- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
ama şey ben başka hic yemiorm zaten annem kızıo bana o zmnburda et balık yeme sansımız yok cıkmıo yurtta napim ben simdi yemeym mi hic =(
ya bende öğrenci oldum 4 yıl yurtta kaldım. biliyorum yurtta bısey cıkmıyor ama ekmeksız yapamıyormusun dısardan al tam tahıllı bı hafta ye. boyle normal ekmekle olmazkı..ton balıgı al koy dolabına bozulmazda. domates salatagına eklersın yersın. hep bahane hep bahane..
bugünde yedik azarııtamam peki alalm bakalm valla korkuorm sendennn ama ii oluo
budan sonra teleafi edersen sevinirim. motiveye çok ihtiyacımız var.
tartılmadım desem yalan olur. dunden bugune 2 kg fark gordum ama ben ınanamadıgım yanı hiç hissetmediğim için yazmayacaktım sen sorunca yazdım
sana ceza vermemiz gerekiyor. börekleri löp löp götürdüğün için sana bugun ekstradan 2 saat yuruyus verıyorum.cezanı yerıne getırdıgınde yaz
2 hanelı rakamları gormek ıstıyorum
kimse yok ama ben yinede yazayım. öğlen 1 bardak su ,tavuk ve yoğurt yedim. bide yürüdüm geldim.
saat miinsaf bekliyorum sabah akşam 40 dakika yuruyorum nefes nefese kalıyorum:44:
Kıızzlar geldim bundan sonra telafi ediyorum dediğim gibiii :)) ben geç uyanıyorum uyanır uyanmazda bişi yiyemiyorum anca 1 saat sonra 12de uyandım şimdi 3 tane yumurta beyazı ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum zaten 2 haftadır hep böyle yapıyorum. Yumurtanın çok faydası var beni çok tutuyor. Belki kızıcaksınız ama ben 2 öğün yiyorum..ama cidden bana yetiyor çünkü protein değeri yüksek ve doyurucu şeyler yiyorum akşam 6dada balık yicem.. 2de de yürüyüşe çıkıcam anca akşam 6 gibi dönerim youm uzun:) şöyle diyiim.. Trenle 8 duraklık yere gidip gelicem :) yürümeye kendimi o kadar alıştırdım ki vız geliyor bana.. 5 6 km mesafedeyse gidiceğim yer bi saat önceden çıkıp yürüyerek gidiyorum mesela :) benden şimdilik bööylee:)
Canım görücen inşallahh:) 6 gündür diyettesin kilonda bir değişiklik var mı ?
içtiği suyu bile yazms yarasın yağlarını yaksın inş. cnm bnmbnde bi kase ezogelin corbası içtim EKMEKSİZZZ
sorma ya ne zaman kendimi motive etsem evde kurabiye, börek buluyorum sonrada dayanamıyorum annemde duruyor duruyor ben ne zaman rejime girsem yapıyo zayıflamama karşı desem o da değil zayıfla demesini biliyor ama:26:
O bişiy olmazlar mafetti bizi zaten. yaza düğünüm var şişman gelin olmak istemiyorum
canım bende guzelliğime çok guvenirim zaten nerde kilolu insan var yüzleri çok guzeldir.
ama işte sorun şu ki bu kilolarla balayına gitmek istemiyorum ya zayıflamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?