Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ne güzel juliacım biz ailecek çok severiz tatlıyı
dolunaycım allah hayırlara çıksın rüyaları inşallah bebegin gemiştir.. rüyalar gerçek olur..

sagolun kızlar yaptım geldim sogumasını bekliyecegiz
dolunaycım hadi tanışmanızın yılı kutlu olsun hediyende gelir inşallah...
asenamm sagol canım ay kaynanacıgın demek katmer yapıp getiriyor vah be

bir tuvaletim geldi sormayın evi süpürecektim artık bir saat sonra süpürürüm zaman geçse tabi biran önce..

kankim nerdesin ya bugun degildi dimi randavun hafta sonu dedin ama ne zaman
kesin tubamın canı isteyecek şimdi napıcaz kızlar..

Ben de şikayetçiyim canıımmmm :)) Birde okumuş gelin ev yemeklerinden anlamaz havası var,evet çok anlamam ama aç da bırakmam yani :)
Yine de her geldiklerinde hiç karışmıyorum yemek işine oğlunun sevdiklerini yapıyor,yediriyor ,gidiyor :)

ben evlendıkten sonra eşime genelde hafta bır falan mercımek koftesı yapıyordum... neyse aradan uzun zaman yaptım.. yemedıgınde zorla yedirdim.. 1.5 sene sonra eşimin hıç mercımek köftesı sevmedıgını ögrendım...:)))))
adama zorla yedirıyordum.. mesela başka yemegı bıtırıp bak bunu bıtırdım deyıp köfteyı geçiştiriyordu.. ben üzülmeyeyım diye hiç itiraz etmedi...zorla yedı.

tabi canım herkez anasının karnındamı ögreniyor ögreniyoruz zamanla...
en güzeli karışma boşver...

evet.. bizde öyle oluruz.. bence
:)))))

ben öyle olmayı düşünmüyorum ben çok çekiyorum çünkü kaynanamdan laelaelaelaelae

bu arada kızlar kısır yaptım 3 kasıktan fazla yiyemedim şimdide tabagı götürdüm ya mutfaga koku beni mahvetti yaaaaaa zaten yiyemedimde bayıla bayıla hazırlmıştım oysakiiii

hadi ya asenam çok ilginç valla benimki sevmedigi seyi direk söylüyor zaten...
hayırdır melikecim noldu sana geçmiş olsun yat dinlen biraz istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…