- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.321
evet metabolizmayı hızlandırdığı ve tok tuttuğu söyleniyor hatta dr ayça kaya doktorum programında sütün içine 1 kaşık kahve koyarak şekersiz ara öğün olarak da kullanabilirsiniz demişti.
kesinlikle doğru yoldasın hatta bi kaç gün iç alışıp sevmeye başlayacaksın:)desene doğru yoldayım. şekersizde içemezdim ama insan onada alışıyor.
kesinlikle doğru yoldasın hatta bi kaç gün iç alışıp sevmeye başlayacaksın:)desene doğru yoldayım. şekersizde içemezdim ama insan onada alışıyor.
kesinlikle doğru yoldasın hatta bi kaç gün iç alışıp sevmeye başlayacaksın:)
nette sorun var yaaböyle motive edersen beni ben gunde 4-5 fıncan ıcerım
nette sorun var yaaama istediğin motive olsun asyam benim yaparsın edersin verirsin yürü be kim tutar seni
selam kızlar.. ben tabii yine yoğunluktan bi türlü yazamıyorum burayayediklerime dikkat ediyorum ama kaç gündür büyük bir problemim var o da tuvalete çıkamamam günlük lif desteği de alıyorum ama bi türlü çıkamıyorum, çok da rahatsız oluyorum
kayısı incir ye dicem o da büyük kötülük form çayı iç 2 tane yanına da 1 yeşilçayı garanti çözüm:)
bu durumda genelde kaysılı form cayı ıyı cozum. ama ben aktardan aldıgım taliks adında bı cay ıcıyorum ve içimde resmen bısey kalmıyor. kayısılı formdan daha etkılı.selam kızlar.. ben tabii yine yoğunluktan bi türlü yazamıyorum burayayediklerime dikkat ediyorum ama kaç gündür büyük bir problemim var o da tuvalete çıkamamam günlük lif desteği de alıyorum ama bi türlü çıkamıyorum, çok da rahatsız oluyorum
bende yeşil çayla 4 kg verdim canım :) şu 5li çaydan bahsediyorum işe yaradımı ? bende var bu sabah içmedim üşendim geneben sandalozla başladım zaten diyete 2 ayda 10 kilo verdim o mide küçültmek için harika bi yöntem tavsiye ederimm
canlarım sandaloz sakızını ben nette araştırırken buldum geçenlerde burdada bi topik varmış ordada okudum baya bi veren olmuş ama bazıları kilo verirken bazılarında kilo alımıda olmuş.bilginize
bende aldım aktardan bi 100 gram deniycem bakalım bugün yuttum :))
faydalarıda şöyle ;
1-)Yağları çözer.
2-)Metabolizmayı hızlandırır.
3-)Kolestrolü düşürür.
4-)Tansiyonu dengeler.
5-)Tokluk hissi sağlar.
6-)Bağırsak çalıştırır.
ama şunu diyim ben bugün inanılmaz wc ye çıktım..ve açlk hissetmedim bugün.. menülerimide iliştirivereyim şuraya
öğlen 200 gram light yoğurt ve 7-8 tane parmak grisinilerden yedim
akşamda 1 kupa çorba içtim bitane yağı sıyrılmış tavuk parçası yedim
1 kupa greyfurt portakal ve limon sıktım içtim tokum şuan:)
bak beni nasıl heveslendiriyosunben de alıcam
böle 69 70 arası gidip gelmek çok canımı sıkıyor yaa artık bi 65 olsammcanım benim ordaki yeşil çay değil 5 i bi yerde olcaktı yanlış yazmışımağzımda çiğneyemiyorum ben havanda dövüp yiyorum :):)
böle 69 70 arası gidip gelmek çok canımı sıkıyor yaa artık bi 65 olsammmayısa kadar incelmek istiyoruuuuum sandaloz sendede işe yarar inşallah canım ben çok yararını gördüm ama asla şeker kullanma onu yerken etksiini kaybediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?