Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

mart ayıyla birlikte hepimizin derdi aynı zayıflamak bende dün başladım tabi ki yürüyüşlere çok dikkat etmeliyim bunun bilincindeyim.umarım başarırım

bence sen bu işi kıvırdın:) eminim çok iyi sonuçlar alacaksın

yok canım ya ben cok yaptım ama veremedım benım spor yapmam sart. gecen ay gıttım doktora tum degerlerım nomal. doktor acık acık bogazını tut yeme dedı bana.

herşey harekette bitiyor arkadaşlar. bende geçen sene yürüyüşle kilo verdim tamam çok veremedim ama verdim boğazımı az daka kıssaydım şu anda formda olmuştum ama nerdeee

herşey harekette bitiyor arkadaşlar. bende geçen sene yürüyüşle kilo verdim tamam çok veremedim ama verdim boğazımı az daka kıssaydım şu anda formda olmuştum ama nerdeee

burdan anlıyoruzkı sporda tek basına cozum degıl. offfffffffffff

ben bu ortamın katkısının olacağını düşünüyorum çünkü hesap verdiğimiz birileri var, ekstra birşey yediğimizde suçluluk duyuoruz ayrıca takdir edilmek insanın gururunu okşuyo:)

sevgi kelebekleri beni de daha hafif yaşamam için aranıza alırsanız seviinirim küçük kaçamaklar dahil bugün 7 gündür diyetteyim sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum havalar çok soğuk olduğu için yürüyemiyorum fakar bu sıkıntımı da 15 gün sonra yürüyüşlere başlıyarak gideriyorum kendimden biraz bahsediyim :26 yaşındayım 1 57 boyunda 61 kiloyum masabaşı küçük bir ofiste çalışıyorum hareketsiz bir ortam yani sıfır hareket 3 yıldır 7 kilo aldım oturmaktan nişanlıyım üstelik yaza düğün olacak gibi 3 ana öğün 2 ara öğün olarak besleniyorum başlıca olmazsa olmazım bitki çaylarım ve meyva bunun yanında hurma kuru kaysı yoğurt salata 1 haftadır öğlenleri yeşil salata yanına pişen bir yemek varsa ondan 3 kaşık ve bol su börek pasta vs şeyler yokkkkkkkk!!!!ayrıca canım çok isterse bi çatal bunlardan alıyorum o kadar bol bol su...ama hazır suyunuzu sürekli değiştirin her seferinde başka marka için benden bu kadar şimdi sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum ayrıca iç bacak kısmında yağ birikmesi çok fazlaaa

bence sana önerecek birşey yok olayı çözmüşsün senn bize bol bol tavsiye vermen lazım 1 haftada kilo verebildin mi?

cnm hoşgeldin. meyva derken muz falan yemıyorsundur dımı. evet meyvayı ara ogun olarak tuketebılırsın oda şekerini dengelesin diye ama sakın fazlasını tuketme cunku meyvada (tabıkı meyvanın turlerıne gore degısır) kılo yapıyor. hamur işini kesmişsin güzel ama bu salatanın yanında pişen yemekler demişssinya bunun içinde patates varsa patateslerı yeme. patates plav karbonıtrat oldugundan dırek kılo olarak depolanır. bıde kayısı falan bunlarıda 3 taneden fazla yeme. iç bacak için haeketleri var ama burda nasıl anlatabılırımkı sen googlede arattır bulursun zaten. en guzelı ayakta bır bacagın hafıf kırık ve sabıt dıger bacagında ayagının altında havlu alıp ve ayağınla evı sıler gibi açma kapama hareketi yap. bunu yaparkende bacak kaslarını sık.

kızlar ben bu ılık su işine yarın başlıyorum ya. bi bardak su benı oldurecek degılya. varmı benımle bırlıkte buna baslayan..

buarada 2lt su içmişim bu gazla yatana kadar 2 lt daha içerim ben.

kızlar ben bu ılık su işine yarın başlıyorum ya. bi bardak su benı oldurecek degılya. varmı benımle bırlıkte buna baslayan..

ztn insanın su ictikçe icesi gelioooo=))bn bi ay öncesne kadar günde bi bardak bile icmezdm

[

tamam ben de katılırım ancak 1 bardak ılık suyun çok bi faydası olmaz, en az yarım litre iç derim sabah ve gece yatmadan önce muhakkak iç bi bardak onun dışında içebildiğin kadar iç suyunda ılık kısmı soğuğa deil sıcağa yakın olsun:)

ıyyyy ılık sudanda da nefret ederım. Allahımmmmmm yardım et bize.

bende sabah mis gibii kahvaltımı yaptımm süt peyniri,domates,salatalık,zeytin.2 dilim kepek ekmeği yedim.öğlen arkdaşlarımlaydım çıtır tavuklu salata ve yanında ayran içtim ekmek yemedim.çok uğraştılar yoldan çıkarmaya ama uymadım onlara:):):):)

Son düzenleme:

canım bende sabah aç karnına ılık suyun içine limon sıkıp içiyorum..çok eskiden bilidğğim bişeydi şuan bi siteden baktım genel açıklamasını sizede yazayım.
"ALINTIDIR"
"Soğuk su mideyi yaklaşık 20 dakika içinde terketmekle birlikte sıcak su ise midede hemen hemen 80 dakika boyunca kalmaktadır. Yani sabahları içilen sıcak veya ılık limonlu su midede uzun bir süre kalıp mideyi dolu tutacağından kişinin daha az yemek yemesine neden olur. Bu da sabah kahvaltısından önce içilen limonlu suyun dolaylı olarak kişinin zayıflamasına sebep olur. Burada zayıflamaya yardımcı olan suyun içinde limon bulunması değil, suyun sıcak veya ılık olmasıdır. Zaten birçok diyetisyen de hastalarının sabahları uyanınca ılık su içmelerini önermektedirler. Bunun sebebi sıcak suyun mideyi geç terkederek mideyi dolu tutmasıdır.Sabahları içilen limonlu suyun içindeki C vitaminleri kişinin güne daha zinde başlamasını sağlamaktadır. Bu C vitaminleri aynı zamanda solunum yolu enfeksiyonları gibi hastalıklara karşı da vücudu korumaktadırlar." birazcık açıklama olarak yazdımki neden niye diye soranlar kolayca ulaşabilsinler sayfamızdan:):)

Kızzlarr:) Benim için büyük gün 2 gün sonra yani perşembe.. çünkü diyetimin ikinci haftası olacak çok merak ediyorum:)) ilk hafta 3.7 bakalım ikinci hafta ne kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…