- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.301
asyaa harikasın yaa ben sadece o kadar versem süper olur ama yok ben çok yavaş veriyorumm ya
süper walla ben de zayıflamak istiyorum
süper walla ben de zayıflamak istiyorum
canım kılon nekadar fazlaysa vermende ona gore. sende sabırla devam et verırısın mutlaka. ama ınan henuz gorunusumde farkedılır bısey yok. ben tepkı almak ıstıyorum. farkedılsınıstıyorum.çokmu sey ıstıyorum
ben herkesten çok senin vereceğine inanıyorum en azimli sensinn :) bırakma sakın elbet tepki de alacaksın
ayy insallah dedıgın gıbı olur. hepimiz birbirimizimotive edersekolacakbu iş ben inanyorummmm...
sende tıcker yapsana.kılolarınızı unutyorum ben bu balık hafızamla
selam canım.hosgeldın.duraklama mutlaka oluyor. sporla sasırt bunyenı. sende baya ıyı vermıssın.senın bıze soyleyecegınseyler mutlaka vardır
hoşgeldin cnm çok güzel kilo vermişsn pes etme başka taktikler dene metobolizman kanmıyor artık demek 1 kaç gün dukan diyeti falan yapa bilirsin morelin yerine gelir
canıım hoşgeldin öncelikle:)) üzülme lütfen çünkü bu bile metblzmanı etkileyecek bi faktör bunun için sıkma canını..yeşilçaydan başka çayları dene mesela 5 i 1 yerdeyi denedin mi bilmiyorum ama bana faydası çok oldu..birazcık ara verdim ben ona çünkü vücudumu alıştırmak istemiyorum alışınca etki etmiyor bu seferbende gram gram veriyorum ama üzülmüyorum bazen canıma tak ediyo yemek gelmiyor içimden falan kaçamak yaptığımda oldu yapmasaydım belki şuan daha da kilo vermiş olcaktım artık yapmıyorum ama hem senin bu durumda almamış olmana bile sevinmelisin:))
bence de moralini bozma oluyo öyle değişmeler ben cumartesi pazar 65 gezdim bu sabah 65.5tu ama kendimi 65 kabul ediyorum:)Günaydın
Bugun bekledıgım gıbı güne artıyla başladım. Dun 104,2 cıkan ben bugun 104,5 cıktım. Ama bekledıgım ıcın moralımıde bozmadım.
Bu sabahta isrkeli ılık su içtim ve haşlanmış yumurta ile lor yedım.
hoşbulduk cnm :) ondanda aldım 2 gün içtim sabah akşam 1 büyük fincan şuan içmiyorum canım istemiyo :44: yarından itibaren düzenli olarak içmeye başlıyorum .. sen onunla ne kadar verdin ? bak bunu sölemen harika oldu :) henüz almadğıma seviniyorum böle yemeye devam edersem veremediğime değil aldığıma üzülücem haklısın
bende geldiiimmm :))ay sabah bi sirkeli su içeyim dedim içim söküldü resmenbende aç karnına greyfurt,portakal ve 1 tanede limon sıktım onu içtim çok küçük bi kepek ekmeği birazcık peynir ve 4 tane zeytin 1 kupa çay bugün 97.1 görünüyorum ama bakalım nolcam bikaç gün içinde asya valla harikasın seni gördükçe bende hırslanıyorum asyacığım denizim senin adın ne asya deniz pek bi uzun geliyoda
kızlar bende dün sandaloz sakızı aldım yutmaya çalıştım beceremedim :):) düzenli kullanmaya başlıycam onunlada baya kilon veren olmuş ama alanda olmuşinş bende yararını görürüm sizede diyim dedim
kızlar bende dün sandaloz sakızı aldım yutmaya çalıştım beceremedim :):) düzenli kullanmaya başlıycam onunlada baya kilon veren olmuş ama alanda olmuşinş bende yararını görürüm sizede diyim dedim
öğlen ızgara tavuk ve yoğurt yedim ööööööööööğğğğğğğğğğğkkkkkkkkkkk....
şimdide şekersiz türk kahvemi hüpletiyorum metebolizmayımı hızlandırıyomus neymıs. herkes bısey soyluyor bundanda gerı kalmayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?