- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.081
kızlaar bende geldim sabah kahvaltı yapmadan 1 büyük kupa mateli rezene çayı içtim..1 diim kepek ekmeği kızarttım bide küçük elma yedim..öğlen yemek yiyemedim ama 4 tane küçük grsini yedim..1 saat öncede eti form çubuk kraker yedim..gayette tokuumm
hoş geldin canım. tartılmıyormusun hıc...
kızlar ben geldimmbugün öğlen okulda tavuklu salata yedim - diyet kola içtim, akşamsa eve dönünce bir kaşık haşlanmış bezelye, mantar sote ve biraz da haşlanmış tavuk, ve de 3 adet çilek yedim
raporum şimdilik bu kadar komutanlarımöpüldünüz
afiyet olsunda yaramasın akşam yediklerin emiii
hiçbirimize yediklerimiz yaramasın, yediğimiz kadar yakalım inşalllaahhhhhhhhh :97:
Burada ne güzel dualar vaarr :)))
slm arkadaşlar çok kilolu degilim aslında yani çevremdekiler abartma iyisin diyolar ama 2 sene öncesine kadar 50 kilo olan biri olarak 60 kilo olmak üzüyo. spora başladım haftıanın 3 günü gidiyorum. 1 ay oldu tartıldıgmda 60.2 çıktım . şimdiki kilom 58..az gbi geldi verdigim kilo. eylül ayında dügünüm var. . zayıflamam lazım en azından 55.. yardım edin birlikte zayıflayalım
Burada ne güzel dualar vaarr :)))
arkadaşlar ben ne desem nasıl desem..obez biri olarak zayıflamak istiyorum ama basaramıyorum. zayıflamam için hep birlikte beni motive edin lütfennnnn
zayıflatın benideeeeeeeeee....
beni unutmaniza izin verrmemm yine gitti internetim pazar gunu kilodan sinir krizlerne girdim bozdum ettim. Bi onceki gun cok iyi beslenememistim disari cikmam gerektigi icin aksam yemegimi 5te yemistim 2 yumurtali salatayla gece 2de yatinca o
7 saatte acliktan oldum sabah kalktim -200le uyandim bi dellendim nedense ben bu kadar aclik cektim gidene bak 200 gram diye. Su iki gundur cok yogundum duzensiz beslendim. Simdi kendime vicdan corbasi yaptim:) tavuk suyu corba bi tabak 40 kcal Yarin onu icicem bide ton baligi yerim protein. Bi iki üç gün böyle yapıcam. Pazar gunu yagmur yagdi etti ondan beri yurumedim. Yarin aynen devam. Bana gore hic bisey diyetimi bozmadi:)
bana bi haftalık bi liste lazımm. başka türlü olmıcak. ne yicem napcam bilemiyorum :/ tamamen uygulıcam listeyi söz veriyorum yardımınıza ihtiyacım var :18: :18:
beni unutmaniza izin verrmemm yine gitti internetim pazar gunu kilodan sinir krizlerne girdim bozdum ettim. Bi onceki gun cok iyi beslenememistim disari cikmam gerektigi icin aksam yemegimi 5te yemistim 2 yumurtali salatayla gece 2de yatinca o
7 saatte acliktan oldum sabah kalktim -200le uyandim bi dellendim nedense ben bu kadar aclik cektim gidene bak 200 gram diye. Su iki gundur cok yogundum duzensiz beslendim. Simdi kendime vicdan corbasi yaptim:) tavuk suyu corba bi tabak 40 kcal Yarin onu icicem bide ton baligi yerim protein. Bi iki üç gün böyle yapıcam. Pazar gunu yagmur yagdi etti ondan beri yurumedim. Yarin aynen devam. Bana gore hic bisey diyetimi bozmadi:)
Umarim bir daha almamak uzere tum fazlaliklarinizdan kurtulursunuz.
günaydın
ben -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..
sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?