Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım tabiki sabah sabah canım patates istemedi şekersiz 2 çorba kaşığı süt de ekleyerek kahve içtim

tansiyonum falan düşecek gibi olursa bırakırım 65i göremezsem moralim bozulacak yaa zaten regl de olamadım 2 gün geçti onun sıkıntısı içindeyim motive etsin diye

hadi bakalım verirsin inş. Ama yınede dıkkat et.

günaydınlaar kızlar bol eksili günleer bugün -300le uyandım ancak gece açlıktan öldümm öldüüümm sabah aç karnına limonlu ılık suyumu içtim,1 de normal suyumu içtim,1bardak sütlü kahvemi içtim tokum şuan nettende hareketler yapıyorum evde şu ara gidemiyorum spora dışarıda çıkamıyorum evde yapıyorum:)))

canım günde çok miktara kaçmadan alırsan hiç bir zararı yok...günde 3 bardak falan yeterli.noldu da sordun canım rahatsızlık mı hissediyosun kendinde?

bugün ağrı hissediyorum normalde böbrek büyümesi rahatsızlığım var zaman zaman ağrısı oluyo ama eğer yeşilçay falan tetikliyosa içmiyim dedim

tebrik ederim canım:):) damlaya damlaya göl olur derler bende gram gram gidiyorum kaçamak yapmazsamda öyle gidiyo

3-4 değişiyo 4ü geçmiyo ama zateb midem bulanıyo yatmadan önce de adaçayı içiyorum

kız allah seni ne etmeyeesağlıklı insanlara 3-4 bardak öneriliyor zaten.senin böbrek büyümesi gibi bi rahatsızlığın varsa düşür bardak sayını bugün içme mesela..yada günde 1 bardak iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…