canım şimdi tablona baktım senin 11. günü ilişki oldumu eğer olduysa iyi çünkü yumurtlaman 11.günü olmuş canım bu ay erken olmuş ovulasyon testini 16. gününe kadar yap bakalım ateşinde yükselmiş gerçi
canım moralini bozma herhangi bi şeye bağlı böyle çıkmış olabilir sen yarında aynı saatte yap ama yapmadan 4 saat önce sıvı alımını azalt ve son 2 saat hiç içmemeye çalış bakalım yarına göre yorum yaparız
erkaymakcım o hiç belli olmuo benimde 13.gün pozitif (hemde test çigisinden daha koyuydu) ertesı gın negatıftı ve ateşimde 36.7ye sabıtlenmişti ama 17.gun dra gıttığımde hala çatlamamış demişti doktor bazen LH yukselıp pik yapmadan tekrar düşebilioda sen yinede gün aşırı değerlendir bence...
sağol canım. doktor nasıl bakıyo çatlayıp çatlamadığına merak ettim?
neyse canlarım kociş kalk diyo haber okuycak nette kçib yarın görüşmek dilegiyle ii akşamlarrrrrr
güle gülee canımm hayırlı haberlerini beklıyorumm hadi hayırlısı..bende çıkayımm kociş ilgi beklerrrr iyi akşamlarr
melike selam nasılsın
melikeee nerdesinnn.. valla sırf seni merak ettiğimden giriyorum canım.. hadi uyan artıkk
kızlar akıntılarınızı nasıl farkediyorsunuz? ben pek farkedemiyorum. sadece ıslaklık varmış gibi hissediyorum.
Genelde akıp çamaşıra gelior ya da peçeteyle kontrol ediyorum,bazen de çamaşırımda hazır oluyor :)
Benim günüme 4 gün var daha Henüz ateşim için erken ama insan artık belirtilerini tartabiliyor ,bakalım neler olacak.
Ayy sohbet burda olsun ya,tablolar geride kalıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?