Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

afiyet bal şeker olsuuunn :)) düşük dereceli çatlaklara iyi geliyormuş heralde yaa:))) bende greyfurt portakal ve limon sıktım biraz önce hüpletiverdim kimsecikler görmedeen

afiyet bal şeker olsuuunn :)) düşük dereceli çatlaklara iyi geliyormuş heralde yaa:))) bende greyfurt portakal ve limon sıktım biraz önce hüpletiverdim kimsecikler görmedeen
lahana çorbası diyeti hakkında bilginiz var mı kızlar onu yapmayı düşünüyormm ne dersiniiz ?? :44:

lahana çorbası diyeti hakkında bilginiz var mı kızlar onu yapmayı düşünüyormm ne dersiniiz ?? :44:

canım duydum ama hiç çevremde yapan olmadı bende yapmadım açıkcası ama ender saraç ın bi tarifi var öyle çok uzun süreli değildi..ben lahana çorbasını pek içemem ama salatasına sarmasına falan bayılırıımm

bişeyler yapmam lazım mayısa az kaldıı ve vermem gereken 5 kilo var

sınav stresınde yemezsen sen bu ısı basardın demek. ama bu donemdede guc olacak seyler ye. aç bırakma kendınıkı sınavlarında basarılı gecsın. tabı pasta borekte yeme

çatlaklara hiç bir çözüm yok ya. kandırıyorlar. bende dolu var. bugune kadarda bıtanesının duzeldıgını gormedım. kemik değilki kaynasın. deri yırtılmasınınta kendısı. diktirsekmi acep:26::26: işe yararmı

ben yapamam bu tarz dıyetlerı ya. suan bıle sıkıldım oyle yapsam napardım.

sen aporunu artır ve yedıklerıne dıkkat et yeter. 5 kılo cok degıl gr gr verırsın bence.

ben -200 gr daha vermısım cok mutluyum. darısı sizlere..

sabahta sirkeli ılık su ve çorba içtim

bugün kendime çok kızgınım herşeye kızgınım havaya yağmura çamura yağmurlu havalardan oldum olası nefret ettim aşırı soğuktan aşırı sıcaktan, soğukta hep üşüdüm tatlı yedim sıcakta midem bulandı kusma noktasına geldim. Bugün günlerden yağmurlu malum dün de öleydi ben yine üşüdüm akşam yemeğine kadar süperdi yemek de öle sonra tutamadım kendimi tatlı ne varsa yedim tahin helvası, 1 lokum, tatlı bisküviler offf tabi uyuma vakti geldiğinde çok pişmandım hala da öleyim 1 hafta çabalıyorum bi anda geri sarıyo

53:

sabah kahvaltım 1 çay bardağı light süte 3 kaşık müsli öğlende haşlanmış patatesi baharatladım yedim 1 orta 2 küçük patatesti her lokmamda su içtim ve yarısını ancak yiyebildim

sabah kahvaltım 1 çay bardağı light süte 3 kaşık müsli öğlende haşlanmış patatesi baharatladım yedim 1 orta 2 küçük patatesti her lokmamda su içtim ve yarısını ancak yiyebildim:d:d

afiyet olsun canım da. Patates yemesen. Hanı dıyette pek vermıyorlarya o nednele dıyorum. Sebze falan ye. ızgara cesıtkerı ye. Hem patates kabızlıkta yapmazmı.

öğlen acı soslu ramiz köfte yedimmmmm Sadece köftesını yedım ama

afiyet olsun canım da. Patates yemesen. Hanı dıyette pek vermıyorlarya o nednele dıyorum. Sebze falan ye. ızgara cesıtkerı ye. Hem patates kabızlıkta yapmazmı.
akşam aklıma getirecek bişey gelmedi ben de patates haşlayayım dedim hergün farklı bişey yiyim diyorum sıkılmamak için pazartesi karnıbahardı dün yoğurta yulaf ezmesi karıştırmıştım bugün de patstes olsun dedim biraz kolayıma kaçtı aslında yarın salata ya da yine karnbahar haşlıcam yine babam sevmiyo karnıbaharı o yüzden haşlandığında kokusuna kızıyo
kabızlık yapmaz diye umuyorum yeşilçay içtim 2 bardak, akşama da 1 tilaks içerim bişecik kalmaz herhalde hava ısınsa da spora dönsem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…