Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

slm kızlar
tubaaaaaacımmmmmmm nerdesin rahim filmi çektirdim temiz çıktı çok şükür ateşimde 36.4 yarın çalışmalara başlıycaz inş.yumurtlamışımdır tatlım

merhabalar ben geldim...
misafirim var onun için giremiyorum haber vermek için açtım
geçmişi okuyup kapatıyorum mecbur
inş güzel haberler vardır

kankim nerdesin ya bugun degildi dimi randavun hafta sonu dedin ama ne zaman
kesin tubamın canı isteyecek şimdi napıcaz kızlar..

yok gitmedim daha kanki

slm kızlar
tubaaaaaacımmmmmmm nerdesin rahim filmi çektirdim temiz çıktı çok şükür ateşimde 36.4 yarın çalışmalara başlıycaz inş.yumurtlamışımdır tatlım

çok sevindim canım
inş en yakın zamanda gelir bebişin

yıne yemek tarıflerı((((((((((

cnmz cekıyooooo ((((( neyse yasarsanız anlarsınız kızlar

ınanın yapacak halınız olmayarak buradakılerı okuyunca aglayasınz gelıyo....

ay canım benim ya sen işte gönderirim tatlım anlıyorum ben seni...

kızlar halsizim bugünlerde
tuba nerde
irem ne alemde

canım geçmiş olsun normel yat dinlen keyfine bak...

slm kızlar

ne güzel bebeginde yakında gelir inşallah...

yok gitmedim daha kanki

çok sevindim canım
inş en yakın zamanda gelir bebişin

ne zaman gideceksin kankim merak ediyorum teyzesinin gülleri ne durumda güzel haberlerle gelirsin inşallah doktora mutluka sor kalpi kaç atıyor diye öpüyorum tatlım..

slm kızlar tubacım ben de merak etmiştim seni. inşallah rahatsız değildir de gezmededir diye düşünmüştüm :) tabloma baktın mı canım sence de ovulasyon oldumu şimdi benim

Tuba neden doktora gitmedin,inş hayırlı haberlerle gelirsin.
Hoşgeldin Melek ,pozitifi yakaladın mı ?Nasıl durumlar?

slm kızlar.. kaç gundur dogru dürüst giremiyorum.. gunu beklemek zor geliyor.. kendimi dışarı atıyorum.. geziyorum.. bugun bambu da bebek beşigi begendim.. çok guzeldı... inşallah hayırlı haberi alıca alırım bebeğime beşigi...
çok bunalıyorum evde... hiç bir şey kesmıyor benı... gunler geçmiyor..

ben 1.5 senede kalmıştım. son 3 ayda doktora yumurtlama takibi yaptırmıştım.Düşük önlyici ile kalmıştım.

canım inşallah gelmiştir bebiş. merak etme Rabbim biz kullarına karşı çok merhametli ve hepimizin halini çok iyi biliyor. en kısa zamanda nasip edecektir.

hayırlısı olsun canım.. ben heycanlaa beklemeye başladım... az kaldı.. ama gunler geçmiyor.. her gun bır iş buluyorum kendime... yakında çalişmaya başlayacagım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…