- Konu Sahibi mavikelime
-
kzlar bende zayıflamak istiorum=((((bnde aranza alsanz???
Kızzlaar canımllarr :) buaralar giremiyorum pek internetimde sorun var.. ama sizde kopmuş değilimm öpüyorumm:) ton balıklı salatamı yediim ve bende şimdi yürüyüşe çıkıyorummm
hoş geldin tatlım aramıza:):):)hep beraber çıtır olcaz inş.:)
ben de geldiim :) kızlar içeceklerinizde şeker kullanmayın. gördüm bikaç kişi tek şekerli falan demiş ama şekersiz içmeye çalışın. özellikle de yeşil çay için. yurtta kalan arkadaşım ıspanak ve çorbayı tercih et. makarna,pilav falan hiç yeme zaten. asyacım 56 kiloyum ama bana fazla geliyor yani basenlerim falan varbu arada cekk in söylediği hareketler işe yarıyor. ben incelme hissediyorum basenlerimde
hoşbuldk cnm=)aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş.
doğru diyorun canım.bide 5i1 yerde çayın acayip faydası var onuda deneyin:):)çok zor bu diyet işi yaalmak çok kolaymış halbuki :):)
neredeyse her gün 1-2 durak yürüyüp öyle biniyorum otobüse falan ama bazen yakın arkadaşlarımlayken onlar yiyince dayanamıyorum bn deama pes etmek yok 50 olucammm
alemsin yaa ama hepimizde oluyor bende okula giderken şimdi otobüsle gideyimde dönüşte yürürüm diyorum ama dersten perişan çıkıyorum bide geç çıkıyoruz yürüyemiyorum ama gündüzleri spora gidiyorum:):)
ben de çok yorgun geliyorumm okul uzak evime mahvoluyorum yoldaevde olduğum zamanlarda kendim egzersiz falan yapıyorum bakalım nolucak halimiz. bikaç hafta sonra şu kadar kilo verdim, bu kadar kilo verdim diyebilecek miyiz acaba :44: :)
inşallaahh :))) o zaman bundan sonra öyle kaçamak falan da yokk.. bugün dondurma yedim de
ne güzel işte seni teşvik eder :) merak etme hazirana kadar ohooooşimdi çıkmam gerekiyor canım görüşmek üzere :)
ben de çok yorgun geliyorumm okul uzak evime mahvoluyorum yoldaevde olduğum zamanlarda kendim egzersiz falan yapıyorum bakalım nolucak halimiz. bikaç hafta sonra şu kadar kilo verdim, bu kadar kilo verdim diyebilecek miyiz acaba :44: :)
selaaaammmm. akşam yemeğimde çipura ve salata yedımamaaaaaaaa peşine 2 çatal helva yedım .
selaaaammmm. akşam yemeğimde çipura ve salata yedımamaaaaaaaa peşine 2 çatal helva yedım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?