de öle yapıyorum da onlar yiyince hani dayanamıyorum gibi bi şey oluyo. bırakmıyorum zaten ama sanki hem yemeyip hem de kilo veremiyomuşum gibi gelio yani sanki almayı engelliyorum ama verme gibi bi durum yok

Canim kusura bakma ama sen diyet mantigini hic anlamamissin. Daha ne yemen gerektiginin farkinda degilsin kacta yemen gerektiginin farkinda degilsin. Aksam yemegini en gec 6-7de bitirmelisin o saatten sonra meyve bile yeme o yaga donusuyosun gunduz saatinde bile meyve yiceksen yaninda sut ic yaga donusmesini engelliyo. Buarada kizlar lafi gecmisken sizde kacamakta yapsaniz hemen sutunuzu icin..

Tünaydın kızlar :)

Bugün rejimimin ilk kahvaltısını yaptım da yediklerimin hesabını vermeye geldim

2 dilim ince kepek ekmeği
1 dilim ince kaşar peyniri
1 dilim tulum peyniri
yarım domates - salatalık
3 zeytin
3 badem

yedim inşallah gün içinde de nefsimi tutabilirim, şuan kendimi doymuş hissediyorum ama asıl sürekli bişi atıştırma ihtiyacıma nası karşı koyucam mesele o. bu arada bişey söylicem iyi ki gelmişim buraya, resmen yerken yediklerimi yazıcam diye insan kendini tutuyomuş

Bugün itibariyle dediklerini dikkate alarak ve daha düzgün saat aralıklarıyla mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Düzenimin ve yeme şeklimin yanlş oldugunun farkındayım zaten ama henüz onu düzene oturtamamanın sıkıntısını yaşıyorum ve sanırım bu sebeple kilo veremiyorum. Bundan sonra daha özenli davranacağım

kızlar günün hangi saatinde tartıldığımız önemli mi? çünkü dün akşam tartıldığımda 80.0 çıkmıştım, bugün kahvaltıdan sonra tartıldığımda ise 78.4'tüm. hangisini doğru kabul etmeliyim?
bir de şöyle bir şey var dün regl'imin 3.günü idi bugün 4, bitmek üzere kanamam neredeyse durdu. bununla ilgili de olabilir mi? :44:

Canim sabah uyanir uyanmaz tuvaletini yaptiktan sonra ic camasirlariyla tartil en dogrusu bu aksam fazla cikar dogal olarak

Canim sabah uyanir uyanmaz tuvaletini yaptiktan sonra ic camasirlariyla tartil en dogrusu bu aksam fazla cikar dogal olarak

ay çok sağol canım şuan çok mutlu oldum 2 kilo, 2 kilodur neticede :) kikiki

bu arada öğlen yemeğinde,

1 kase yoğurt çorbası,
1 domates,
1 ince dilim beyaz peynir,
2 ince dilim kepek ekmeği yedim.

kahvaltı ile öğle yemeği arasında da 3 badem yedim.

canım hoşgeldi aramıza. sende benim gibi düğünün için zayıflamak istiyorsun sanırım. ama senin zaman bol önünde verirsin inş. benimse çok az kaldı onumde vaktim.
gelelim yediklerime bugun haftasonu diye kahvaltıda bir gevreği bitirdim kızlar. oğlen ise 2 küçük dilim kepek ekmeği peynir domates ve zeyttin. inş akşama boğazımı sıkı tutarım malum pazartesi tartılacağım

evet tatlım benim de düğün için zayıflamam gerek :) senin düğün ne zaman, hayırlısıyla?

kııızzllaar bende geldimm:)regl olmuşum bugün ve göğüslerim belim çok ağrıyo: bugün kahvaltıda peynir domtis salatalık zeytin 1 dilim kepek ekmeği ile doyduum:) öğlen okuldaydım bi küçük beyaz peyir ve domtisli sandviç ve yanında ayran içtim eve geldim biraz önce kırmızı mercimek çorbası,tavuk sote yedim 1 dilim kepek ekmeğe yedim oohh tokum suan:))akşamada sütüm bitmiş yürüyüşe çıktığımda alacağım akşamda sütlü kahve içeceğim:)hiiiç kaçamaklık bişi yapmadımm:)

hoşgeldin canım :) maşallah bugün de iyisin bakıyorum :) benim de ilk gün biraz önce şekerim düştü, bi meyve suyu içtim bi dilim kepek ekmeği yedim düzelir birazdan diye umuyorum. zamanla ben de düzenimi oturtsam süper olucak :101:

inşalah canım sen acele etme.sağlığın herşeyden önemli :):) meyveli soda falanda içebilirsin seviyorsan eğer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…