Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

evet metabolizmayı hızlandırdığı ve tok tuttuğu söyleniyor hatta dr ayça kaya doktorum programında sütün içine 1 kaşık kahve koyarak şekersiz ara öğün olarak da kullanabilirsiniz demişti.

desene doğru yoldayım. şekersizde içemezdim ama insan onada alışıyor.

selam kızlar.. ben tabii yine yoğunluktan bi türlü yazamıyorum buraya yediklerime dikkat ediyorum ama kaç gündür büyük bir problemim var o da tuvalete çıkamamam günlük lif desteği de alıyorum ama bi türlü çıkamıyorum, çok da rahatsız oluyorum

kayısı incir ye dicem o da büyük kötülük form çayı iç 2 tane yanına da 1 yeşilçayı garanti çözüm:)

bu durumda genelde kaysılı form cayı ıyı cozum. ama ben aktardan aldıgım taliks adında bı cay ıcıyorum ve içimde resmen bısey kalmıyor. kayısılı formdan daha etkılı.

selaaam. kahvaltım aynı. ata öğün yapmadım bugün. az önce de öğle yemeği niyetine süt, 2-3 form,biraz domates ve yumurta yedm kahvaltı gibi oldu çok yorgunum çünküüü bi sürü yürüdüm bide. akşam yazarım şimdi uyumam lazım bu arada cekk artık gelmiyor ama onun söylediği hareketleri kesinlikle yapın. ben kilo olarak vermemişimdir belki bilmiyorum ama yanlarım baya gitti sandaloz sakızını da biri anlatsa nerden alınıyor nasıl kullanılıyor falan :)

canım benim ordaki yeşil çay değil 5 i bi yerde olcaktı yanlış yazmışım ağzımda çiğneyemiyorum ben havanda dövüp yiyorum :):)

canlarım sandaloz sakızını ben nette araştırırken buldum geçenlerde burdada bi topik varmış ordada okudum baya bi veren olmuş ama bazıları kilo verirken bazılarında kilo alımıda olmuş.bilginize
bende aldım aktardan bi 100 gram deniycem bakalım bugün yuttum :))
faydalarıda şöyle ;
1-)Yağları çözer.
2-)Metabolizmayı hızlandırır.
3-)Kolestrolü düşürür.
4-)Tansiyonu dengeler.
5-)Tokluk hissi sağlar.
6-)Bağırsak çalıştırır.
ama şunu diyim ben bugün inanılmaz wc ye çıktım..ve açlk hissetmedim bugün.. menülerimide iliştirivereyim şuraya
öğlen 200 gram light yoğurt ve 7-8 tane parmak grisinilerden yedim
akşamda 1 kupa çorba içtim bitane yağı sıyrılmış tavuk parçası yedim
1 kupa greyfurt portakal ve limon sıktım içtim tokum şuan:)

bak beni nasıl heveslendiriyosun ben de alıcam

sakızından al ama bide bunların macunu oluyomuş adam çok dedi ikisinide veriyim diye ama kanma macunları kötü oluyomuş saf sakız al sende böyle limon tuzu yada damla sakızına benziyo görüntüsü:):):) ucuzda fiyatı 100 gramı 4 liraya aldım ben:)

canım benim ordaki yeşil çay değil 5 i bi yerde olcaktı yanlış yazmışım ağzımda çiğneyemiyorum ben havanda dövüp yiyorum :):)
böle 69 70 arası gidip gelmek çok canımı sıkıyor yaa artık bi 65 olsamm mayısa kadar incelmek istiyoruuuuum sandaloz sendede işe yarar inşallah canım ben çok yararını gördüm ama asla şeker kullanma onu yerken etksiini kaybediyor

görürsün tatlım inş mayısa çok var daha ohooo:)) ben şeker kullanmıyorum diyet öncesindede kullanmazdım zaten çaylarımı şekersiz tüketiyorum daha çok seviyodum öyle şimdi iyiki zamanında bırakmışım şekeri diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…