Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ölzemcim isveç diyetin ne alemde
hiç bozmadan devam dün öğlen yemekten sonra tartılmıştım 63tü ki yemekten sonra olmasına rağmen annemin de 3 gün sonunda kilosu 3 kilo eksikti şu anda memnunum aslında söylenenlere göre az gidiyo bende ama normal çünkü ödem yok ve zaten 1,5 aydır diyetteydim çarşamba sabahı tekrar tartılcam duruma göre devam ya da tamam:)

aslında dukanın birazcık ağır hali bana göre, o yüzden bitiminde dukan yapsam mı diye düşünmüyo da değilim ama ayça kaya da göz kırpıyo kararsızım yani

1 kasede 250 kalorimi 5 gunde ekstradan 1250 kalori demek bu...neden veremediğim anlaşıldı:44:

asya_deniz 12 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz?

19/03/12 de basladım cnm..

ya vermeye verırsın dukanla ama 5 kg ıcın dukan yapılırmı bılemedım sımdı

1 kasede 250 kalorimi 5 gunde ekstradan 1250 kalori demek bu...neden veremediğim anlaşıldı:44:

yaaaaaaa özlem sana demıstı dımı...

tatlım 4 yemek kaşığı ve yarım bardak sütlü olan 250 kalori emin ol seninki daha fazla

offf ya çok pişmanımmmmm.... yerken iyidi ama:26:
son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli olmadı yaarrr bundan sonraki günlere bak artık daha dikkatli ol en azından kilo almadın buna şükret

kızlaaaaaaarrrr ben geldiimmm...özlemediniz mi beni hiiçç

uzun bi tatilden sonra aranızdayım:))) bu zaman içerisinde verdim aldım falan hiç detaylara girmiyorum utancımdan telafilerime başladım 2 gündür bakalımm:)))

asyacaığım harika olmuşsun kııızz fıstık olmuşsun valla:)))

özlemciğim sende vermişsin baya en son 3 kilo vermiştin bi gittim erimişsiniz yahuu

bi daha gitmycem biyerlere n

özledik tabi özlemezmiyizz gitme bidaha biyerleree :26:

aman da aman kimler gelmiş kimler :) ohhh canımıza değsin sen gidersen biz de arayı açarız böle hatta 1 kilo daha verdim artık 62 oldum yaaa

eee tatilin nasıl geçti bakalım

aman da aman kimler gelmiş kimler :) ohhh canımıza değsin sen gidersen biz de arayı açarız böle hatta 1 kilo daha verdim artık 62 oldum yaaa

eee tatilin nasıl geçti bakalım
ooohh oohh çok sevindim ama kıskandım yanii güzel geçti tatilim yemeli,içmeli,gezmeli tozmalı,diyeti bozmalı
ama telafime başladım sert diyet yapıcağım

Selam kızlar Bu aralar forumu iyice boşladım farkındayım ama hem okuldaki yoğunluktan hem de biraz canım sıkkındı, çok gergindim bu aralar o yüzden oldu. aslında hala gerginim de bi kaç gündür biraz daha iyiyim öncesine göre.. diyette bi ilerleme kaydedemedim, çok şükür üstüne kilo da almadım ama olduğum yerde 300 gr ileri 300 gr geri oynayıp duruyorum. boşladım tabii ondan oldu, ekmek filan hala yemiyorum, zaten şekeri hastalığımdan dolayı kullanmıyorum hiç ama bunlar tek başına bi anlam ifade etmiyo. hareketsizlikten kurtulamadığım için yerimde saymaya mecbur kaldım...
umarım sizin diyetleriniz iyi gidiyordur, bi oh diyebilsem ben de inşallah kilo vermeye devam edebilirim diye umuyorum

aah canım kıyamam sana niye canın sıkıldı? bende gerginim bu ara bahardan insanların nevri dönüyor heralde :)) bende aldım verdim bir gel-git yaşadım vücudumu sarstım resmen seni böyle msjlarla sıkıştırmak lazımmış forma gelebilmen içinn

dukana başlarsam hedefimi 55eçekicem ki ideal kilom 53 vermem gereken 10 kilo daha var aslında

ozaman gelde banada arkadas ol
kızlaaaaar nasıl gidiyoor

kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü... sen bu 20 kıloyu hangı ara verdın nasıl verdın bahsetsende fıkır olsa..

hos geldın bebem. evet kabuklu fıstık gıbıbyım. hala 48 bedenden asaya gıremedım. bende anlamadım bu ısı.11,5kılo verıpte bır beden ıncelmezmı bır ınsan yaaa..sende salmıssın bakıyorum. tatıl yaramıyor bızlere anlasılan..

kocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.

bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…