Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

akşam menümde kabak dolması yedim 2 tanecik.öncesinde 2 büyük bardak su içtim.başkada bişey yemedim :))

bende akupunktura gitmek istiyorum canımda şimdi kastamonuda öğrenciyim burda da yok..ankaraya döndüğümde gitcem kesinlikle:):)

bnde ankarada gttim=)diyet listesni gördgmde doktora ben bununla kilo alırım dedim..adam bni ole bi süzdü ki=)cok bilmişim gbi ama sonra işe yarıo ya iğneyle falan bayaaa tok kalıosn tavsiye ederm

bnde ankarada gttim=)diyet listesni gördgmde doktora ben bununla kilo alırım dedim..adam bni ole bi süzdü ki=)cok bilmişim gbi ama sonra işe yarıo ya iğneyle falan bayaaa tok kalıosn tavsiye ederm

ne güzel zahmet etmeden kilolar uçmuş..darısı başımıza:)hastaneye mı gittin yoksa özel muayneye mı?:))

slm akşam yemek menüm 2,5 adet tavuk baget ve salata. yemek öncesı ıkı bardakta su ıctımkı tok tutsun.
ben hala bır hafıflemehıssetmıyorum ama :26:

canım çok sağol bende yarın baslıyorum bu sıcak su işine

Kızzlarr:) Benim için büyük gün 2 gün sonra yani perşembe.. çünkü diyetimin ikinci haftası olacak çok merak ediyorum:)) ilk hafta 3.7 bakalım ikinci hafta ne kadar...

cekk sende cöööö diyip gidiyosun. hani beni kontrol edecektin. kontrol ettiğinde motive ettiğinde yok.

akşam menümde kabak dolması yedim 2 tanecik.öncesinde 2 büyük bardak su içtim.başkada bişey yemedim :))

çok iyi. sanırım en istikrarlı devam edenlerden biride sensin.. sonunu parlak görüyorum. ışık var sende

cnm nasıl bi diet uyguluosn ki..3.7 süperr tebrk edermmm

Canım konunun başında bol bol anlattım... çok sağlıksız beslenen biriyken sağlıklı beslenmeye başlayınca böyle oldu.. inşallah bu haftada bi 2 kg vermişimdir ya bi haftadan önce tartılmıyorum :) kahvaltım yumurta falan.. balık tavuk et bol bol :) yürüyüş 6dan sonra yemek yok.. yeşilçay.. bunlar diyebilirim.. perşembeyi heyecanla bekliyorum..:)

cekk sende cöööö diyip gidiyosun. hani beni kontrol edecektin. kontrol ettiğinde motive ettiğinde yok.

haklısın canımm kusura bakma:)) çok giremedim internte konuşmalarınızıda kaçırdım ama bi yandanda bırakmak istemedim o yüzden cöö deyip kaçmak durumunda kaldım:) neyse başladığımız yerden devam ederiz :))

teşekkür ederim canım böyle aksatmadan yaparsak en yakın zamanda dahada iyi sonuçlar alırız::):)sende gayet iyi devam ediyosun ha gayrett:):):)tartılıyo musun bi değişiklik var mı?

teşekkür ederim canım böyle aksatmadan yaparsak en yakın zamanda dahada iyi sonuçlar alırız::):)sende gayet iyi devam ediyosun ha gayrett:):):)tartılıyo musun bi değişiklik var mı?

Canım senin boy kilo kaç? Hedef kilon ne , ne kadar sürede vermek istiyorsun ? :)

geciktim bugün kimse kalmamış :) herkes dikkat ediyor yediklerine ne güzell :) cekk tartıldıktan sonra mutlaka yaz buraya da olur mu ? AsyaA sabahları ılık suya bi çorba kaşığı elma sirkesi ve bi çay kaşığı bal koyarak da içebilirsin. bunu aynı şekilde yatmadan önce de içmen gerekiyor

Kızlar bende size bir tavsiyede bulunmak istedim.
Mehmet özden öğrenmiştim
öğün aralarında 5-6 tane ceviz yiyin özellikle de yemekten önce çok çok acıkmışsanız mutlaka ceviz yada badem yiyin ama sayılı olacak bir günde 10 taneyi geçmeyecek asla
acayip tok tutuyor yaa. Ben ceviz yiyince ya da badem bi şey yiyemiyorum tıkıyor beni resmen. Böylece bir sürü kalori almaktan kurtuluyorsunuz. Bende yeni başladım rejime, çok kilom yok 6-7 kilo vermem lazım. Bir de akşamları altıdan sonra bi şey yemiyorum ben ve çok çok acıkmışsam su içiyorum zaten aç karnına su içince şişiriyo hatta arada mide bulantısı da yapabiliyor öyle olunca da yemek yiyemiyorsunuz

ben badem yemeye kalkarsam yarım kilo yerim canım hiç almayayım en iyisi bu arada yürüyüşlerim başladı 3 gundur sabah akşam yuruyodum. dun akşam eve bi gıttım annem ne yapmış böreeekkkkkk:44: nevrim döndü gitti o kadar yürüyüş

budan sonra teleafi edersen sevinirim. motiveye çok ihtiyacımız var.

tartılmadım desem yalan olur. dunden bugune 2 kg fark gordum ama ben ınanamadıgım yanı hiç hissetmediğim için yazmayacaktım sen sorunca yazdım

sana ceza vermemiz gerekiyor. börekleri löp löp götürdüğün için sana bugun ekstradan 2 saat yuruyus verıyorum. cezanı yerıne getırdıgınde yaz

günaydınnnnn

bu sabah bu buyuk bardaklar varya sanırım 330 ml onunla bir bardak dolusu limonlu elma sirkeli sıcak su içtim. hala içimde sıcaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk

kahvaltımda da haslanmıs yumurta ve azcık peynır yedım. şuan hiçç aç değilim. kahvaltımı 7,30 da yapıyorum..

bende bende bendeee istiormmmm =))bnde bole yapıorm spora gdiorm havalarda süper yürüyüşede başlayablrm aslndaaa cok tebrk ederm cnm cuma günü bnde ewe gdecem anca orda tartılablrm ama kotlarm bol gelio cook saskınım

bende kalkınca kocaman bi bardak elma sirkeli su yarım saat sonrada biraz peynr 4 zeytn 2 dilim domatez ve 2 dilim icecik ama normal ekmek malum öğrencym kızlar zinde olmak gerek ordan affedn benii simdide beşi bi yerde iciorm

bende kalkınca kocaman bi bardak elma sirkeli su yarım saat sonrada biraz peynr 4 zeytn 2 dilim domatez ve 2 dilim icecik ama normal ekmek malum öğrencym kızlar zinde olmak gerek ordan affedn benii simdide beşi bi yerde iciorm

af yok af yokkk.. barı 1 dilim yeseydin yaaa. cezan bugün hiç ekmek yok sana. bitti. tükettin hakkını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…