- Konu Sahibi mavikelime
-
kocama inat bende vardım 5 kilo vermek için burdayım benide zayıflatın:26:
kocama inat bende vardım 5 kilo vermek için burdayım benide zayıflatın:26:
küçük bi avuç çekirdek yedimm=(ama kahvaltıyı cok az yapmıstm bde cok cnm istedi
nescafe içeilirmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm tek şekerli...:26:
en büyük motivasyon sebebi bu
hemen sende baslıyosun rejıme yarın degıl bugun. ne yedıklerını yaz bıze. birbirimizi motive edelim.. öyle kaçamak yaptıgın zamanlarda olsun -canım dıkat edersın - dememızı bekleme ...
tek şekeeeeeeerrr...olmaz cnmmmm=))gel beraber bi saat yürüyelm sonra belkii=D
Öğle yemeği olarak ıspanakla yoğurt yedmmm
sabah 2 incir 6 adet bisküvi tek şekerli 1 bardak çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 kaseye yakın salata cin biber
şuanda 1 nescafe içtim
ohhh misss. afiyet olsun. akşama sakın aynısını yeme. proteinli yemek ye aksam.
bende onu soracaktm cnm ya 7 de geliorm yurda spordan..yenekhanede mercimek corbası makarna tarhana corbası ıspanak var hangisini ycem ki bennnn___*???
bence incir yerine kayısı ye. ve bisküviyi hayatından çıkar. çayı şekersiz içmeye çalış. ben şekersiz içiyorum. ayrıca kahvaltını sağlam yapmalısınki aksama acıkamayasın. peyniri yumurta domates salatalık la kahvaltını zenginleştirmeni tavsiye ederim.öğle yemeğin güzel. vericez bu kiloları.
incir kilo mu yapıyo ?
sabah kahvaltı yapacak hiç durumum olmuyo iş yerindekiler poğaça börekler yiyo sırf canm ister diye gitmiyorum yanlarına
akşama da ıspanak haşlar yerim artık
bişi sorcam kızlar uyannca farkında olmadan bişler yiyormusunuz
azcık uyusm uyannca kendimi bişiler atıştırrken buluyorum ve yedikten sonra çok fazla rahatsz oluyorum
kocann alışkanlığı bana geçti yaff
incir kilo mu yapıyo ?
sabah kahvaltı yapacak hiç durumum olmuyo iş yerindekiler poğaça börekler yiyo sırf canm ister diye gitmiyorum yanlarına
akşama da ıspanak haşlar yerim artık
bişi sorcam kızlar uyannca farkında olmadan bişler yiyormusunuz
azcık uyusm uyannca kendimi bişiler atıştırrken buluyorum ve yedikten sonra çok fazla rahatsz oluyorum
kocann alışkanlığı bana geçti yaff
offf ya bilemedimki ne desem. çorba salata olabılır yada yıne ıspanak yoğurt yıyceksın alternatıfın yokkı
maalesef=((sadece meyve yesem nolur ki yada bol salata
inciri diyetisyenler vermiyor. fazla şeker içerdiği için sanırım. kahvaltına gelince de akşam bir saklama kabına hazırla koy dolaba sabah cıkarkende at çantana işyerinde yap kahvaltını. en önmeli kahvaltı. uyanınca yeme isteğine gelince bende olmuyor bişey diyemiycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?