Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben diyete sandaloz sakızıyla başladım yaklaşık bi 10 kilo öyle gitti sonra yeşil çay şimdide 5li ile devam bende mutsuzken yiyorum hep yiyorum

gunaydın

sabah haslanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegımı yedım.

kızlar gunaydın bende tatil sebebiyle giremedim nete
dün kalk kızım Sibel evde oturmanın faydası yok dedim ve 1 saat 15 dakika yurudum sabah oğlen iyiydide akşama kaç tane sardalya yediğimi bilmiyorum

böyle yersen zayıflayamazsın tabi

yeni mi başladın canım sen isveçe azıcık bahset bana bende başlarım belkim
dün 6. günüm bitti bugün 7. gündeyim yavaş bitirmeye hazırlanıyorum cuma bırakıcam ama bi anda verdiğim kiloyu almamak için bu 3 gün bişeler eklicem öğünlere alıştırmak için deneyimleriniz bölümünde var diyet tecrübeleri falan oradan takip edebilirsin:)

ben diyete sandaloz sakızıyla başladım yaklaşık bi 10 kilo öyle gitti sonra yeşil çay şimdide 5li ile devam bende mutsuzken yiyorum hep yiyorum
ya ben de sandaloz almıştım ama bazı yorumlarda kilo aldırdığı da yazıyodu güvenemedim kullanmadım

yok be canım tatlı kesinlikle kullanılmamalı tatlı kullanmıştır onlar dene derim ben sana

yani sandaloz kullandığın sürede hiç tatlı yenmeyecek mi

evet canım kesinlikle yemiyceksin tatlı:))) ben çayıma şeker falanda kullanmadığımdan zorlanmıyorum tatlı konusunda ama malum sıcaklar var dondurma falan dayanamıyorum ama dayanıcam

bende dün akşam kendime elma kürü yaptım bugün içmeye başladım 15 gün sürdürcem bakalım nolcam :)))

kııız çok şaşırdım o kadar kiloyu veripte nasıl bedenin değişmeezz....sudan gidiyo desek yinede incelmen lazım..kas mı kaybediyosun acaba..çok şaşırdım inan ben bile 5 kilo verince farkediyorum göbüşümden falan..hani kilomuzda yakın birbirine

Son düzenleme:
yaaa en azından kuru kayısı yeseydik benim de elma kürü malzemelerim hazır bi kez yaptım sıkıldım bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…