- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.441
ayy doğru valla ama dün çok güzeldi ne kaçamak ne başka bişey eve gittim yarım kepçe kadar tarhana çorbası içtim yani 4-5 yemek kaşığında bitti, şansıma annem de dün sulu patates yemeği yapmıştı öğlen yedim diye 4 küçük parça patates olacak şekilde aldım 2 çatal salata aldım kalktım sonra da bişey yemedim yediğim en az yemekti diyebilirim:) sabah bi fark görmedim ama mücize de beklemiyorum tabi az yedim diyeözleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz
gözün aydın devamı da gelir inşallah:)kızlarrr bugün sabah az önce wcden sonra tartldm 69un biraz gerisindeydi
gözün aydın devamı da gelir inşallah:)
aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu muben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))
olabilir hele tamamen bittiğinde 68 bile olabilirsin:)ama daha 2 gün önce 70 çıkıyodu ne dengesiz iş :44: ama adetim bitti sayılır ondan mı acabaa
ben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))
olabilir hele tamamen bittiğinde 68 bile olabilirsin:)
kızlarrr bugün sabah az önce wcden sonra tartldm 69un biraz gerisindeydi
aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu mu
aaah bebeğimmm teknik ingilizceydi bugünkü sınavım ve hoca kazıkk ikram etti sınavda ama onu yemek zorunda kaldımson 3 kaldı haftaya perşembe bitiyo inş..bugüne kadar olan sınavlarım çok iç açıcı değil bakalım nolceeek:):)
iyi de sen pek üzülmemişsin bu duruma sanki
bizim wildmor da kaçak alemlerinde heralde hiç gelmiyor yaawöğlen yiyecek bulamadım kendime bende 1 tane eti form çubuk kraker yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?