Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

yok bayram şekerlerim didim yaaa cesaretim yoık hele bi yarın olsun hayır olsun inşallah

yaaa. o zaman benim yumurta oluştu büyümeden çatladı falan mı? moralim bozuldu şimdi inşallah seninki tutmuştur geliyodur bebişin

canım moralini bozma herhangi bi şeye bağlı böyle çıkmış olabilir sen yarında aynı saatte yap ama yapmadan 4 saat önce sıvı alımını azalt ve son 2 saat hiç içmemeye çalış bakalım yarına göre yorum yaparız

erkaymakcım o hiç belli olmuo benimde 13.gün pozitif (hemde test çigisinden daha koyuydu) ertesı gın negatıftı ve ateşimde 36.7ye sabıtlenmişti ama 17.gun dra gıttığımde hala çatlamamış demişti doktor bazen LH yukselıp pik yapmadan tekrar düşebilioda sen yinede gün aşırı değerlendir bence...

O zman kızlar ben çok bile kaldım burda :) Sabah bakarız artık sonuca görüşürüz herkese iyi akşamlar

kıslar kımse kalmamış bende gıttım herkese iyi akşamlarr melikecimm sabah ılk ısım foruma bakıcam cok merak ettım:)))ınaşşalhh senınledır bebeısım

kıslar kımse kalmamış bende gıttım herkese iyi akşamlarr melikecimm sabah ılk ısım foruma bakıcam cok merak ettım:)))ınaşşalhh senınledır bebeısım

allah arzı olsun canıminşallah walla bugün enterasan yaa hergün agrıyan sızlayan kasık agrımı hiç hissetmiyom bilmiyomki ne olduuu

yıne yemek tarıflerı((((((((((

cnmz cekıyooooo ((((( neyse yasarsanız anlarsınız kızlar

ınanın yapacak halınız olmayarak buradakılerı okuyunca aglayasınz gelıyo....

allah arzı olsun canıminşallah walla bugün enterasan yaa hergün agrıyan sızlayan kasık agrımı hiç hissetmiyom bilmiyomki ne olduuu

ayyy canımm yarın belli olmayabilir bitanem yanii benim arkadaşım regl günü bakmışş cıkmamış taa bir hafta sonra öğrenmişti hanii negatif olursada üzülme çıkmamış olabilir çünküü ama çıksada ne güzel olur yaa:))regl gelmezse oleyyy oleyyy

evet canım ben kendimi biliyorum söle sabr etsem bi hafta felan gecse inşallah ama su kritik 2 günü hayırlısyla bi atlatayımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…