Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

günaydın

kımsecıkler gelmemıs. demır bas olarak ben varım.

sabah aynı kahvaltımı yaptım. 100,4 cıkıyorum yanı 99 olamadım. tickerımı guncelledım artık.diyete dair neler yapıyorsunuz. kılo durumlarınız anlatın kızlar yaaa... cezalar kesılelı motıvasyon sıfır. herkeslerde bır kaçamak havası ooohhh

ben de varım günaydıııınnn:) ben kaçamak yapmıyorum hatta ölüyorum bazen açlıktan:) 62ye indim 3 gündür gram oynamıyo tek kaçamağım 200 kalorilik diyet bisküviydi, annem baya ısrar etti isveçe devam edicem ama 60a düşmezsem 1 haftada, anneme çok kızarım

gunaydın kızlar bend eburdayım. fakat hastayım çok terliyorum diye yürümedim bugün kendimi kötü hissediyorum:44: bu arada pazartesi tartılcam iki hafta bekleyemeyeceğim bu sefer

gunaydın kızlar bend eburdayım. fakat hastayım çok terliyorum diye yürümedim bugün kendimi kötü hissediyorum:44: bu arada pazartesi tartılcam iki hafta bekleyemeyeceğim bu sefer

SENDE COK IYI GIDIYORSUN CNM . TOPİĞİN EN İSTİKRARLI ÜYESİSİN. AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ

DARISI BİZLERE . AMİN

gunaydın kızlar bend eburdayım. Fakat hastayım çok terliyorum diye yürümedim bugün kendimi kötü hissediyorum:44: Bu arada pazartesi tartılcam iki hafta bekleyemeyeceğim bu sefer

gecmıs olsun cnm. Dıkkat et kendıne.. Ama dıyetıde bırakmaaaa

SENDE COK IYI GIDIYORSUN CNM . TOPİĞİN EN İSTİKRARLI ÜYESİSİN. AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ

DARISI BİZLERE . AMİN
tşk:) istikrarlıyım çünkü yumurta kapıya dayandı 27 günüm var baloma hatta elbise almak için 22 gün falan acaba hazirandan sonra da böle kararlı görebilecek misin 60a düşeyim hedefimi düşürücem 55 e belki daha da şevklenirim

geçmiş olsun çok yüklenme o zaman kendini iyi hissedene kadar, sonra biraz daha dikkat ederek teafi edersin

yok yok diyete devam .sadece geçen akşam sardalya vardı ve ben kaçtane yediğimi bilmiyorum:26: onun dışında gayet iyi gidiyorum. bakalım pazartesi değişecekmi şu sonuç

şimdide ıhlamurumu içiyorum boğazlarım için ama şekersiz içemiyorum ıhlamuru 2 şeker attım:26:

sonrada görürüz ya. bırakmazsın bizleri. bırakırmısın yoksa:26:

günaydınlarrr sabah kahvaltımda sütlü kahve içtimm..çok sıkıldım artıııkk bu diyet işinden yaaa dün internette bi elbiselere baktım bayıldım vallaaa şevke geldim bianlık:)) ben tartımıyorum bu ara.annemler ankaraya gitti bütün düzenim bozuldu

bu arada Beyza resim sana aitse yuzun çok güzel. nerde kilolu bi hemcinsim varsa yüzü çok guzel. bendede aynı şekilde yuzumu çok beğenirim vücudumu değil:26: gerçekten kendimize yazık ediyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…