Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ama şey ben başka hic yemiorm zaten annem kızıo bana o zmn burda et balık yeme sansımız yok cıkmıo yurtta napim ben simdi yemeym mi hic =(

ya bende öğrenci oldum 4 yıl yurtta kaldım. biliyorum yurtta bısey cıkmıyor ama ekmeksız yapamıyormusun dısardan al tam tahıllı bı hafta ye. boyle normal ekmekle olmazkı.. ton balıgı al koy dolabına bozulmazda. domates salatagına eklersın yersın. hep bahane hep bahane..

ara öğünüm bir bardak süt acıkmadım ama ara öğün şart. öğlen çok yememi engelliyor.

bugünde yedik azarıı tamam peki alalm bakalm valla korkuorm sendennn ama ii oluo

saat mi insaf bekliyorum sabah akşam 40 dakika yuruyorum nefes nefese kalıyorum:44:

Kıızzlar geldim bundan sonra telafi ediyorum dediğim gibiii :)) ben geç uyanıyorum uyanır uyanmazda bişi yiyemiyorum anca 1 saat sonra 12de uyandım şimdi 3 tane yumurta beyazı ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum zaten 2 haftadır hep böyle yapıyorum. Yumurtanın çok faydası var beni çok tutuyor. Belki kızıcaksınız ama ben 2 öğün yiyorum..ama cidden bana yetiyor çünkü protein değeri yüksek ve doyurucu şeyler yiyorum akşam 6dada balık yicem.. 2de de yürüyüşe çıkıcam anca akşam 6 gibi dönerim youm uzun:) şöyle diyiim.. Trenle 8 duraklık yere gidip gelicem :) yürümeye kendimi o kadar alıştırdım ki vız geliyor bana.. 5 6 km mesafedeyse gidiceğim yer bi saat önceden çıkıp yürüyerek gidiyorum mesela :) benden şimdilik bööylee:)

kimse yok ama ben yinede yazayım. öğlen 1 bardak su ,tavuk ve yoğurt yedim. bide yürüdüm geldim.

sorma ya ne zaman kendimi motive etsem evde kurabiye, börek buluyorum sonrada dayanamıyorum annemde duruyor duruyor ben ne zaman rejime girsem yapıyo zayıflamama karşı desem o da değil zayıfla demesini biliyor ama:26:

bende senın gıbı yurusem yuzde yuz zayıflarım ama benımde okadar zamanım yokkı. işten eve zor dusuyorum bırde evde bebegım benı beklıyo kuzum benım. bide gidip onu bırakıpta nasıl yuruyeyım ya

Canım görücen inşallahh:) 6 gündür diyettesin kilonda bir değişiklik var mı ?

2 kılo vermısım ama ben vucudumda hıcbı degısıklık hıssetmıyorum

içtiği suyu bile yazms yarasın yağlarını yaksın inş. cnm bnm bnde bi kase ezogelin corbası içtim EKMEKSİZZZ

hah şöyle yanında salatada yıyebılırdın bence

sorma ya ne zaman kendimi motive etsem evde kurabiye, börek buluyorum sonrada dayanamıyorum annemde duruyor duruyor ben ne zaman rejime girsem yapıyo zayıflamama karşı desem o da değil zayıfla demesini biliyor ama:26:

benım annemde oyle ya. rejıme baslardım kızım ye kızım ye demeye baslardı. e dun rejım yap dıyodun noldu dıyorum. tamam yap ama bundan bıse olmazkı dıyor. hep o bişey olmazlar benı bu hale getırdı zaten. şimdide annemin görevini eşim devraldı.

nerde ki bunlar nerdesiniz siz..

Son düzenleme:
O bişiy olmazlar mafetti bizi zaten. yaza düğünüm var şişman gelin olmak istemiyorum

O bişiy olmazlar mafetti bizi zaten. yaza düğünüm var şişman gelin olmak istemiyorum

ay canım öylede dusunme ya. tamam zayıfla ama şişman gelin falan dıye dusunme. bende 95 kıloyla gelın oldum birçok zayıf gelınden daha guzeldım.

canım bende guzelliğime çok guvenirim zaten nerde kilolu insan var yüzleri çok guzeldir.
ama işte sorun şu ki bu kilolarla balayına gitmek istemiyorum ya zayıflamam lazım

canım bende guzelliğime çok guvenirim zaten nerde kilolu insan var yüzleri çok guzeldir.
ama işte sorun şu ki bu kilolarla balayına gitmek istemiyorum ya zayıflamam lazım

vericez merak etme. kaç kilosun boyun ka. birde yaşın.uyguladıgın rejım var mı? daha oncede sormus olabılırım

1 bardak sutumude içtim

kimse neden ilgilenmiyor benimle yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…