Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

Kızzlaar canımllarr :) buaralar giremiyorum pek internetimde sorun var.. ama sizde kopmuş değilimm öpüyorumm:) ton balıklı salatamı yediim ve bende şimdi yürüyüşe çıkıyorummm

bende geldim sonunda:) dün giremedim nete.bugün telafi etcem inş:)
sabah kalvaltılarımı sıkı yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince..hergün ki kahvaltı menüm süzme peynir ,domates salatalık,zeytin,maydonoz,2 dilim kepek ekmeği:) dün öğlen:lahana salatası,küçük porsiyon tavuk sote,1 dilim kepek ekmeği yedim...bugün öğlen: evde olmadığımdan yemek seçeneğim yoktu dışarda abur cubur yemiyorum onun için elma yedim birazcıkta kuruyemiş tüketiim.bugün akşamda:bol limonlu pırasa yemeği,1 tane kabak dolması,1 tanede domates dolması yedim.dün akşam artakalan salatam vardı onu yedim çünkü dün gündüzden dondurma kaçamağı yaptım.akşamıa telafi edeyim dedim:))

Kızzlaar canımllarr :) buaralar giremiyorum pek internetimde sorun var.. ama sizde kopmuş değilimm öpüyorumm:) ton balıklı salatamı yediim ve bende şimdi yürüyüşe çıkıyorummm

harikasıınn:)akşam hiç halim olmuyo spor için okuldan geç geldiğim için

ben de geldiim :) kızlar içeceklerinizde şeker kullanmayın. gördüm bikaç kişi tek şekerli falan demiş ama şekersiz içmeye çalışın. özellikle de yeşil çay için. yurtta kalan arkadaşım ıspanak ve çorbayı tercih et. makarna,pilav falan hiç yeme zaten. asyacım 56 kiloyum ama bana fazla geliyor yani basenlerim falan var bu arada cekk in söylediği hareketler işe yarıyor. ben incelme hissediyorum basenlerimde

doğru diyorun canım.bide 5i1 yerde çayın acayip faydası var onuda deneyin:):)çok zor bu diyet işi ya almak çok kolaymış halbuki :):)

doğru diyorun canım.bide 5i1 yerde çayın acayip faydası var onuda deneyin:):)çok zor bu diyet işi ya almak çok kolaymış halbuki :):)

neredeyse her gün 1-2 durak yürüyüp öyle biniyorum otobüse falan ama bazen yakın arkadaşlarımlayken onlar yiyince dayanamıyorum bn de ama pes etmek yok 50 olucammm

neredeyse her gün 1-2 durak yürüyüp öyle biniyorum otobüse falan ama bazen yakın arkadaşlarımlayken onlar yiyince dayanamıyorum bn de ama pes etmek yok 50 olucammm

alemsin yaa ama hepimizde oluyor bende okula giderken şimdi otobüsle gideyimde dönüşte yürürüm diyorum ama dersten perişan çıkıyorum bide geç çıkıyoruz yürüyemiyorum ama gündüzleri spora gidiyorum:):)

ben de çok yorgun geliyorumm okul uzak evime mahvoluyorum yolda evde olduğum zamanlarda kendim egzersiz falan yapıyorum bakalım nolucak halimiz. bikaç hafta sonra şu kadar kilo verdim, bu kadar kilo verdim diyebilecek miyiz acaba :44: :)

deriz inşalah ya :) valla benim yolum uzun olduğundan kısa zamanda yapabilidğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum aslında ama bakalım:):)

inşallaahh :))) o zaman bundan sonra öyle kaçamak falan da yokk.. bugün dondurma yedim de

ne güzel işte seni teşvik eder :) merak etme hazirana kadar ohoooo şimdi çıkmam gerekiyor canım görüşmek üzere :)

selaaaammmm. akşam yemeğimde çipura ve salata yedım amaaaaaaaa peşine 2 çatal helva yedım .

Merak etme canım diyebiliyoruz azmedersek.. bak ben ilk 9 günde 3.7 kg verdim Cuma günü tartıldım şimdi bu perşembe veya cuma yeniden tartılıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…