- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.421
akşam aklıma getirecek bişey gelmedi ben de patates haşlayayım dedim hergün farklı bişey yiyim diyorum sıkılmamak için pazartesi karnıbahardı dün yoğurta yulaf ezmesi karıştırmıştım bugün de patstes olsun dedim biraz kolayıma kaçtı aslında:d yarın salata ya da yine karnbahar haşlıcam yine babam sevmiyo karnıbaharı o yüzden haşlandığında kokusuna kızıyo:d:d
kabızlık yapmaz diye umuyorum:d:d yeşilçay içtim 2 bardak, akşama da 1 tilaks içerim bişecik kalmaz herhalde:d:d hava ısınsa da spora dönsem yaaa
hazır nuggetler diyette zararlı mıdır ki acaba yaa
yaa ben taşlık falan yiyememtİLAKS süper bişey zaten. Bende kullanıyorum. Spora gelınce bende yuruyordum ama yağmur ve soguktan dolayı bıraktım. Umarım devamı gelmez. Yurumelıyım bende.
nuggetlerı kızartmadan nasıl yıyceksın. Bence olmaz. Gıt tavuk taslık al bı guzel kavuz cerez nıyetıne ye . Mmmmm misss. Bak sımdı benımde canım cektı. Taslıgı cok severımde
yaa ben taşlık falan yiyemem:d:d yağsız tavada evirip çeviricem de üzerindekilerde katkı falan olmasın diye düşündüm paketteki kaloriye bakmam lazım galiba.
Bu arada tilaksı sürekli içmiyosun di mi, çok kuvvetli çay alırken aktar sıkı sıkı tembihledi barsaklarını mahvedersin zor durumda kaldığında içeceksin dedi:d 7 yıldır hayatımda ben kabızlık ne bilmezken tilaksı öğrendim ilk lise 2de içmiştim psikolojik bi rahatsızlığın da tetiklemesiyle bi hastalık geçirmiştim, 3-4 gün idrara 1 hafta büyük abdeste hiç çıkamadım 1 hafta dünyanın ilacını kullandım zeytinyağları sıvıyağlar içtim kulaktan dolma bilgiler ve annemin etkisiyle sabun yöntemini kullandım:d hiç biri işe yaramadı çözüm bu çay oldu şükür
istersen farklı bi aktara daha sor ne olur ne olmaz hatta bence zorda kalmadıkça içme nihayetinde bitkilerin bağımlılık yapma özelliği olduğunu biliyoruz kendini alıştırmaaktardakı gerızekalı bana oyle demedı ya. Yemeklerden yarım saat sonra her yemekten sonra hergun kullanabılırsın dedı. Zaten saha yenı aldım. 2-3 kez ust uste ıstım bazende gun asırı. Ama hergun heryemekten sonrada ıcmedım.
tilaksın içeriğine bakayım dedim de;
•Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
gerçi form çaylarının çoğunda var sinameki
özleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz
benim içinde geçerli bu sanırım 5-6 dioruz ama gitmiyoo gitmiyoosandaloz sakızı da alıcam artık bugün sınıfta bi sürü şey yedim öğlen2 gibi ( başka hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum yatana kadar bol şu ve yeşil çay içicem
ne yedin say bakalım bize bizde öğreneliimm
özleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz
benim içinde geçerli bu sanırım 5-6 dioruz ama gitmiyoo gitmiyooSandaloz sakızı da alıcam artık :d bugün sınıfta bi sürü şey yedim öğlen2 gibi ( başka hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum yatana kadar bol şu ve yeşil çay içicem
ya sınıfta herkes bi şeyler yapıp getirdi bugün sınavlarımız bitti de onun şerefine gibikurabiye yedim ama küçücük bu kurabiye kısır yedim , kek yedim offff
ya sınıfta herkes bi şeyler yapıp getirdi bugün sınavlarımız bitti de onun şerefine gibi :d kurabiye yedim ama küçücük bu kurabiye :d kısır yedim , kek yedim offff
say bebeğim saayy daha ne yedin saaayyy
ooooooooooohhhh oh yemıste yemıs. Okadar yemıssın kurabıyen kucukmus dıyemı affedelım sımdı senı.kurabıyesı kucukmusmus
Bende sımdı ızgara tavuk ve yoğurt yıyecegım. Yarınde 102 gorurmuyum
inşalah bebeğim :):):) bende akşam tonbalıklı salatamı yedim ama tonbalığım light yağsızdı:))
selam kısçeleeeeeeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?