Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ahhahahahahahahaha hiç güleceğimyoktu. allah iyiliğini versin.tamam dedıgın gıbı olsun.ne cezası bana asla ceza veremezsınız. sadece duygu somurusu yaptım ben

allah hepimizin iyiliğini versinde tez vakit kurtulalım şu kilolardan:)) sana ceza vermeye gerek yok şekerim sana bu vicdan azabı yeter noktaa

yarın eksı gorursem sana hediye edeceğim vicdanımı

hahahaha zoor şekerim zooor 103 ü görmen 105 i görmezsen iyi valla ooohhh biz bari gündüz kaçamak yaptık akşama yemedik sen gitmişsin akşm akşam yemişsin yapılır mı bu o kadar emeğe hıııı yapılır mı cevap ver bana ne diyim ben şimdi sana hee ne diyyyiiiimmmm asya

ben bu lafın altında kalırmıyım.gidip iki kusup geleyimçok pis motive oldum he

günaydın kızlar. dun şarzım bıtınce kalakaldım. kusura bakmayın.

bugunde ben beyzaya inat 103,8 i gördüm. beyzacım kusmadım ama yınede gordum. demekkı cezayı haketmemısım doğru yoldayım.
beni destekleyenlere teşekkür ederim
yumurtadan peynırden gına geldı dıye bu sabah tam 4 kepçe akşam yaptıgım çorbadan içtim. mmmmmmmmm misss. oh

sizler ne durumdasınız bakalım.

tebrikler çok çok iyi gidiyosun benm farklı bi durum yok 65-66 arası değişiyo sürekli ben de bu hafta birazcık kasmaya karar verdim çünkü hava soğuk spor yapmayı istemiyorum
sabah kalvaltım 1 yumurta yanında kibrit kutusundan da küçük peynir 1 dilim etimek şimdi yeşilçayımı içiyorum

sağol cnm. sende fena degılsın ya. bana bakma sen. öküz gibi oldugum için çabuk gidiyor gorunuyor. ama görünüşümde hala değişiklik yok. yanı hala öküz gibiyim yarın öburgun vermem durunca bende sızlanmaya baslarım merak etme

aaa deme öle şeyler:99: muhakkak görüntüde de fark vardır ama sen kendini zayıflamaya odakladığın için farketmiyosundur seni bi süredir görmeyen kişiler daha çok farkeder zayıfladığını ya sana biraz dar gelen kıyafetlerini giy motive ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…