Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bugün daha hiç bir şey yiyemedim, okulda aram yoktu. ama biraz daha kilo vermişim moralim süper süper süper

ama olmazki aç kalmamalısın ki buna en çok senin dikkat etmen gerekiyor. derste 5 saat surmuyorya gırmeden once atıstırsaydın

lütfen ama diyetteki püf noktamız aç kalmamak.

canım az da ols akesinlikle ekmeğe yağ surme. o bir kaşık yağ bile oyle tehlikeli ki
bende ara oğun olarak bi kase mısır gevreği yiyorum kızlar.
bu arada asya deniz super gidiyorsun darısı başıma

canım az da ols akesinlikle ekmeğe yağ surme. o bir kaşık yağ bile oyle tehlikeli ki
bende ara oğun olarak bi kase mısır gevreği yiyorum kızlar.
bu arada asya deniz super gidiyorsun darısı başıma

amin canım hepimizin başına

kızlaar bende geldim bugün-400 ile uyandım ama gün içerisinde telafi etmişim bugün sabah aç karnına ılık su 1 dilim kepek ekmeği kızartılmış.1 küçük portakal.öğlen erkek arkdşımlaydım tüm gün o kumpir yesede beni uyduramadı kendine ve ben çtır tavuklu salata yanında ayran...saat 4.30 gibi etli ekmek yedik bitane söyledik ikimiz yedik 2 dilim yedim bende yanında ayran..artık bişey yemiyceğimmm..gün boyu iyi olcaktı taaa ki etli ekmek mevzusuna kadar

ah beyza ah naptın sen... ben ceza vermekten bıktım ınankı ya

elektrıklı ızgarada tavuk goğsu yaptım çıtır çıtır oldu mmmmmmmmmmmm mis gibiydi yanında yoğurt ve salatyla yedım sıstım bıle. şimdi çaya gidiyorum görüşürüüüüüzzzzzzzzzz......

bu tuzaklara dusmesen cok ıyı becerırsınde hemen tav oluyorsun be canım. azcık daha özen azıcık daha...

dün akşam yatmadan spor yaptım evde...sabah -400 ü görünce sevgilimn yanına kuş gibi hissederek gittim nasıl emin gittim...neyse yemek yiycektik o kumpir ye dedi yok dedim ısrar etti kendi kumpir yedi bende salata yedim ancak akşam ayrılmadan gel bide kastamonuda etli ekmek yiyim öyle gideyim ankaraya dedi iyi dedim oturduk bende yedim 2 dilim ısrar etti ödülün olsun dedi iyi ki dedi yanii bana ne demeli bende hemen yoldan çıkmayı bekliyomuşum

ama olmazki aç kalmamalısın ki buna en çok senin dikkat etmen gerekiyor. derste 5 saat surmuyorya gırmeden once atıstırsaydın

lütfen ama diyetteki püf noktamız aç kalmamak.

canım vallahi haklısın ama saat 10:00-15:00 arası hiç aram yoktu, o yüzden hiçbir şey yiyemedim. aslında kahvaltıya kalkacaktım güya okula gitmeden önce ama ne mümkün, geç bile kalıyodum neredeyse

bozma moralini kuzum, önümüzdeki üç gün akşam yemeklerinden kıs biraz, moralini de düzelt, beceremiycem ben filan yazmışsın, ne güzel sevgilin de gelmiş bak gözün aydın

bozma moralini kuzum, önümüzdeki üç gün akşam yemeklerinden kıs biraz, moralini de düzelt, beceremiycem ben filan yazmışsın, ne güzel sevgilin de gelmiş bak gözün aydın

sorma canım çok moralim bozuldu mate yapraklı rezene çayı aldım hemen içtim koca bi kupa..geldide gitti sevgilim 3-4 saatliğine geldiydi beni görmeye

sorma canım çok moralim bozuldu mate yapraklı rezene çayı aldım hemen içtim koca bi kupa..geldide gitti sevgilim 3-4 saatliğine geldiydi beni görmeye

valla ne spor kurtarır nede çaylar. yemiycektin . boz moralını oyle ohh yedım sefam olsunlarla olmuyor bu işler pişman ol. ol ama lafta degıl cıdden pişman ol ve bu tuzaklara bidaha düşme.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy ne kötü biri oldum ben allah beni elinize düşürmesin yoksa çekeceğim var

afiyet olsun canım yaramasın inşalaahh...görüşrüzzz

sağol canım darısı sana inşallah...

inşaaaalllaaaah bigün sende kaçırırsında bende sana böyle ederimmm:))

inşaaaalllaaaah bigün sende kaçırırsında bende sana böyle ederimmm:))

aman aman allah yazdıysa bozsun

ama bana inan bigün kaçamak yaparsam kesınlıkle buraya yazarım niyeti bozarsam biter benim diyet. ve ben bunun olmasını hiç istemiyorum.bu sefer kararlıyımmmmmmmmmm

yanı canım naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hiçbirzaman bana ceza veremeyeceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzz....

bu mutluluğu size tattırmayacağım işte buna sefam olsun oh ooohhhhh

offf pasta yedim( akşam yemeğimle finalim çok güzeldi oysa, zilin çalmasıyla karşımda doğum günü pastamı gördüm arkadaşım sürpriz yapmış yemek zorunda kaldım tabi ve yemek için güzel sebebim de vardı eski sevgilim 2 yıl önce evlenmesine rağmen sanki herşey mükemmelmiş gibi varlığımın iyikilerini anlattı

hahahahah allah seni ne etmesin kııızzz çok güldüm keyfim yerine geldiii ama sana şunu diyim yapma valla sonra toplaması zor olur..

kızma asya kızma asya. okumaboyle seylerı. tansıyonun yukselecek sekerın dusecek bak. sakın asya

hepiii pörtlek tuuu yuuuu hani bize pastaaaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…