- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.101
bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım tabiki sabah sabah canım patates istemedi şekersiz 2 çorba kaşığı süt de ekleyerek kahve içtim
çok sağlıksız olmıycakmı canım yaa. dikkat et yınede..
tansiyonum falan düşecek gibi olursa bırakırım 65i göremezsem moralim bozulacak yaa zaten regl de olamadım 2 gün geçti onun sıkıntısı içindeyim motive etsin diye
bende vermeye çalışıyorum kızlar daha 7 kilo verdm 2 ayda kaldımı 12 kilo( gitmek bilmiyorlar ya nede çok sevmişler beni
bitki çaylarının böbreğe zararı var mı bilgisi olan?
canım günde çok miktara kaçmadan alırsan hiç bir zararı yok...günde 3 bardak falan yeterli.noldu da sordun canım rahatsızlık mı hissediyosun kendinde?
günaydın
ben -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..
sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..
bugün ağrı hissediyorum normalde böbrek büyümesi rahatsızlığım var zaman zaman ağrısı oluyo ama eğer yeşilçay falan tetikliyosa içmiyim dedim
bugün içme bi bakalım günde kaç bardak içiyosun?
3-4 değişiyo 4ü geçmiyo ama zateb midem bulanıyoyatmadan önce de adaçayı içiyorum
kız allah seni ne etmeyee sağlıklı insanlara 3-4 bardak öneriliyor zaten.senin böbrek büyümesi gibi bi rahatsızlığın varsa düşür bardak sayını bugün içme mesela..yada günde 1 bardak iç
kilolar tak etti canıma ne yapacağımı şaşırdım
ne kadar yüzsüzler demi istenilmediği yerde kalıyorlar
ne kadar yüzsüzler demi istenilmediği yerde kalıyorlar
çok sinir bozucular yaaa yavaş yavaş insanın burnundan getirerek gidiyorlar. sabır bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?