Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

özleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz
ayy doğru valla ama dün çok güzeldi ne kaçamak ne başka bişey eve gittim yarım kepçe kadar tarhana çorbası içtim yani 4-5 yemek kaşığında bitti, şansıma annem de dün sulu patates yemeği yapmıştı öğlen yedim diye 4 küçük parça patates olacak şekilde aldım 2 çatal salata aldım kalktım sonra da bişey yemedim yediğim en az yemekti diyebilirim:) sabah bi fark görmedim ama mücize de beklemiyorum tabi az yedim diye

sabah kahvaltıma gelirsek eğer 1 çay bardağı light süt içine 3 kaşık müsli ( müsli sayısını mümkün olduğunca azaltıyorum)

Günaydın

Bugun +300 gördüm maalesef.

Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta yaptım kendıme. Maydanoz, lor ve minik bir domatesle kahvaltımı yapmış bulunmaktayım..

ben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))

aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu mu

hoşgeldiiiiiiin :)) bende başlasam mı tekrardan sandaloza yaa

aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu mu

aaah bebeğimmm teknik ingilizceydi bugünkü sınavım ve hoca kazıkk ikram etti sınavda ama onu yemek zorunda kaldım son 3 kaldı haftaya perşembe bitiyo inş..bugüne kadar olan sınavlarım çok iç açıcı değil bakalım nolceeek:):)

çalışta_0 canım tebrik ederim adtin tam bitsin dahada düşersiin :):)bende bugün 96.400 gram gördüm bi mutlu oldum bir mutlu ama çok uzun sürmedi bu mutluluk greyfurtu içtikten sonra geldim baktım eskiye geri dönmüşüm hahahahah mutluluğum kursağımda kaldı

bizim wildmor da kaçak alemlerinde heralde hiç gelmiyor yaaw öğlen yiyecek bulamadım kendime bende 1 tane eti form çubuk kraker yedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…