Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

asya sen bizi bu topicten süreceğe benziyosun gibi geliyo soldan yannı

kovmam kız babamın topiği değilya kovmam canım da siz kaçarsanız bilmem.

tamam ben susuyorum. yemekler fora yıyın için heyoooooooooooooo yemek serbest burda geeeeeeeeeeeeelllll

günaydınnn

500 gr daha vermişim hıh

sabahta lor, haslanmıs yumurta ve maydanoz yedım.

aslında onlar benı yedı. çiğne çiğne yutamadım yaaa. yemekten tıksınmeyemı basladım ne:18::18:

günaydınnn

500 gr daha vermişim hıh

sabahta lor, haslanmıs yumurta ve maydanoz yedım.

aslında onlar benı yedı. çiğne çiğne yutamadım yaaa. yemekten tıksınmeyemı basladım ne:18::18:

tebrik ederim darısı başımıza:) yumurtadan olabilir tiksinmen ama bu güzel bişe değil mi yaaa

ben mi anlamadım yoksa eski sevgilinle hala görüşüyomusun canımya. bu sadece senin canını yakar uzak dur. sonra canın yandıkça daha çok yersin. bende sevgilimden ayrıldığımda 15 kilo almıştım neyseki yarısını verdim şimdi diğer yarısı içinde dur

msjını görunce aklıma geldi içeyim dedim zoraki yudumluyorum şimdi. şişkinliğe gelirsek bendede maşallah ne mide varsa ne kadar yersem yiyeyim şişkinlik hissetmem ama popomda koca bir şişkinlik var orası ayrı

off yaaa o şişliklere bakarsan ben hiç bi uzvumu ayıramam birbirinden bi zayıflasak da şu başarı öykülerine boy boy fotoğraf koysam

Son düzenleme:
ay keşke ya. bu sabah yururken nerdeyse ağlayacağım hiç istemiyorum sevmiyorum tek başına yurumeyi. ama mecburum yaz gelirken koca koca popoyla dolaşmak boyle evlenmek boyle balayına gitmek istemiyorum

slm arkadaşlar çok kilolu degilim aslında yani çevremdekiler abartma iyisin diyolar ama 2 sene öncesine kadar 50 kilo olan biri olarak 60 kilo olmak üzüyo. spora başladım haftıanın 3 günü gidiyorum. 1 ay oldu tartıldıgmda 60.2 çıktım . şimdiki kilom 58..az gbi geldi verdigim kilo. eylül ayında dügünüm var. . zayıflamam lazım en azından 55.. yardım edin birlikte zayıflayalım

hoşgeldin tabi edelim de o kadar düşünme bak senin bulunduğun kilo benm idealimdeki kilo her ay 1 kilo versen eylüle kadar istediğin kiloya gelirsin

merhaba canım. sende benim gibi bi 10 kilo vermek istiyosun düğüne kadar anlaşılan. hadi bakalım başla biyerden devamı gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…