- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.001
günaydıııınn güne çok dinamik başladım:) kahvaltım tost ardından yanlış arabaya binip yanlış yerden inmekten ve başka binecek araç bulamamaktan ötürü 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş
asya deniz cim çok teşekkür ederim.
ay ne guzelmiş boyle ibrenin gerilere kaydığını görmekmukayese sabah sporun çok guzel olmuş bense bugun yuruyemedim İzmir bol yağmurlu bir havaya uyandı ne yazık ki
kızlar yeşil çayımı içiyorum şu anda. yarım saat sonra oğlen yemeğimi yiyeceğim. hiç sevmiyorum şu yeşil çayı
nerdesiniz bu arada.....
burada:) öğle yemeği vakti 200 gr yoğurt+yeşil elma
alıştım artık herhalde bi de sabahları tost yediğim için çok acıkmıyorum eğer sabah tost yemesem o günüm berbat geçiyo psikolojik herhalde:):)seninki oğle yemeği değil ara oğun gibi olmuş nasıl tutcak kız seni
yoğurt çok bile geldi elma ara öğünü bekler:)
valla helal olsun şu iki haftada senin kadar az yesem 2 değil 4 kilo verirdim:44: sende gidişat nasıl kaç gunde kaç kilo verdin?
ben 22.03.2012 tarihinden hiç kaçamak yapmadan 28.03.2012 tarihine kadar yaptım tam 2 kilo verdim sonra martım 30'una kadar iyiydi neredeyse 65e kadar düştüm denilebilir ama sonra regl belirtileri hasıl oldu çikolata yedim ve hafta sonu düzenli yiyip içemedim 65te sabitlenemeden 66ya döndüm geri:) bugün yine kaçamaksız yapmak üzere başladım haftaya 2 veremesem bile 1.5 veririm yani 65i görücem inşallah regl olmayı bekliyorum onun bitiminde pirinç lapası yapıcam topladığım ödemi atmak için:):)
offff yaaa evet bi daha kaçamak yapmıcam yaparsam da kalorisine bakıp aynı değerdeki yiyeceği ana öğünümden çıkarıcam tost olayına da son vermek istiyorum ama olmuyo alternatifler düşünmem lazım nesfit mi yesem acaba yaailk hafta super vermişisn ya.
zaten o kaçamaklar yakıyo bizi ah o tatlı krizleri ah...
kepek ekmeği deil sert olmasın diye biraz yağ da sürüyorum ekmeğimden 2 tostluk kaldı onu da tüketeyim sonra etimekli kahvaltıya ya da süte geçicem:)ya tosttan bişiy olmaz ki.... hele ki kahvaltıda. kepek ekmeğinden yapıyorsan tostu yağda sürmüyorsan sorun yok cnm
bugün daha hiç bir şey yiyemedim, okulda aram yoktu. ama biraz daha kilo vermişim moralim süper süper süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?