- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.381
şekerli türk kahvemmmm
heeyy bu kulaklar neler duyuyo böyle şekerli kahve miiiiii
blöf yapıyosun di mi uyanık seniyanlıs yazmısım duzelttım
insanın fikri ne ise zikride o olurmus. aklımdan şekerli geçiyodu ama ben valla billa şekersiz içtim.
sırf şekerli yazdım diye ceza alacaksam kesin cezamıne çok korkuyorum ceza almaktanda ha
blöf yapıyosun di mi uyanık seni
senınde gozunden hıcbısey kaçmıyor haaaa
herhalde gözümü 4 açtım:82:
kızlar yaaa ben şuan açım ve tartındım şimdide 70 çıkıyo kafayı yemek üzereyim
su içmişsindir ya da bitki çayları falan üzülme asyanın dediği gibi yarın bi tartıl bakalım açken kaç geleceksin çok aç da kalma yoğurt ya da meyve ye yine eziyet ediyosun bu kadarkızlar yaaa ben şuan açım ve tartındım şimdide 70 çıkıyo kafayı yemek üzereyim
off deli ediyor ve çok sıkıcı bir duurum buu ilk zamanlar ne güzeldiisu içmişsindir ya da bitki çayları falan üzülme asyanın dediği gibi yarın bi tartıl bakalım açken kaç geleceksin çok aç da kalma yoğurt ya da meyve ye yine eziyet ediyosun bu kadar
akşam yemeğimi 7de yiyeceğim için ara öğünümü kakaolu sütle yaptım şimdiye kadar aldığım kalori 500 akşama da ekmeksiz çorba ve sebze yemeği ile tamamlasam 1000i aşmadan kilo almadan günü tamamlamış olucam:)
off deli ediyor ve çok sıkıcı bir duurum buu ilk zamanlar ne güzeldii
canlarım merhabalaaarr:) bugün itibaren yoğun sınav tempom başlamış bulunmaktasabah erkenden kalktım ancak kahvaltı yapamadım direk okula koştum sandaroz sakızımı yuttum evde:) okuldada 1tane poğaça yedim 1 bardak şekersiz açk çay ile..öğlen arkdşıma gittim dders çalışmak için azıcık bulgur pilavı yedim çokça çay içtim ardından bir poğaçanın 1/4 ünü yedim..akşam üzeri 80 gramlık light ton balığı yedim..akşamda 1 kupa çorba içtimm birazdanda yürüyüşe çıkıcağım:)ooohh ayrıca bugün 97.200 gramı tokken çıktım ve pek çok mutluyuuumm
canlarım merhabalaaarr:) bugün itibaren yoğun sınav tempom başlamış bulunmaktasabah erkenden kalktım ancak kahvaltı yapamadım direk okula koştum sandaroz sakızımı yuttum evde:) okuldada 1tane poğaça yedim 1 bardak şekersiz açk çay ile..öğlen arkdşıma gittim dders çalışmak için azıcık bulgur pilavı yedim çokça çay içtim ardından bir poğaçanın 1/4 ünü yedim..akşam üzeri 80 gramlık light ton balığı yedim..akşamda 1 kupa çorba içtimm birazdanda yürüyüşe çıkıcağım:)ooohh ayrıca bugün 97.200 gramı tokken çıktım ve pek çok mutluyuuumm
asyacığıım çoook sevindim 103 ü görmeneoohh gidiyo şekerim kilolaaarr ooohhhhh
oh ohh masallah. sendede hareketlenme var.ackalmamaya calıs. metebolızmanı sureklı hareketlı tut..
evet yaaa. dun moralımı cok bozdun ama bak vermısım yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?