- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.781
ben diyete sandaloz sakızıyla başladım yaklaşık bi 10 kilo öyle gitti sonra yeşil çay şimdide 5li ile devambende mutsuzken yiyorum hep yiyorum
nezaman baslamıstın
böyle yersen zayıflayamazsın tabikocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.
bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem
dün 6. günüm bitti bugün 7. gündeyim yavaş bitirmeye hazırlanıyorum cuma bırakıcam ama bi anda verdiğim kiloyu almamak için bu 3 gün bişeler eklicem öğünlere alıştırmak için deneyimleriniz bölümünde var diyet tecrübeleri falan oradan takip edebilirsin:)yeni mi başladın canım sen isveçe azıcık bahset bana bende başlarım belkim
ya ben de sandaloz almıştım ama bazı yorumlarda kilo aldırdığı da yazıyodu güvenemedim kullanmadımben diyete sandaloz sakızıyla başladım yaklaşık bi 10 kilo öyle gitti sonra yeşil çay şimdide 5li ile devambende mutsuzken yiyorum hep yiyorum
yok be canım tatlı kesinlikle kullanılmamalı tatlı kullanmıştır onlar dene derim ben sanaböyle yersen zayıflayamazsın tabi
dün 6. günüm bitti bugün 7. gündeyim yavaş bitirmeye hazırlanıyorum cuma bırakıcam ama bi anda verdiğim kiloyu almamak için bu 3 gün bişeler eklicem öğünlere alıştırmak için deneyimleriniz bölümünde var diyet tecrübeleri falan oradan takip edebilirsin:)
ya ben de sandaloz almıştım ama bazı yorumlarda kilo aldırdığı da yazıyodu güvenemedim kullanmadım
yani sandaloz kullandığın sürede hiç tatlı yenmeyecek miyok be canım tatlı kesinlikle kullanılmamalı tatlı kullanmıştır onlar dene derim ben sana
yani sandaloz kullandığın sürede hiç tatlı yenmeyecek mi
hos geldın bebem. evet kabuklu fıstık gıbıbyım.hala 48 bedenden asaya gıremedım. bende anlamadım bu ısı.11,5kılo verıpte bır beden ıncelmezmı bır ınsan yaaa..sende salmıssın bakıyorum. tatıl yaramıyor bızlere anlasılan..
yaaa en azından kuru kayısı yeseydikevet canım kesinlikle yemiyceksin tatlı:))) ben çayıma şeker falanda kullanmadığımdan zorlanmıyorum tatlı konusunda ama malum sıcaklar var dondurma falan dayanamıyorum ama dayanıcam
bende dün akşam kendime elma kürü yaptım bugün içmeye başladım 15 gün sürdürcem bakalım nolcam :)))
yaaa en azından kuru kayısı yeseydikbenim de elma kürü malzemelerim hazır bi kez yaptım sıkıldım bıraktım
niye canımı istettiriyosun ne var ben de haftaya yicembende kendime kabak yemeği yaptım domatesli soğanlı sarımsaklı :))) mis gibi olmuşşş ellerime sağlık
niye canımı istettiriyosun ne var ben de haftaya yicem
şekersiz türk kahvemmm..
ohhh kapat da falına bakayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?