- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.361
ahhahahahahahahahahiç güleceğimyoktu. allah iyiliğini versin.tamam dedıgın gıbı olsun.ne cezası bana asla ceza veremezsınız. sadece duygu somurusu yaptım ben
benimki bitter olsun malum diyetteyiz:yarın 103 gorursem sıze cıkolata ısmarlıycam
allah hepimizin iyiliğini versinde tez vakit kurtulalım şu kilolardan:)) sana ceza vermeye gerek yok şekerim sana bu vicdan azabı yeter noktaa
yarın eksı gorursem sana hediye edeceğim vicdanımı
hahahaha zoor şekerim zooor 103 ü görmen 105 i görmezsen iyi vallaooohhh biz bari gündüz kaçamak yaptık akşama yemedik sen gitmişsin akşm akşam yemişsin yapılır mı bu o kadar emeğe hıııı yapılır mı cevap ver bana ne diyim ben şimdi sana hee ne diyyyiiiimmmm asya
ben bu lafın altında kalırmıyım.gidip iki kusup geleyimçok pis motive oldum he
tebrikler çok çok iyi gidiyosungünaydın kızlar. dun şarzım bıtınce kalakaldım. kusura bakmayın.
bugunde ben beyzaya inat103,8 i gördüm. beyzacım kusmadım ama yınede gordum. demekkı cezayı haketmemısım doğru yoldayım.
beni destekleyenlere teşekkür ederim
yumurtadan peynırden gına geldı dıye bu sabah tam 4 kepçe akşam yaptıgım çorbadan içtim.mmmmmmmmm misss. oh
sizler ne durumdasınız bakalım.
tebrikler çok çok iyi gidiyosunbenm farklı bi durum yok 65-66 arası değişiyo sürekli ben de bu hafta birazcık kasmaya karar verdim çünkü hava soğuk spor yapmayı istemiyorum
sabah kalvaltım 1 yumurta yanında kibrit kutusundan da küçük peynir 1 dilim etimek şimdi yeşilçayımı içiyorum
aaa deme öle şeyler:99: muhakkak görüntüde de fark vardır ama sen kendini zayıflamaya odakladığın için farketmiyosundur seni bi süredir görmeyen kişiler daha çok farkeder zayıfladığını ya sana biraz dar gelen kıyafetlerini giy motive ol:)sağol cnm. sende fena degılsın ya. bana bakma sen. öküz gibi oldugum için çabuk gidiyor gorunuyor. ama görünüşümde hala değişiklik yok. yanı hala öküz gibiyimyarın öburgun vermem durunca bende sızlanmaya baslarım merak etme
günaydın kızlaarrr
günaydııııııııııııııınnnn:)günaydın kızlaarrr
günaydııııııııııııııınnnn:)
bu sabah tok karna 69 buçuk çıktı
iyide neden tok tartıldınki
akşam yemeği yemeden tartıl yaklaşık kiloyu veriyo o daunuttum açken sonra aklıma geldi
unuttum açken sonra aklıma geldi
moral bozmaktan baska ıse yaramıyor. unut bu kılonu ve yarın sabah acken wc den sonra tartılhadi topla kendını kaldıgın yerden devaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?