Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

beyzaa normal sakız gibi çiğnicek miyiz sadece gün içinde ? yemeklerden önce ve ya sonra fark etmiyor değil mi biz ne zaman istersek

beyzaa normal sakız gibi çiğnicek miyiz sadece gün içinde ? yemeklerden önce ve ya sonra fark etmiyor değil mi biz ne zaman istersek

yok tatlım normal sakız değil..ağzına alınca kum gibi oluyo.ağzında ezmek yerine havanda ezipte yutabilirsin ama kuru kuruna yutamazsın aç karnına elma sirkesiyle.ama ben sirkeli su içemiyorum bolca limon sıkıp içtim bugün bakalım öylede faydasını görürüm inş.

çok merak ettim aktardan mı alıcaz bunu :) sakızcı demişin ama sadece sakız satan yer bulmak

kız ne kaldı mayısa çok az kaldı 5 kilo verebilrmiyim kiii :44: üç beyaz başlı başına zarar zaten üçüde tehlikeli sağlık açısından :26:

kız ne kaldı mayısa çok az kaldı 5 kilo verebilrmiyim kiii :44: üç beyaz başlı başına zarar zaten üçüde tehlikeli sağlık açısından :26:

verirsin verirsin...sporunu falan arttır akşamları yürü mesela yada hergün aynı saatte spor yapma yanılt kendini, tanıyosundur vücudunu biraz pozitif düşün ayol

verirsin verirsin...sporunu falan arttır akşamları yürü mesela yada hergün aynı saatte spor yapma yanılt kendini, tanıyosundur vücudunu biraz pozitif düşün ayol

şu günlerde hiç bişey yapasım yokki adet günleri çok kötü benim geçmesini bekliyorum ki başlıyayım

ucuz diyosun ama 100er gr ala ala dünyanın parasını veriyoruz otlara çaylara cmtesi gidip alayım sabah akşam aç yutuyoruz di mi

selaaaaaaaaaaaaaaammmm

aksam kendıme tavuk suyauna terbıyelı corba yaptım.iki kepçe çorba içtim. 3 parca tavuk gosu ve 3 kasıkta yoğurt yedım.
çok yedım sankı:26:

bu gıdısle verdıgımıde alacam sankı

bence çok değil yaa belki tavuklardan 1ini eksiltebilirdin ama negatif bi etkisi yoktur bence

bence çok değil yaa belki tavuklardan 1ini eksiltebilirdin ama negatif bi etkisi yoktur bence

çok degılmıdır gercekten ya.corbayı denemek ıcın yaptım yağsız falan. yapıncada içtim. of nevardı yıycek okadar anlamadım. verın bana ceza ya..verın hakkettım ben cezayı

vücudunu şaşırtıyosun gayet asyacığım bence seninde ceza vaktin geliyo bak denmedi deme sonra hahahaha

vücudunu şaşırtıyosun gayet asyacığım bence seninde ceza vaktin geliyo bak denmedi deme sonra hahahaha

geldi bile canım benim. kesin cezamı... zaten yağmurdan dolayı bugun yuruyemedımde vicdan üstüne vicdan azabı yasadım

çok degılmıdır gercekten ya.corbayı denemek ıcın yaptım yağsız falan. yapıncada içtim. of nevardı yıycek okadar anlamadım. verın bana ceza ya..verın hakkettım ben cezayı

ama sen böyle diyince tadı kalmıyo ki yaaaa diyeceksin hayır ben cezayı haketmiyorum yediğimde bişey yok diyeceksin sonra biz üzerine gelicez falan şimdi böyle masum masum verin cezayı hak ettim diyince vereceğimiz varsa diyemiyoruz bişey

ahhahahahahahahaha hiç güleceğimyoktu. allah iyiliğini versin.tamam dedıgın gıbı olsun.ne cezası bana asla ceza veremezsınız. sadece duygu somurusu yaptım ben

bence şöyle yapalım demek yemek yedin hee al sana yemek diyerekten artık yeme cezası verelim kilo alalım da görelim, emeklerin boşa gitmesi cezaların büyüğü

bu cekk neden gelmıyor acep.kesin kaçamaklarla dolu alem yapıyordur. gelsin saçını başını yolacam

bence şöyle yapalım demek yemek yedin hee al sana yemek diyerekten artık yeme cezası verelim kilo alalım da görelim, emeklerin boşa gitmesi cezaların büyüğü

kıııızzz sende çok fenasın hee bizim yolumuz uzun şekerim diyemeyiz öyle bişi allah düşmanıma göstermesin böylesi cezayı hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…