Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Melike sen bir test aldırsana sabah yap bizle de sonucu paylaş varsa da boşa beklemiş olmayız,bu sefer döllenmenin olduğu gün belli sayılır erkenden çıkabilir yani.

ben çıkıyorum kızlar uzanayım biraz tuvaletim geldi 1 saat dayanayım artık çok suda içmeddim 2 bardak içtim ama anlamadım ya..
neyse yarın görüşürüz süpürge yapıcam yemek derken akşamada kaynanamlar gelebilir öptüm iyi akşamlar size
pozitifi görürsem haber veririm...

Melike sen bir test aldırsana sabah yap bizle de sonucu paylaş varsa da boşa beklemiş olmayız,bu sefer döllenmenin olduğu gün belli sayılır erkenden çıkabilir yani.

jülicim çıkıcagını bilsem hiç durmam canım cıkmaz ben biliyoım kendimiiiii kimisi ne gzüel çııkıveriyo imreniyom wallaaaaa

güle güle sekerimmmmmmm kolay gelsin canımmmm

melike tablonda ovulsayon günü belli olduğu için bunu söylüyoruz,ama tabiki senin kararın.

melike tablonda ovulsayon günü belli olduğu için bunu söylüyoruz,ama tabiki senin kararın.

biliyorum jülicim canım cok saol tatlım bakkkk walla zor tutuyom kendimi test yapmamak için dur canım yarınki ısımıda bi göreyimdeee ümitlenip kahrolmayayım tatlımmm

Tabiki canım ,zaten yarınki ateşin de düşmezse bunları yap diyorum,Allahtan hayırlısı canım.

inşallah hepimiz hamiş olacaz. az önce bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. onlar da hazirandan beri istiyorlardı Rabbim nasip etti. böyle haberler aldıkça daha da umutlanıyorum. ben ovulasyon testi yapıp geleyim kızlar görüşürüz öptüm.

kızlar ateş topiğine tablomu koydum. çok ilginç bişey oldu. ovulasyon testimde tek çizgi çıktı. ikinci çizgi hiç çıkmadı. 4 gündür yapıyorum. ilk günkü gibi tek çizgi. ben testleri karşılaştırma yapmak için hiç atmadım. bir kağıda sırayla koyuyordum. dünkü bariz çok yakın koyulukta çift çizgiydi. bi önceki silik çizgiydi. ondan önce hiç yoktu. bugünkünü de koydum. şimdi tekrar baktım tek çizgi. 1 günde LH Hormonu hemen azalıyo mu? şimdi bugün benim ovulasyon günüm mü? kızlar aciiiiiillllllll yardııımmmm

canım bende 5 gündür yapıyorum son 3 gündür nerdeyse aynı koyulukta benimkide silikleşmedi gitti bende onu anlayamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…