Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

asyaa harikasın yaa ben sadece o kadar versem süper olur ama yok ben çok yavaş veriyorumm ya

canım kılon nekadar fazlaysa vermende ona gore. sende sabırla devam et verırısın mutlaka. ama ınan henuz gorunusumde farkedılır bısey yok. ben tepkı almak ıstıyorum. farkedılsınıstıyorum.çokmu sey ıstıyorum

ben herkesten çok senin vereceğine inanıyorum en azimli sensinn :) bırakma sakın elbet tepki de alacaksın

ben herkesten çok senin vereceğine inanıyorum en azimli sensinn :) bırakma sakın elbet tepki de alacaksın

ayy insallah dedıgın gıbı olur. hepimiz birbirimizimotive edersekolacakbu iş ben inanyorummmm...

sende tıcker yapsana.kılolarınızı unutyorum ben bu balık hafızamla

ayy insallah dedıgın gıbı olur. hepimiz birbirimizimotive edersekolacakbu iş ben inanyorummmm...

sende tıcker yapsana.kılolarınızı unutyorum ben bu balık hafızamla

tartılmıyorum ki ben ya gözle görülür bi şey olmadıkça tartılmıcam 56-57 arasıyım işte 50 olmak istiyorum :)

selam canım.hosgeldın.duraklama mutlaka oluyor. sporla sasırt bunyenı. sende baya ıyı vermıssın.senın bıze soyleyecegınseyler mutlaka vardır

hosbuldk cnmm :) canım spor yapıyodum zaten geceleri yatmadan karın bölgemi bacaklarımı çalıştırıyordum. sonra ender saraç'ın 15 dakikalık 10 harekete başladım ki adet oldum benim adetler ağır geçiyor oyüzden ara vermek zorunda kaldım şuan bişey yapmıyorum ve canım hep tatlı istiyor dedim ya son günlerde aştım kendimi

hoşgeldin cnm çok güzel kilo vermişsn pes etme başka taktikler dene metobolizman kanmıyor artık demek 1 kaç gün dukan diyeti falan yapa bilirsin morelin yerine gelir

hoşbulduuk cnm :)) evet artık normal gelmeye başladı sanırım vücuda yediklerim yani diyet diye algılamıyor :44: bu son günlerde yaptıklarım iyi bi değişiklik olmuştur artık heralde ya da adet bitene kadar böle mi olsam ayy kilo alıcam diye aklım çıkıyorr

hoşbulduk cnm :) ondanda aldım 2 gün içtim sabah akşam 1 büyük fincan şuan içmiyorum canım istemiyo :44: yarından itibaren düzenli olarak içmeye başlıyorum .. sen onunla ne kadar verdin ? bak bunu sölemen harika oldu :) henüz almadğıma seviniyorum böle yemeye devam edersem veremediğime değil aldığıma üzülücem haklısın

Günaydın

Bugun bekledıgım gıbı güne artıyla başladım. Dun 104,2 cıkan ben bugun 104,5 cıktım. Ama bekledıgım ıcın moralımıde bozmadım.

Bu sabahta isrkeli ılık su içtim ve haşlanmış yumurta ile lor yedım.

bence de moralini bozma oluyo öyle değişmeler ben cumartesi pazar 65 gezdim bu sabah 65.5tu ama kendimi 65 kabul ediyorum:)

sabah kahvaltım 4 kaşık müsli 1 çay bardağı süt şimdi yeşilçayla devam ediyorum

bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler inşallah hoş bulur hoş kilo verirler:)

bende geldiiimmm :))ay sabah bi sirkeli su içeyim dedim içim söküldü resmen bende aç karnına greyfurt,portakal ve 1 tanede limon sıktım onu içtim çok küçük bi kepek ekmeği birazcık peynir ve 4 tane zeytin 1 kupa çay bugün 97.1 görünüyorum ama bakalım nolcam bikaç gün içinde asya valla harikasın seni gördükçe bende hırslanıyorum asyacığım denizim senin adın ne asya deniz pek bi uzun geliyoda

he şöyle azıcık yüzün gülsüün bak mis gibi hava yaza az kaldı diyip daha da hırslanıyor insan:)bende dün çıktım vitrin gezdiim kendi bedenimden küçükleri denedim gıcık oldum kendime ama bilerek yaptım bunu gözümde kalan bişeyler oldu ama zayıflayana kadar yasak koydum kendimee ben yeşil çayla ilk başladığımda 2,5 kilomu öyle verdim ama sadece çay değil tabiki suyumu eksik etmemdim hiç zaten normaldede iyidir benim aram suyla.yürüyüş yapıyodum bu aralar çok gidemiyorum aslında sıkıca asılmam lazım spor işine en keskin çözüm

kızlar bende dün sandaloz sakızı aldım yutmaya çalıştım beceremedim :):) düzenli kullanmaya başlıycam onunlada baya kilon veren olmuş ama alanda olmuş inş bende yararını görürüm sizede diyim dedim

WUUUUUUUUUUUUUUU SÜPERSİN ŞEKERİM. HARİKASIN... DEVAM ET BOYLE İŞTE. ASYA BEN DENİZ BEBEĞİM OLUYOR

sandaloz sakızı nedır ya. ben ılk defa duydum..

bende yeşil çayla 4 kg verdim canım :) şu 5li çaydan bahsediyorum işe yaradımı ? bende var bu sabah içmedim üşendim gene ben sandalozla başladım zaten diyete 2 ayda 10 kilo verdim o mide küçültmek için harika bi yöntem tavsiye ederimm

öğlen ızgara tavuk ve yoğurt yedim ööööööööööğğğğğğğğğğğkkkkkkkkkkk....

şimdide şekersiz türk kahvemi hüpletiyorum metebolizmayımı hızlandırıyomus neymıs. herkes bısey soyluyor bundanda gerı kalmayayım dedim

evet metabolizmayı hızlandırdığı ve tok tuttuğu söyleniyor hatta dr ayça kaya doktorum programında sütün içine 1 kaşık kahve koyarak şekersiz ara öğün olarak da kullanabilirsiniz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…