- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.932
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.061
hoşgeldin tabi edelim de o kadar düşünme bak senin bulunduğun kilo benm idealimdeki kiloher ay 1 kilo versen eylüle kadar istediğin kiloya gelirsin
açıkçası besyoda olup da bu kiloda olmana ben de şaşırdım:) ama ben de sibele katılıyorum 1 ay kala falan bak gelinliğe zaten bi model varsa aklında problem deil, şimdiden başlarsanız düğün yaklaşınca sitresten yine kilo verirsin bu kez yine tadilat gerekir, bu ara da adım özlem:)besyodayım bide ne utanç verici dimigelinlik provaları başlıycak o yüzden kasıyorum kendimi.. bu kiloyla hiçbi gelinlik yakışmıycakmış gbi geliyo.. abimin dügünüde var temmuzda off mukayese yaa :) yardımcı olalım okula gidicem şimdi gelince devam edriz
ben yarın 5 günlük diyeti yapmaya karar verdim dayanabilirsem 5 günle ölmem dayanamazsam bırakırım
bak aynı şeyden bahsediyoruz bende sıkıldım 1 haftadır 65e tam ulaşamamktan zaman zaman 66yı geçmesinden bi moral olsun diye zaten 5 günde 5 kilo ütopik birşey 2 kilo versem ibrenin geri gittiğini görsem ayça kayadan devam:)bence hiç yapma canım o 5 gunde verdiğini 10 gun sonra geri alırsın. en iyi şey sağlıklı zayıflamak ama işte insana sabır lazım. daha yuruyuşumun 3.haftasında olmama rağmen çok sıkıldım keşke sihirli değnek olsa da 10 kilo zayıflatsa beni
bak aynı şeyden bahsediyoruz bende sıkıldım 1 haftadır 65e tam ulaşamamktan zaman zaman 66yı geçmesinden bi moral olsun diye zaten 5 günde 5 kilo ütopik birşey 2 kilo versem ibrenin geri gittiğini görsem ayça kayadan devam:)
öğlen tavuk ve yoğurt yedım. ııııykkk tavuk bı ığrençti yaaaa.Midenizi bulandırımde az yıyın
Peşinede 55 dak yurudum ama dilim dışarda kaldı yaaaa.. Bu yuruyuslerımı gelcekte alma ıhtımalım olan cezalarıma saysanız olmazmı yaa
hayır hiçte sayamayızIhtimalını sıfırla lutfen. Yok oyle kaytarmak
Bugunku araöğünümü 1 bardak light kolaıle yapmıs bulunmaktayım
canım sen elden ayaktan düşmede kolayla ara oğunmu olur kız
bende ara oğunmunde 3 adet keten tohumlu light biskuvi 2 adet kuru kayısı yemiş bulunmaktayım arz ederim
sankı senınkı benden daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?