Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

tİLAKS süper bişey zaten. Bende kullanıyorum. Spora gelınce bende yuruyordum ama yağmur ve soguktan dolayı bıraktım. Umarım devamı gelmez. Yurumelıyım bende.

hazır nuggetler diyette zararlı mıdır ki acaba yaa

nuggetlerı kızartmadan nasıl yıyceksın. Bence olmaz. Gıt tavuk taslık al bı guzel kavuz cerez nıyetıne ye . Mmmmm misss. Bak sımdı benımde canım cektı. Taslıgı cok severımde

Son düzenleme:
yaa ben taşlık falan yiyemem yağsız tavada evirip çeviricem de üzerindekilerde katkı falan olmasın diye düşündüm paketteki kaloriye bakmam lazım galiba.
bu arada tilaksı sürekli içmiyosun di mi, çok kuvvetli çay alırken aktar sıkı sıkı tembihledi barsaklarını mahvedersin zor durumda kaldığında içeceksin dedi 7 yıldır hayatımda ben kabızlık ne bilmezken tilaksı öğrendim ilk lise 2de içmiştim psikolojik bi rahatsızlığın da tetiklemesiyle bi hastalık geçirmiştim, 3-4 gün idrara 1 hafta büyük abdeste hiç çıkamadım 1 hafta dünyanın ilacını kullandım zeytinyağları sıvıyağlar içtim kulaktan dolma bilgiler ve annemin etkisiyle sabun yöntemini kullandım hiç biri işe yaramadı çözüm bu çay oldu şükür

Son düzenleme:

aktardakı gerızekalı bana oyle demedı ya. Yemeklerden yarım saat sonra her yemekten sonra hergun kullanabılırsın dedı. Zaten saha yenı aldım. 2-3 kez ust uste ıstım bazende gun asırı. Ama hergun heryemekten sonrada ıcmedım.

istersen farklı bi aktara daha sor ne olur ne olmaz hatta bence zorda kalmadıkça içme nihayetinde bitkilerin bağımlılık yapma özelliği olduğunu biliyoruz kendini alıştırma

tilaksın içeriğine bakayım dedim de;
•Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
gerçi form çaylarının çoğunda var sinameki

Son düzenleme:
aaayyyhh ben geldiiimmm çok yorgunuuumm mutsuuuzzuuummm sabahtan sınavım vardı sandviç ve çay içtim..öğlen 3 buçuk gibi tupperware nin toplantısı vardı ona gittim okuldan..ordada ikram ettiler bi minik maydnozlu peynirli poğaca yedim 1 tane kurupasta yedim eve geldim şimdi bi tonbalıklı salata yapıcam sandlz sakızı yutamadım bugün

özleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz

benim içinde geçerli bu sanırım 5-6 dioruz ama gitmiyoo gitmiyoo sandaloz sakızı da alıcam artık bugün sınıfta bi sürü şey yedim öğlen2 gibi ( başka hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum yatana kadar bol şu ve yeşil çay içicem

ne yedin say bakalım bize bizde öğreneliimm

özleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz

kavgada soylenmez kız bu laf

ac kalma canım ya.öglen hepsını yıycene azda aksama saklasaydınya

ya sınıfta herkes bi şeyler yapıp getirdi bugün sınavlarımız bitti de onun şerefine gibi :d kurabiye yedim ama küçücük bu kurabiye :d kısır yedim , kek yedim offff

ooooooooooohhhh oh yemıste yemıs. Okadar yemıssın kurabıyen kucukmus dıyemı affedelım sımdı senı.kurabıyesı kucukmusmus

Bende sımdı ızgara tavuk ve yoğurt yıyecegım. Yarınde 102 gorurmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…