- Konu Sahibi mavikelime
-
açık limonlu çay içiyorumm oooh miiss miss:)))
afiyet olsun canım :) ohh yarasın.. ben de bitki çayı depolayayım eve bari.. sevmem de çay ama ağzım boş durmasın, yemek aramayayım bari
kızlar tam olarak şuanda açlıktan midem kazınıyodaha diyetin ilk günü diye heralde kaldıramadı bünyem. napsam ne yesem? yoğurt mu yesem kase kase napsam bi akıl verin
1 kase ye canım hemen açlığın geçer:))öncesind ılık su iç..
Yok canim valla benk goruyosun ilk ve en buyuk cezayi ben aldim pasa pasada bitirdim ustune bide nasil olsa cezam var diye kendi yuruyusllerimide aksatmadim. Hem yuruyus hem extra yuruyus yaptim.. Bende sıkıntı yok pasa pasa cekiyorum cezami:)
Tünaydın kızlar :)
Bugün rejimimin ilk kahvaltısını yaptım da yediklerimin hesabını vermeye geldim
2 dilim ince kepek ekmeği
1 dilim ince kaşar peyniri
1 dilim tulum peyniri
yarım domates - salatalık
3 zeytin
3 badem
yediminşallah gün içinde de nefsimi tutabilirim, şuan kendimi doymuş hissediyorum ama asıl sürekli bişi atıştırma ihtiyacıma nası karşı koyucam mesele o. bu arada bişey söylicem iyi ki gelmişim buraya, resmen yerken yediklerimi yazıcam diye insan kendini tutuyomuş
sabahları açkarnına tartıl canım.kızlar günün hangi saatinde tartıldığımız önemli mi? çünkü dün akşam tartıldığımda 80.0 çıkmıştım, bugün kahvaltıdan sonra tartıldığımda ise 78.4'tüm. hangisini doğru kabul etmeliyim?
bir de şöyle bir şey var dün regl'imin 3.günü idi bugün 4, bitmek üzere kanamam neredeyse durdu. bununla ilgili de olabilir mi? :44:
inşalah canım sen acele etme.sağlığın herşeyden önemli :):) meyveli soda falanda içebilirsin seviyorsan eğer:)
günde 4 taneyi geçmemelikızlar bide atıştırmalık ozellikle canımız tatlı çektiğinde kuru kayısı yiyin. çok işe yarıyo inanın. he benim gibi yarım saatte bir yemeyin tabi
bitki çaylarınıza kabuk tarçında ekleyebılırsınız. tatlı ıstegınızde keser.kişeker hastalıgına bırebır...afiyet olsun canım :) ohh yarasın.. ben de bitki çayı depolayayım eve bari.. sevmem de çay ama ağzım boş durmasın, yemek aramayayım bari
Bende bugunu 3 yumurta beyazi ve 2 yumurtayla kapadi
2de kizartilmis kepek ekmek.. Diyet bitsin kiloyla dondurma yemek istiyorum
kızlar tam olarak şuanda açlıktan midem kazınıyodaha diyetin ilk günü diye heralde kaldıramadı bünyem. napsam ne yesem? yoğurt mu yesem kase kase napsam bi akıl verin
evet şimdi ben güzel haberi patlatayımbugunde -700 gr gıttııııııııııııııııııı
tickerımı güncelliyeyimde çikolata yiyenlere ibret olsun
ben de öle yapıyorum da onlar yiyince hani dayanamıyorum gibi bi şey oluyo. bırakmıyorum zaten ama sanki hem yemeyip hem de kilo veremiyomuşum gibi gelio yani sanki almayı engelliyorum ama verme gibi bi durum yok
akşam balık ve salata yedım. daha sonra mısafırlıge davetlıydık. ev sahıbı neler yapmamıskı. ama ben catalı bıle ellemedım. hepsini elimleyedimdermiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşiiiiiiiiiiiiiimmmmm...dokunmadım bıle
saba 9:30 da evden cıktım aksam 18 de eve gırdım. ammada yrumusum haaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?