Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

heeyy bu kulaklar neler duyuyo böyle şekerli kahve miiiiii

yanlıs yazmısım duzelttım

insanın fikri ne ise zikride o olurmus. aklımdan şekerli geçiyodu ama ben valla billa şekersiz içtim.

sırf şekerli yazdım diye ceza alacaksam kesin cezamı ne çok korkuyorum ceza almaktanda ha

akşam yemeğimi 7de yiyeceğim için ara öğünümü kakaolu sütle yaptım şimdiye kadar aldığım kalori 500 akşama da ekmeksiz çorba ve sebze yemeği ile tamamlasam 1000i aşmadan kilo almadan günü tamamlamış olucam:)

birazda yaksaydın kalorılerı ıyı olacaktı

canlarım merhabalaaarr:) bugün itibaren yoğun sınav tempom başlamış bulunmakta sabah erkenden kalktım ancak kahvaltı yapamadım direk okula koştum sandaroz sakızımı yuttum evde:) okuldada 1tane poğaça yedim 1 bardak şekersiz açk çay ile..öğlen arkdşıma gittim dders çalışmak için azıcık bulgur pilavı yedim çokça çay içtim ardından bir poğaçanın 1/4 ünü yedim..akşam üzeri 80 gramlık light ton balığı yedim..akşamda 1 kupa çorba içtimm birazdanda yürüyüşe çıkıcağım:)ooohh ayrıca bugün 97.200 gramı tokken çıktım ve pek çok mutluyuuumm

tebrik ediyorum canımmmmmmmm

oh ohh masallah. sendede hareketlenme var.ackalmamaya calıs. metebolızmanı sureklı hareketlı tut..

asyacığıım çoook sevindim 103 ü görmene oohh gidiyo şekerim kilolaaarr ooohhhhh

evet yaaa. dun moralımı cok bozdun ama bak vermısım yınede

oh ohh masallah. sendede hareketlenme var.ackalmamaya calıs. metebolızmanı sureklı hareketlı tut..

evet yaaa. dun moralımı cok bozdun ama bak vermısım yınede

kıyamam sanaaa aç kalamamaya çalışıyorum canımda sınavlar olunca acayip aksıyo ve dışarda oluyorum genelde mümkün olduğunca dikkat ediyorum bakalım bu hafta nolcam:)) çok mutlu hissediyorum kendimi tıpkı bir kuş gibim narin ve ürekekim bu aralar

bende az önce şekersiz türk kahvemi içtim alışmışım acı gelmedii şekerin olmadığını fark etmiyorum artıkk yağ yakıyor diye duymuştuum :) hatta çatlaklar için kuru kahve ile limonu karıştırıp çatlaklara sürünce iyi geliyormuş geçiriyormuş birazdanda 5li çayımı içicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…