Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

oğlum geldi üstüne :))) o sayılır mı ? hiç yerinde oturmuyor,ama genelde benim başladığım işlere o denk geliyor çabuk bitirirm :)

burçak biskuvili tatlı...
kare borcama 1paket burçak biskuviyi çay bardagının veya su bardagının arkasıyla eziyorsun
ezdikten sonra yayıyorsun düzgün sekilde
tencereye yarım paket sana yagı eritiyorsun üzerine 2fincan un sepeleyip karıştır kapatlar ayrılana kadar 1su bardagı şeker ilave et sonra 1 kilo sütü dök kaynayıncaya kadar karıştır kaynadıktan sonra sıcak sıcak borcama dök soguyunca kes üst üste ücgen şeklinde koy
afiyet olsun...

ben bu tarz yani pasta kek tarzı tarifleri yapmayı çok severim ve beceririm ama pogaca açma gibi şeyleri ypamam

kızlar benim kaynım nişanlı.. ve müstakbel eltim beni rüyasında görmüştü 2 ay önce.. rüya söyleydi.. ben beyaz kıyafetler içinde namaz kılmışım sonra da dua etmişim hayırlı evlat diye.. sonra da hamile kalmışım bebekelr ikizmiş.. 3 gün önce de kaynım görmüş beni rüyasında gene ikiz bebeklerim olmuş ikiside kızmış..
vallaa çok heyecanlandım hayırdır inş. üst üste rüya... :dance:

Ben rüyalara çok inanırım ya,gördüklerimin manası da çıkar yani.
Allah hayırlısıyla inş evlat versin dolunaycım.
Benim oğluma hamile kaldığım ay ,ev sahibim anneme söylemiş rüyamda bir tane esmer erkek çocuk vardı evlerinde koşup oynuordu,yoksa hamile mi diye.Ben de o ay görmüştüm rüyamda, oğlum geldi.ınş sizin de öyle olur.

Ben de pasta ,tatlı yeni yeni öğreniyorum,eşim çok sever ama akşam pek vakit olmuyordu,şimdi deniyorum,tarif alıyorum,oğlum da çok seviyor ,ikisi de tüketiyor zaten :)

inş. canım yaa.. bu ay olmasa bile çok yakın hissediyorum.. Rabbim hayırlısını versin hepimizee

ayy yaa daha çok var ama... beklemek beklemek bana düşen bu... şimdi benim adet 9 gün kaydı 26 mart adet günü
ve biz eşimle 25 mart 2003te tanıştık... inş. o gün de hamiş haberini verrim kocama

slm arkadaşlar ben geldim.. guzel tarfler var.. ellerinize saglık...
ben 3 gundur yemek yapmadım... evde.. canım hiç istemiyor ya...
kocama ballı sut içirip geçiştiriyorum...
kaynanam duymasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…