Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

evet canım dün gece çalıştık bakalım hayırlısı. bana da yumurtlama olmuş gibi geliyo hem ateşim yükseldi hem de test dün pozitif kadar koyuydu bugün yok denecek kadar çok silik çıktı. ben incir kürü yaptım ya belki ondan erken yumurtlamış olabilirim. çünkü kürün yumurta çatlatıcı olduğu yazıyor. biz yine de bugün de çalışsak iyi olur.

canım ben normalde zaten su çok tüketmiyorum. bugün de teste kadar çok az sıvı almışımdır. yarın da yapayım bakim ne olcak ateş ve test.. yorumlarsınız ona göre

sağol canım. doktor nasıl bakıyo çatlayıp çatlamadığına merak ettim?

neyse canlarım kociş kalk diyo haber okuycak nette kçib yarın görüşmek dilegiyle ii akşamlarrrrrr

sağol canım. doktor nasıl bakıyo çatlayıp çatlamadığına merak ettim?

vajınal ultrasonografiyle bakıo canım 23 mm hala yumurtan duruo demişti çatladığı zamanda karın içerisinde sıvı oluomuş ve folikülde kaybolmuş oluo bu aydan ıtıbaren 3 ay dr kontrolunde yumurta takıbıne gidicem12.ve 14.gün gidicem yaklasık 13 yada 14.gün çatlıo tahmınımce 27 28 gunde bir oluorum regl en azından srtes olmam çatladımı çatlamadımı yok oylemı boylemı dıye canmmı tavsiye derım

kızlar akıntılarınızı nasıl farkediyorsunuz? ben pek farkedemiyorum. sadece ıslaklık varmış gibi hissediyorum.

Genelde akıp çamaşıra gelior ya da peçeteyle kontrol ediyorum,bazen de çamaşırımda hazır oluyor :)
Benim günüme 4 gün var daha Henüz ateşim için erken ama insan artık belirtilerini tartabiliyor ,bakalım neler olacak.

sen de ovulasyon testi yaptın mı bu ay? takip edemedim hafta içi çok sık giremiyom. çok yazılınca da okuyamıyom hepsini :) ayrıca sanırım tablonu da görmedim

ben ovulasyon testi yapmadım,ateşime ve akıntıma göre günümü belirledim.
Tablomu diğer sayfaya koydum şimdi,şimdilik sabitlendi, bakalım işte bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…