Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

eveetttt oğle yemeği vakti bir dilim kepek ekmeği peynir ve bol domateessssss. ekmeği iki dilimden bire indirdim kızlar. ama akşamları bazen 1 dilimi geçiyo gene

hoşgeldin tabi edelim de o kadar düşünme bak senin bulunduğun kilo benm idealimdeki kilo her ay 1 kilo versen eylüle kadar istediğin kiloya gelirsin

besyodayım bide ne utanç verici dimi gelinlik provaları başlıycak o yüzden kasıyorum kendimi.. bu kiloyla hiçbi gelinlik yakışmıycakmış gbi geliyo.. abimin dügünüde var temmuzda off mukayese yaa :) yardımcı olalım okula gidicem şimdi gelince devam edriz

ben gelinliğimi son ay alıcam sende oyle yap yetişmez diye bişey yok bence.
bu arada burayı takip et valla bende asya-deniz sayesinde burayı okumaya başladım sonra bi baktım ki hergun burdayım. onun başlattığını hepimiz devam ettiriyoruz ne guzel. umarım hepimiz amacımıza ulaşırız kızlar.

açıkçası besyoda olup da bu kiloda olmana ben de şaşırdım:) ama ben de sibele katılıyorum 1 ay kala falan bak gelinliğe zaten bi model varsa aklında problem deil, şimdiden başlarsanız düğün yaklaşınca sitresten yine kilo verirsin bu kez yine tadilat gerekir, bu ara da adım özlem:)

ayrıca burayı da hep takip et motive olmuş olursun inan çok işe yarıyo bu paylaşımlar. burda asya-deniz sayesinde hepimiz zayıflamaya başladık. inşallah hepimizde devamını getiririrz. getirmek zorundayız

ben yarın 5 günlük diyeti yapmaya karar verdim dayanabilirsem 5 günle ölmem dayanamazsam bırakırım

bence hiç yapma canım o 5 gunde verdiğini 10 gun sonra geri alırsın. en iyi şey sağlıklı zayıflamak ama işte insana sabır lazım. daha yuruyuşumun 3.haftasında olmama rağmen çok sıkıldım keşke sihirli değnek olsa da 10 kilo zayıflatsa beni

bak aynı şeyden bahsediyoruz bende sıkıldım 1 haftadır 65e tam ulaşamamktan zaman zaman 66yı geçmesinden bi moral olsun diye zaten 5 günde 5 kilo ütopik birşey 2 kilo versem ibrenin geri gittiğini görsem ayça kayadan devam:)

bide o diyetleri yaparken şu yenecek şu kadar yenecek olayı beni sıkıyo. o yuzden hiç yapmadım. benim diyet anlayışım spor, boğazı kısmak ve bi süre yasaklı yıyecekler koymak. bu diyetleri yapmaya kalksam hayat bana hiç zevk vermez yahu

öğlen tavuk ve yoğurt yedım. ııııykkk tavuk bı ığrençti yaaaa. Midenizi bulandırımde az yıyın

Peşinede 55 dak yurudum ama dilim dışarda kaldı yaaaa.. Bu yuruyuslerımı gelcekte alma ıhtımalım olan cezalarıma saysanız olmazmı yaa

Sibelcim tşk Ama ben nısey yapmıyorum hersey kendı sayenızde canım

hayır hiçte sayamayız ihtimalını sıfırla lutfen. yok oyle kaytarmak

ne geldiyse başımıza iradesizlikten zaten
bugun yururken oyle sıkıldım kii...sanki aylardır yuruyuş yapıyorum ve 1 tanade olsa poğaça almamak için zor tuttum kendimi ama almadım yaşasın irade

Bugunku araöğünümü 1 bardak light kolaıle yapmıs bulunmaktayım

kızlaar bende geldim sabah kahvaltı yapmadan 1 büyük kupa mateli rezene çayı içtim..1 diim kepek ekmeği kızarttım bide küçük elma yedim..öğlen yemek yiyemedim ama 4 tane küçük grsini yedim..1 saat öncede eti form çubuk kraker yedim..gayette tokuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…