- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.801
bakamayacak ne var canım içinde sıkıntı vardır için kabarmıştır 3 vakte kadar yol görünüyodur muhakkak bi haber alacaksındır ve bi para gelecektir:)bakabiliyorsan adresı yaz fıncanımı yollıycam
bakamayacak ne var canım içinde sıkıntı vardır için kabarmıştır 3 vakte kadar yol görünüyodur muhakkak bi haber alacaksındır ve bi para gelecektir:)
yani sandaloz kullandığın sürede hiç tatlı yenmeyecek mi
ben de varım günaydıııınnn:) ben kaçamak yapmıyorum hatta ölüyorum bazen açlıktan:) 62ye indim 3 gündür gram oynamıyo tek kaçamağım 200 kalorilik diyet bisküviydi, annem baya ısrar etti isveçe devam edicem ama 60a düşmezsem 1 haftada, anneme çok kızarımgünaydın
kımsecıkler gelmemıs. demır bas olarak ben varım.
sabah aynı kahvaltımı yaptım. 100,4 cıkıyorum yanı 99 olamadım. tickerımı guncelledım artık.diyete dair neler yapıyorsunuz. kılo durumlarınız anlatın kızlar yaaa... cezalar kesılelı motıvasyon sıfır. herkeslerde bır kaçamak havası ooohhh
ben de varım günaydıııınnn:) ben kaçamak yapmıyorum hatta ölüyorum bazen açlıktan:) 62ye indim 3 gündür gram oynamıyo tek kaçamağım 200 kalorilik diyet bisküviydi, annem baya ısrar etti isveçe devam edicem ama 60a düşmezsem 1 haftada, anneme çok kızarım
gunaydın kızlar bend eburdayım. Fakat hastayım çok terliyorum diye yürümedim bugün kendimi kötü hissediyorum:44: Bu arada pazartesi tartılcam iki hafta bekleyemeyeceğim bu sefer
tşk:) istikrarlıyım çünkü yumurta kapıya dayandı 27 günüm var baloma hatta elbise almak için 22 gün falanSENDE COK IYI GIDIYORSUN CNM . TOPİĞİN EN İSTİKRARLI ÜYESİSİN. AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ
DARISI BİZLERE . AMİN
geçmiş olsun çok yüklenme o zaman kendini iyi hissedene kadar, sonra biraz daha dikkat ederek teafi edersingunaydın kızlar bend eburdayım. fakat hastayım çok terliyorum diye yürümedim bugün kendimi kötü hissediyorum:44: bu arada pazartesi tartılcam iki hafta bekleyemeyeceğim bu sefer
sonrada görürüz ya. bırakmazsın bizleri. bırakırmısın yoksa:26:tşk:) istikrarlıyım çünkü yumurta kapıya dayandı 27 günüm var baloma hatta elbise almak için 22 gün falanacaba hazirandan sonra da böle kararlı görebilecek misin 60a düşeyim hedefimi düşürücem 55 e belki daha da şevklenirim
yok 55e düşene kadar bırakmam sonra diyeti bırakır sizleri bırakmamsonrada görürüz ya. bırakmazsın bizleri. bırakırmısın yoksa:26:
evet cnm 10 günde 4 ila 5 kilo nasıl,olur dersen görüşelimm
gunaydın kızlar bend eburdayım. fakat hastayım çok terliyorum diye yürümedim bugün kendimi kötü hissediyorum:44: bu arada pazartesi tartılcam iki hafta bekleyemeyeceğim bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?