Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

hooopp yürüyüş vaktiii geldi şimdi yürümeye çıkıcağııımm :))görüşürüz akşaamaa öpüldünüz :)

kızlar bide atıştırmalık ozellikle canımız tatlı çektiğinde kuru kayısı yiyin. çok işe yarıyo inanın. he benim gibi yarım saatte bir yemeyin tabi

Bende bugunu 3 yumurta beyazi ve 2 yumurtayla kapadi
2de kizartilmis kepek ekmek.. Diyet bitsin kiloyla dondurma yemek istiyorum

kızlar tam olarak şuanda açlıktan midem kazınıyo daha diyetin ilk günü diye heralde kaldıramadı bünyem. napsam ne yesem? yoğurt mu yesem kase kase napsam bi akıl verin

bunların elbet gerı donusuolacakkk

yaz her yedıgını enazından yanlısların duzelır. kahvaltın gayet ıyı. kepek yerıne ya tam tahıllı bugday yada çok tahıllı ekmeklerden ye bence...

sabahları açkarnına tartıl canım.
inşalah canım sen acele etme.sağlığın herşeyden önemli :):) meyveli soda falanda içebilirsin seviyorsan eğer:)

light içeceklerde sınırlı olarak tuketılebılır.

kızlar bide atıştırmalık ozellikle canımız tatlı çektiğinde kuru kayısı yiyin. çok işe yarıyo inanın. he benim gibi yarım saatte bir yemeyin tabi
günde 4 taneyi geçmemeli
afiyet olsun canım :) ohh yarasın.. ben de bitki çayı depolayayım eve bari.. sevmem de çay ama ağzım boş durmasın, yemek aramayayım bari
bitki çaylarınıza kabuk tarçında ekleyebılırsınız. tatlı ıstegınızde keser.kişeker hastalıgına bırebır...
Bende bugunu 3 yumurta beyazi ve 2 yumurtayla kapadi
2de kizartilmis kepek ekmek.. Diyet bitsin kiloyla dondurma yemek istiyorum

light meyvalı yoğutlara çay kaşıgı batır at buzluga canın ıstedıkce ye dondurmadan farkısz
kızlar tam olarak şuanda açlıktan midem kazınıyo daha diyetin ilk günü diye heralde kaldıramadı bünyem. napsam ne yesem? yoğurt mu yesem kase kase napsam bi akıl verin

ya canım dıyet demek ac kalmak degılkı. aç kalmak yok. acıktıgını hıssettıgın an atıstır ama doğru seylerden atıstır.

unutmayalım arkadaslar ac kalamak yoooooooooooooooooookkk. ac kalamakla zayıflanmaz. metebolızmayı hareketlı tutmak ıcın araogunlerımız atlamıyoru lütfen....

evet şimdi ben güzel haberi patlatayım bugunde -700 gr gıttııııııııııııııııııı

tickerımı güncelliyeyimde çikolata yiyenlere ibret olsun

evet şimdi ben güzel haberi patlatayım bugunde -700 gr gıttııııııııııııııııııı

tickerımı güncelliyeyimde çikolata yiyenlere ibret olsun

ooooohhhh sefaannn olsun canım ama çiko yiyince hiç pişmanlık duymadım ne yalan diyim ama yemiycem artık bidaha regl dönemime kadar terbiyelemem lazım kendimi

akşam balık ve salata yedım. daha sonra mısafırlıge davetlıydık. ev sahıbı neler yapmamıskı. ama ben catalı bıle ellemedım. hepsini elimleyedimdermiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşiiiiiiiiiiiiiimmmmm... dokunmadım bıle

saba 9:30 da evden cıktım aksam 18 de eve gırdım. ammada yrumusum haaaaaaaa

ben de öle yapıyorum da onlar yiyince hani dayanamıyorum gibi bi şey oluyo. bırakmıyorum zaten ama sanki hem yemeyip hem de kilo veremiyomuşum gibi gelio yani sanki almayı engelliyorum ama verme gibi bi durum yok

canım sen hareketsiz misin?yani azcık yürüyüşle bence kesinlikle sonuç alırsın?eğer yok alamıyorum diyosan bi doktora falan müracaat et istersen...

çok kıskanıyorum valla çatlıyorum heee :18::18:

kızlaarr sabah kahvaltımda 1 dilim kızartılmış kepek ekmeği,1 küçük boy portakal,bir fincan açık çay

günaydın kızlarr bugün nişanlımla dışarıda olacağım için gün içinde yazamayabilirim, hesabımı verip evden öyle çıkayım dedim

kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim kaşar peynir, 3 zeytin yedim ve 2 bardak çay içtim. öğle yemeğimi dışarıda yiycem, nişanlım yoldan çıkarmaya çalışabilir ama ben salata yemeye kararlıyım, artık döndükten sonra bakarız nolmuş ne bitmiş

şimdilik kaçıyorum, öptüm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…