- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.041
kızma asya kızma asya. okumaboyle seylerı. tansıyonun yukselecek sekerın dusecek bak. sakın asya
kızma asya kızma asya. okumaboyle seylerı. tansıyonun yukselecek sekerın dusecek bak. sakın asya
asya sen bizi bu topicten süreceğe benziyosun gibi geliyo soldan yannı
kovmam kız babamın topiği değilyakovmam canım da siz kaçarsanız bilmem.
tamam ben susuyorum. yemekler fora yıyın için heyooooooooooooooyemek serbest burda geeeeeeeeeeeeelllll
özleeeemm,asyanın şekeri düşecek 1 dilim pasta verde düzelsin kııızz yeme hepsini
günaydınnn
500 gr daha vermişim hıh
sabahta lor, haslanmıs yumurta ve maydanoz yedım.
aslında onlar benı yedı. çiğne çiğne yutamadım yaaa. yemekten tıksınmeyemı basladım ne:18::18:
offfpasta yedim ( akşam yemeğimle finalim çok güzeldi oysa, zilin çalmasıyla karşımda doğum günü pastamı gördüm arkadaşım sürpriz yapmış yemek zorunda kaldım tabi ve yemek için güzel sebebim de vardı eski sevgilim 2 yıl önce evlenmesine rağmen sanki herşey mükemmelmiş gibi varlığımın iyikilerini anlattı
yeşilçayı hiç sevmiyorum zoraki içiyorum işe yarıyor mu onuda bilmiyorum
ay keşke ya. bu sabah yururken nerdeyse ağlayacağım hiç istemiyorum sevmiyorum tek başına yurumeyi. ama mecburumyaz gelirken koca koca popoyla dolaşmak boyle evlenmek boyle balayına gitmek istemiyorum
slm arkadaşlar çok kilolu degilim aslında yani çevremdekiler abartma iyisin diyolar ama 2 sene öncesine kadar 50 kilo olan biri olarak 60 kilo olmak üzüyo. spora başladım haftıanın 3 günü gidiyorum. 1 ay oldu tartıldıgmda 60.2 çıktım . şimdiki kilom 58..az gbi geldi verdigim kilo. eylül ayında dügünüm var. . zayıflamam lazım en azından 55.. yardım edin birlikte zayıflayalım
slm arkadaşlar çok kilolu degilim aslında yani çevremdekiler abartma iyisin diyolar ama 2 sene öncesine kadar 50 kilo olan biri olarak 60 kilo olmak üzüyo. spora başladım haftıanın 3 günü gidiyorum. 1 ay oldu tartıldıgmda 60.2 çıktım . şimdiki kilom 58..az gbi geldi verdigim kilo. eylül ayında dügünüm var. . zayıflamam lazım en azından 55.. yardım edin birlikte zayıflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?