- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.741
-600 ile 100.5 oldum 99 goremedım ınsallah yarın gorurum...
canım çizelgeyi yaptığın şekilde değştriyosun ksaca yeniden çizelge yapacaksın:) en azından ben öle yaptım asyaaaaa haberlerini bekliyoruz:)bu sabah 65.5 çıktımsonra pikniğe gittik 1 dilim ekmek 2 tavuk ızgara yedim birazdan türk kahvesi 1 2 saat sonra 5li çay spor ve uyucam kızlaar çizelgeyi nasıl değişitiricem
biliyorum sen şok diyetlere karşısın ama vücudunu şaşırtmak için acaba detoks falan mı yapsan 66ya inersin diye düşünüyodumkızlar size maşallah. bana gelince ben hiç bişey anlamadım malum bugun tartı gunumdu ve ibre oynamadı malesefhayır en az kaçamakda bu 2 haftada yapmıştım neden kilo verememişim anlamadım fikri olan vardı acayıp moralim bozuldu
bence almazsın çünkü eski diyet düzenine az yemeye devam edeceksinyapamam ben oyle canım ya hem yapsam bile ertesi gun alırım ben. of ya yuryuşumu hiç aksatmadım hatta fazladan haftasonu 1 saat 15 dakika yurudum sonuç beni çok uzdu
canım çizelgeyi yaptığın şekilde değştriyosun ksaca yeniden çizelge yapacaksın:) en azından ben öle yaptım asyaaaaa haberlerini bekliyoruz:)
kızlar size maşallah. bana gelince ben hiç bişey anlamadım malum bugun tartı gunumdu ve ibre oynamadı malesefhayır en az kaçamakda bu 2 haftada yapmıştım neden kilo verememişim anlamadım fikri olan vardı acayıp moralim bozuldu
maalesef cnm . 99 göremedim. ama şöylede bir durum var. 4 gun mu 5 gun mu ne oldu wcye cıkamıyorum. buna ragmen hafta ıcı eksı gordum. birde üstüne reglimde gecikmeler yasıyorum. gecen ay 10 gun gecıkmıstım. bu ay o 10 gunun ustune bi 5 gün daha gecıktım ve hala belırtılerımden eser yok. bu ısıde anlamadım gıttı.
gecenlerde bende de olmustu boyle. hatta yedıklerım fazla olmamasına ragmen 1,800 mu tam hatırlamıyorum artı cıkmıstım. sonra kırılıyor dırenc ve gıdıyor. moralını bozma ve sabırla devam etttt...
sabah haslanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegımden yedım. 1 lt lık sısemı doldurdum ve ıcmeye baslıyorum. karnım agrımaya basladı. akşam içtiğim tilaksın etkisi olsa gerek
üzülme yaa hepimiz yaşadık bunları sadece sabırlı olinş kızlar ya bir hafa geçmiş olsa anlayacağımda koskoca 2 haftada aynı kalırmı insan ya....
şimdide istemeye istemeye yeşil çayımı içiyorum
yorum atmıştım ama gitmemiş:) kısaca şunu diyebilirim gevrekleri hayatındn çıkar artık yiyeceksen de 4-5 kaşık ama çok doldurmadan yiyeceksin o kadar, içine yarım bardak süt koy al sana ana öğün kilo verememenin sebebi ortada aslında bence onu yerken kalorisine bakarak ye:)ay inş zaten 2 hafta beklemeyeceğim haftaya pazartesi tartılcam mutlaka
bu arada düşünüyorumda şu 2 haftada neredeyse haftaiçi tum ara öğünlerde bir kase dolusu sutsuz mısır gevreği yedim. fazlamı geldi acaba ya
yorum atmıştım ama gitmemiş:) kısaca şunu diyebilirim gevrekleri hayatındn çıkar artık yiyeceksen de 4-5 kaşık ama çok doldurmadan yiyeceksin o kadar, içine yarım bardak süt koy al sana ana öğün kilo verememenin sebebi ortada aslında bence onu yerken kalorisine bakarak ye:)
ama o haliyle kalorisi 250 ye yakn oluyo ve bu ara öğün olmak için fazla bence:) yoğurta da karıştırıp yiyebilirsin öle de iyi özellikle mısır gevreği, doymuyorum dersen 1 kaşık yulaf kat tok tutar:)sütü sevmiyorum canım o yuzden sutsuz yiyordum ama bu hafta yemeyeceğim . ya bidakka ana oğün mü dedin ben onu ara öğün olarak yiyordum ana oğun olarak okadar yersem aclıktan ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?