- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.761
hiç bozmadan devam dün öğlen yemekten sonra tartılmıştım 63tü ki yemekten sonra olmasına rağmen annemin de 3 gün sonunda kilosu 3 kilo eksikti şu anda memnunum aslında söylenenlere göre az gidiyo bende ama normal çünkü ödem yok ve zaten 1,5 aydır diyetteydim çarşamba sabahı tekrar tartılcam duruma göre devam ya da tamam:)ölzemcim isveç diyetin ne alemde
asya_deniz 12 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz?
hiç bozmadan devam dün öğlen yemekten sonra tartılmıştım 63tü ki yemekten sonra olmasına rağmen annemin de 3 gün sonunda kilosu 3 kilo eksikti şu anda memnunum aslında söylenenlere göre az gidiyo bende ama normal çünkü ödem yok ve zaten 1,5 aydır diyetteydim çarşamba sabahı tekrar tartılcam duruma göre devam ya da tamam:)
aslında dukanın birazcık ağır hali bana göre, o yüzden bitiminde dukan yapsam mı diye düşünmüyo da değilim ama ayça kaya da göz kırpıyo kararsızım yani:d:d
1 kasede 250 kalorimi 5 gunde ekstradan 1250 kalori demek bu...neden veremediğim anlaşıldı:44:
tatlım 4 yemek kaşığı ve yarım bardak sütlü olan 250 kalori emin ol seninki daha fazla1 kasede 250 kalorimi 5 gunde ekstradan 1250 kalori demek bu...neden veremediğim anlaşıldı:44:
son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli olmadı yaarrrofff ya çok pişmanımmmmm.... yerken iyidi ama:26:
dukana başlarsam hedefimi 55eçekicem19/03/12
ya vermeye verırsın dukanla ama 5 kg ıcın dukan yapılırmı bılemedım sımdı
kızlaaaaaaarrrr ben geldiimmm...özlemediniz mi beni hiiçç
uzun bi tatilden sonra aranızdayım:))) bu zaman içerisinde verdim aldım falan hiç detaylara girmiyorum utancımdantelafilerime başladım 2 gündür bakalımm:)))
asyacaığım harika olmuşsun kııızz fıstık olmuşsun valla:)))
özlemciğim sende vermişsin baya en son 3 kilo vermiştin bi gittim erimişsiniz yahuu
bi daha gitmycem biyerleren
özledik tabi özlemezmiyizz gitme bidaha biyerleree :26:
ooohh oohh çok sevindim ama kıskandım yaniiaman da aman kimler gelmiş kimler :) ohhh canımıza değsin sen gidersen biz de arayı açarız böle hatta 1 kilo daha verdim artık 62 oldum yaaa
eee tatilin nasıl geçti bakalım
o zaman isveçe beklerimooohh oohh çok sevindim ama kıskandım yaniigüzel geçti tatilim yemeli,içmeli,gezmeli tozmalı,diyeti bozmalı
ama telafime başladım sert diyet yapıcağım
o zaman isveçe beklerim
Selam kızlarBu aralar forumu iyice boşladım farkındayım ama hem okuldaki yoğunluktan hem de biraz canım sıkkındı, çok gergindim bu aralar o yüzden oldu. aslında hala gerginim de bi kaç gündür biraz daha iyiyim öncesine göre.. diyette bi ilerleme kaydedemedim, çok şükür üstüne kilo da almadım ama olduğum yerde 300 gr ileri 300 gr geri oynayıp duruyorum. boşladım tabii ondan oldu, ekmek filan hala yemiyorum, zaten şekeri hastalığımdan dolayı kullanmıyorum hiç ama bunlar tek başına bi anlam ifade etmiyo. hareketsizlikten kurtulamadığım için yerimde saymaya mecbur kaldım...
umarım sizin diyetleriniz iyi gidiyordur, bi oh diyebilsem ben de inşallah kilo vermeye devam edebilirim diye umuyorum
bende öle ya bi 65i gördüm coştum gene bugün neler yaptım bilseniz :O sölemicem amagitmeeeemm gidince cozutuyorumm
dukana başlarsam hedefimi 55eçekicemki ideal kilom 53 vermem gereken 10 kilo daha var aslında
kızlaaaaar nasıl gidiyoor
kızlaaaaaaarrrr ben geldiimmm...özlemediniz mi beni hiiçç
uzun bi tatilden sonra aranızdayım:))) bu zaman içerisinde verdim aldım falan hiç detaylara girmiyorum utancımdantelafilerime başladım 2 gündür bakalımm:)))
asyacaığım harika olmuşsun kııızz fıstık olmuşsun valla:)))
özlemciğim sende vermişsin baya en son 3 kilo vermiştin bi gittim erimişsiniz yahuu
bi daha gitmycem biyerleren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?