- 17 Ocak 2012
- 214
- 2
- 116
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.341
görürsün tatlım inş mayısa çok var daha ohooo:)) ben şeker kullanmıyorum diyet öncesindede kullanmazdım zaten çaylarımı şekersiz tüketiyorum daha çok seviyodum öyle şimdi iyiki zamanında bırakmışım şekeri diyorum
beyzaa normal sakız gibi çiğnicek miyiz sadece gün içinde ? yemeklerden önce ve ya sonra fark etmiyor değil mi biz ne zaman istersek
yok tatlım normal sakız değil..ağzına alınca kum gibi oluyo.ağzında ezmek yerine havanda ezipte yutabilirsin ama kuru kuruna yutamazsın aç karnına elma sirkesiyle.ama ben sirkeli su içemiyorum bolca limon sıkıp içtim bugün bakalım öylede faydasını görürüm inş.
çok merak ettim aktardan mı alıcaz bunu :) sakızcı demişin ama sadece sakız satan yer bulmak
kız ne kaldı mayısagörürsün tatlım inş mayısa çok var daha ohooo:)) ben şeker kullanmıyorum diyet öncesindede kullanmazdım zaten çaylarımı şekersiz tüketiyorum daha çok seviyodum öyle şimdi iyiki zamanında bırakmışım şekeri diyorum
kız ne kaldı mayısaçok az kaldı 5 kilo verebilrmiyim kiii :44: üç beyaz başlı başına zarar zaten üçüde tehlikeli sağlık açısından :26:
verirsin verirsin...sporunu falan arttır akşamları yürü mesela yada hergün aynı saatte spor yapma yanılt kendini, tanıyosundur vücudunu biraz pozitif düşün ayol
ucuz diyosun ama 100er gr ala ala dünyanın parasını veriyoruz otlara çaylarasakızından al ama bide bunların macunu oluyomuş adam çok dedi ikisinide veriyim diye ama kanma macunları kötü oluyomuş saf sakız al sende böyle limon tuzu yada damla sakızına benziyo görüntüsü:):):) ucuzda fiyatı 100 gramı 4 liraya aldım ben:)
bence çok değil yaa belki tavuklardan 1ini eksiltebilirdin ama negatif bi etkisi yoktur benceselaaaaaaaaaaaaaaammmm
aksam kendıme tavuk suyauna terbıyelı corba yaptım.iki kepçe çorba içtim. 3 parca tavuk gosu ve 3 kasıkta yoğurt yedım.
çok yedım sankı:26:
bu gıdısle verdıgımıde alacam sankı
bence çok değil yaa belki tavuklardan 1ini eksiltebilirdin ama negatif bi etkisi yoktur bence
selaaaaaaaaaaaaaaammmm
aksam kendıme tavuk suyauna terbıyelı corba yaptım.iki kepçe çorba içtim. 3 parca tavuk gosu ve 3 kasıkta yoğurt yedım.
çok yedım sankı:26:
bu gıdısle verdıgımıde alacam sankı
vücudunu şaşırtıyosun gayet asyacığımbence seninde ceza vaktin geliyo bak denmedi deme sonra hahahaha
çok degılmıdır gercekten ya.corbayı denemek ıcın yaptım yağsız falan. yapıncada içtim. of nevardı yıycek okadar anlamadım. verın bana ceza ya..verın hakkettım ben cezayı
ama sen böyle diyince tadı kalmıyo ki yaaaadiyeceksin hayır ben cezayı haketmiyorum yediğimde bişey yok diyeceksin sonra biz üzerine gelicez falan şimdi böyle masum masum verin cezayı hak ettim diyince vereceğimiz varsa diyemiyoruz bişey
kızlar ben bu 5li çayı şimdi yapıp içiyim mii ?????
bence şöyle yapalım demek yemek yedin hee al sana yemek diyerekten artık yeme cezası verelimkilo alalım da görelim, emeklerin boşa gitmesi cezaların büyüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?