Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

hoş geldin canım. tartılmıyormusun hıc...

kızlar ben geldimm bugün öğlen okulda tavuklu salata yedim - diyet kola içtim, akşamsa eve dönünce bir kaşık haşlanmış bezelye, mantar sote ve biraz da haşlanmış tavuk, ve de 3 adet çilek yedim

raporum şimdilik bu kadar komutanlarım öpüldünüz

akşamki menüm geç olduğundan yemek yemedim onun yerine 1 kase yoğurt ve yanında 5-6 tane form çubuk yedim şuanda mate çayımı içiyorum

Son düzenleme:

afiyet olsunda yaramasın akşam yediklerin emiii

hoşgeldin canım aramızaa:):) boyun kaç kide kilonu dert ediyosun canım..zayıflarız hep birliktee eylüle kadar sen değil 5-10 kilo 20 bile verirsin

bana bi haftalık bi liste lazımm. başka türlü olmıcak. ne yicem napcam bilemiyorum :/ tamamen uygulıcam listeyi söz veriyorum yardımınıza ihtiyacım var :18: :18:

beni unutmaniza izin verrmemm yine gitti internetim pazar gunu kilodan sinir krizlerne girdim bozdum ettim. Bi onceki gun cok iyi beslenememistim disari cikmam gerektigi icin aksam yemegimi 5te yemistim 2 yumurtali salatayla gece 2de yatinca o
7 saatte acliktan oldum sabah kalktim -200le uyandim bi dellendim nedense ben bu kadar aclik cektim gidene bak 200 gram diye. Su iki gundur cok yogundum duzensiz beslendim. Simdi kendime vicdan corbasi yaptim:) tavuk suyu corba bi tabak 40 kcal Yarin onu icicem bide ton baligi yerim protein. Bi iki üç gün böyle yapıcam. Pazar gunu yagmur yagdi etti ondan beri yurumedim. Yarin aynen devam. Bana gore hic bisey diyetimi bozmadi:)

kızlar gunaydın. akşam yemeğini 5 te yemişisn ne guzel. ben olsam açlıktan ölürdüm
bu arada kızlar yuruyuşumun 3. haftasındayım ama acayıp sıkılmaya ve yorulmaya başladım:26: daha yolun başında olmama rağmen çok sıkıldığımı farketteim bişiyler diyin bana.....

bana bi haftalık bi liste lazımm. başka türlü olmıcak. ne yicem napcam bilemiyorum :/ tamamen uygulıcam listeyi söz veriyorum yardımınıza ihtiyacım var :18: :18:

yine bozmussun anlaşılan. fırsatın varsa daha sık ugra buraya ceza meza hallederız bız bu ısı

olsun uzulme dıyemıycem canım naptın seeeeeeeeeeennnnnn bal gıbıde bozmussun hemen gardını al

Umarim bir daha almamak uzere tum fazlaliklarinizdan kurtulursunuz.

amiiiiiiiiinnnn cnm sağol. hepimiz bunu istiyoruz. ben istikrarlı bir şekilde devam edıyorum. hayırlısı bakalım..

günaydın
ben -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..

sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..

ama o gr ları tapladığında haftada elle tutulur bi rakam ediyo bence mutlu olmalısın benm baskül dijital deil deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…