- Konu Sahibi mavikelime
-
:) ne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu:)anlat birazda feyz alalım:)
Merak etme canım diyebiliyoruz azmedersek.. bak ben ilk 9 günde 3.7 kg verdim Cuma günü tartıldım şimdi bu perşembe veya cuma yeniden tartılıcam :)
dukan diyetiyle 1 haftada 2,5 kilo verdim sadece 4 gün atak yaptım şuan seyirdeyim ve süper gidiyor çok eğlenceli bir diyet protein ağırlıklı beslenildiğinden yağlarım kasa dönüşmeye başladı sanırım 2 beden küçüldüm :) aynaya baktığımda artık kendimi beğeniyorum geriye 3 kilom kaldı onuda vericem inşşş
onu gördüm ama bilmiyorum galiba ayarlayamam diye düşündüm. nasıl besleniyorsun bir gün içinde mesela ?
birebir yerine getirmedim çünkü malzemelerim yoktu şimdi alışveriş yaptığımda artık diyete göre şeyler alıyorum özetlemek gerekirse
sabah 1 yumurta (haşlanmış olursa yağsız daha ii) süt peynir 3 zeytin ve 2 dilim kepek ekmeği (aslında tam yulaf ekmeği olmalıymış )
öğlen tavuk kırmızı et balık (hangisi varsa canın ne yemek isterse)protein sınırsız yoğurt yine yanında 2 dilim kepek ekmeği
akşamda öğlenle aynı protein ağırlıklı canın ne yemek isterse
tabi tavuk göğüs eti olacak but yağlı olduğundan tavsiye edilmiyor süt peynir yoğurt yağsız yada yarım yağlı olacak
ara öğünlerde nescafe diet cola yoğurt süt tüketebilirsin yalnız bunu kilona göre göre yapıyorsun dukan sitesi bana 2 gün dedi ama ben 4 gün yaptım
bu atak devresi daha sonra seyire geçiyorsun buradada 2 gün protein ağırlıklı 5 gün sebze protein ağırlıklı besleniyorsun
hmm teşekkürler. aslında ben de buna benzer şekilde besleniyorum umarım işe yarar bnde de :)
Pişmanlık duymada pekde kaçırmamaya çalış canımm:) gaayet güzell:) diyetinin kaçıncı günü oldu?
küçük çatal yaaaaaaaaafiyet olsun canım:):)çokta kaçırmamışsın hanii çatalın boyutu ne bilmiyorum ama:):):)
zaman zaman ben de sıcak su içiyorum içtiğim zamanda fark ettiğim şu ki boşaltım sistemini iyi çalıştırıyo bunun dışanda annem de daha önce düzenli olarak içti ve faydasını gördügünaydın.
sabah kahvaltımda
1 bardak süt, 1 adte haslanmıs yumurta ve peynır yedım.
şimdide su içmeye devam.
ya bırda dıyetısyenlerın verdıgı butun lıstlerde var. SABAHLARI KALKAR KALKMAZ ILIK SU İÇMEK. uygulayanınızvar mı? ben hep aksamda sabah kalkınca ılık su ıcecegım dıyorum sabah nedense hıc mıdem almıyor ıcmıyorum
mukayese hoşgeldın. ne durumdasın. nasıl gıdıyor.
zaman zaman ben de sıcak su içiyorum içtiğim zamanda fark ettiğim şu ki boşaltım sistemini iyi çalıştırıyo bunun dışanda annem de daha önce düzenli olarak içti ve faydasını gördü
hoş buldum, durum vahimgrip oldum herhande salgın var kendi kafamdan oluşturduğm sisteme uyamadım ne yazıkki çünkü yemek yiyip yatıyorum dolayısıyla şunu yicem bunu yicem diye de ayrım yapamıyorum önüme ne konuyorsa onu yiyorum mesela dün akşam kuru dolma yedim
günaydnn yeni uyadm ben daha ya=(bugün spor var bliorm konuyla alakasz ama sevgilim gitme dio ben gdecem..gidersn gitmezsnn napacam bn yaaaa..herkes zayflamama karsı ssanki =(((
gecmıs olsun. sozkonusu saglıksa yapcak bısey yokkı guzelım. dikkat et kendıne.
Luckymary Sen sporuna gıt. Öncelık kendın ol baskalarını bosver. Kendını dusun. Zayıflarsan onu terketmenden korkuyordur.Al benım eşim bana 95 kıloyken asık oldu okadar ıkna etmeye calıstı benı şimdide zayıflarsan ıyı olur demeye basladı. Senınkıde sımdı gıtme der yarında zayıflarsan daha guzel olur dıyecektır.vazgecmek yok verıcez kıloları..
ewt de hastaym faranjit olmusum bugün gitme yarn devam edersn bak yoksa hic göndermem dio dellendirio beniama ben gdym en iyisi ya vazgecmek yok yola devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?