- Konu Sahibi mavikelime
-
bende akupunktura gitmek istiyorum canımda şimdi kastamonuda öğrenciyim burda da yok..ankaraya döndüğümde gitcem kesinlikle:):)
Kızzlarr:) Benim için büyük gün 2 gün sonra yani perşembe.. çünkü diyetimin ikinci haftası olacak çok merak ediyorum:)) ilk hafta 3.7 bakalım ikinci hafta ne kadar...
bnde ankarada gttim=)diyet listesni gördgmde doktora ben bununla kilo alırım dedim..adam bni ole bi süzdü ki=)cok bilmişim gbi ama sonra işe yarıo ya iğneyle falan bayaaa tok kalıosn tavsiye ederm
ne güzel zahmet etmeden kilolar uçmuş..darısı başımıza:)hastaneye mı gittin yoksa özel muayneye mı?:))
canım bende sabah aç karnına ılık suyun içine limon sıkıp içiyorum..çok eskiden bilidğğim bişeydi şuan bi siteden baktım genel açıklamasını sizede yazayım.
"ALINTIDIR"
"Soğuk su mideyi yaklaşık 20 dakika içinde terketmekle birlikte sıcak su ise midede hemen hemen 80 dakika boyunca kalmaktadır. Yani sabahları içilen sıcak veya ılık limonlu su midede uzun bir süre kalıp mideyi dolu tutacağından kişinin daha az yemek yemesine neden olur. Bu da sabah kahvaltısından önce içilen limonlu suyun dolaylı olarak kişinin zayıflamasına sebep olur. Burada zayıflamaya yardımcı olan suyun içinde limon bulunması değil, suyun sıcak veya ılık olmasıdır. Zaten birçok diyetisyen de hastalarının sabahları uyanınca ılık su içmelerini önermektedirler. Bunun sebebi sıcak suyun mideyi geç terkederek mideyi dolu tutmasıdır.Sabahları içilen limonlu suyun içindeki C vitaminleri kişinin güne daha zinde başlamasını sağlamaktadır. Bu C vitaminleri aynı zamanda solunum yolu enfeksiyonları gibi hastalıklara karşı da vücudu korumaktadırlar." birazcık açıklama olarak yazdımki neden niye diye soranlar kolayca ulaşabilsinler sayfamızdan:):)
Kızzlarr:) Benim için büyük gün 2 gün sonra yani perşembe.. çünkü diyetimin ikinci haftası olacak çok merak ediyorum:)) ilk hafta 3.7 bakalım ikinci hafta ne kadar...
akşam menümde kabak dolması yedim 2 tanecik.öncesinde 2 büyük bardak su içtim.başkada bişey yemedim :))
cnm nasıl bi diet uyguluosn ki..3.7 süperr tebrk edermmm
canım çok sağol bende yarın baslıyorum bu sıcak su işine
cekk sende cöööödiyip gidiyosun. hani beni kontrol edecektin. kontrol ettiğinde motive ettiğinde yok.
çok iyi. sanırım en istikrarlı devam edenlerden biride sensin.. sonunu parlak görüyorum. ışık var sende
teşekkür ederim canım böyle aksatmadan yaparsak en yakın zamanda dahada iyi sonuçlar alırız::):)sende gayet iyi devam ediyosun ha gayrett:):):)tartılıyo musun bi değişiklik var mı?
haklısın canımm kusura bakma:)) çok giremedim internte konuşmalarınızıda kaçırdım ama bi yandanda bırakmak istemedim o yüzden cöö deyip kaçmak durumunda kaldım:) neyse başladığımız yerden devam ederiz :))
teşekkür ederim canım böyle aksatmadan yaparsak en yakın zamanda dahada iyi sonuçlar alırız::):)sende gayet iyi devam ediyosun ha gayrett:):):)tartılıyo musun bi değişiklik var mı?
ben badem yemeye kalkarsam yarım kilo yerim canım hiç almayayım en iyisibu arada yürüyüşlerim başladı 3 gundur sabah akşam yuruyodum. dun akşam eve bi gıttım annem ne yapmış böreeekkkkkk:44: nevrim döndü gitti o kadar yürüyüş
Canım konunun başında bol bol anlattım... çok sağlıksız beslenen biriyken sağlıklı beslenmeye başlayınca böyle oldu.. inşallah bu haftada bi 2 kg vermişimdir ya bi haftadan önce tartılmıyorum :) kahvaltım yumurta falan.. balık tavuk et bol bol :) yürüyüş 6dan sonra yemek yok.. yeşilçay.. bunlar diyebilirim.. perşembeyi heyecanla bekliyorum..:)
bende kalkınca kocaman bi bardak elma sirkeli su yarım saat sonrada biraz peynr 4 zeytn 2 dilim domatez ve 2 dilim icecik ama normal ekmekmalum öğrencym kızlar zinde olmak gerek ordan affedn benii simdide beşi bi yerde iciorm
af yok af yokkk..barı 1 dilim yeseydin yaaa. cezan bugün hiç ekmek yok sana. bitti. tükettin hakkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?