Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kocama inat bende vardım 5 kilo vermek için burdayım benide zayıflatın :26:

en büyük motivasyon sebebi bu
hemen sende baslıyosun rejıme yarın degıl bugun. ne yedıklerını yaz bıze. birbirimizi motive edelim.. öyle kaçamak yaptıgın zamanlarda olsun -canım dıkat edersın - dememızı bekleme ...

öğlen 3 bardak su , haslanmış tavuk ve yoğurt yedım.

nescafe içeilirmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm tek şekerli...:26:

sabah 2 incir 6 adet bisküvi tek şekerli 1 bardak çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 kaseye yakın salata cin biber
şuanda 1 nescafe içtim

sabah 2 incir 6 adet bisküvi tek şekerli 1 bardak çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 kaseye yakın salata cin biber
şuanda 1 nescafe içtim

bence incir yerine kayısı ye. ve bisküviyi hayatından çıkar. çayı şekersiz içmeye çalış. ben şekersiz içiyorum. ayrıca kahvaltını sağlam yapmalısınki aksama acıkamayasın. peyniri yumurta domates salatalık la kahvaltını zenginleştirmeni tavsiye ederim. öğle yemeğin güzel. vericez bu kiloları.

bende onu soracaktm cnm ya 7 de geliorm yurda spordan..yenekhanede mercimek corbası makarna tarhana corbası ıspanak var hangisini ycem ki bennnn___*???

offf ya bilemedimki ne desem. çorba salata olabılır yada yıne ıspanak yoğurt yıyceksın alternatıfın yokkı

incir kilo mu yapıyo ?
sabah kahvaltı yapacak hiç durumum olmuyo iş yerindekiler poğaça börekler yiyo sırf canm ister diye gitmiyorum yanlarına
akşama da ıspanak haşlar yerim artık
bişi sorcam kızlar uyannca farkında olmadan bişler yiyormusunuz
azcık uyusm uyannca kendimi bişiler atıştırrken buluyorum ve yedikten sonra çok fazla rahatsz oluyorum
kocann alışkanlığı bana geçti yaff

incirin fazlası da kilo yapıyo tabiki özellikle kuru incirin kalori değeri çok yüksek ama hiç bi alternatifin yoksa günde 2 taneden zarar gelmez

inciri diyetisyenler vermiyor. fazla şeker içerdiği için sanırım. kahvaltına gelince de akşam bir saklama kabına hazırla koy dolaba sabah cıkarkende at çantana işyerinde yap kahvaltını. en önmeli kahvaltı. uyanınca yeme isteğine gelince bende olmuyor bişey diyemiycem..

puffff ben zayıflattığını düşünüyordum kan şekerini dengeler felan diye tahmin etmiştim hınaaa
neyse bakalım akşama yemem

uyannca yeme isteği bakalım varmı aşka arkadaşlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…