canım inşallah gelmiştir bebiş. merak etme Rabbim biz kullarına karşı çok merhametli ve hepimizin halini çok iyi biliyor. en kısa zamanda nasip edecektir.
Ben geçen gün de demiştim,kafamı dağıtmak için örgülere başladım :) arkadaşımın kızı olacakmış ördüğüm yeleği ona verecem inş :)
tenbel degiliz... biz çalışkanız.... hıç unutmadan... uyku arasında bile beynımızı bebek bebek diye çaliştiriyoruz....Tembelliği bırakabilsem daha neler bulurum yapmak için ya,bu ara çok tembelim.
hayırlı aksamlar kızlarrrr nasılsınızzz
tenbel degiliz... biz çalışkanız.... hıç unutmadan... uyku arasında bile beynımızı bebek bebek diye çaliştiriyoruz....
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de 2ay önceki adet olduğumda çok ağlamıştım. kocişi çok üzmüştüm. ama etrafımda arkadaşlarımın çook aylar sonra hamiş haberlerini aldıkçateşekür ederim.. ama çok sabırsızım... korkuyorum bu ayda olmazsa diye.. o kadar algınlanştım ki.. her şeye aglayacak bahane buluyorum... eşim bunladı artık.. sebebsiz yere sorun çıkartıyorum... zor canım
hayırlı aksamlar kızlarrrr nasılsınızzz
tekkekürler canım.. sen nasılsın... var mı guzel haber.. test ne oldu..
hayırlı akşamlar melikecim hoşgeldin nassın :)
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de 2ay önceki adet olduğumda çok ağlamıştım. kocişi çok üzmüştüm. ama etrafımda arkadaşlarımın çook aylar sonra hamiş haberlerini aldıkça
kendimi üzmeden beklemeye karar verdim. Rabbim kullandığımız yöntemlerden birini vesile kılacaktır :)
julia ilk kasık batmalarını kaç gun sonra hıssetmıştın... ve nasıl oluyordu.
öyle canım....yakında artık beşik kertmesi yaparız burda...:))))))çok tesekkür ederim canımnapim bekliyom işte öle dolanıyom sıkıntıdan patlıyom sürekli evdeyim sizde olmasanız napardım bilmiyommm
Ben o zaman hiç bişey hissetmemeiştim,arada karnımdabelimde ağrı oluyordu ama doktorum olabileceğini,gecikmenin hamile kalsam da kalmasam da olacağını söylemişti.
Bendeki tek fark normalde göğsüm sızlamazdı,o zaman koltuk altıma doğru çekilme ve sızlama olmuştu.
Tuba neden doktora gitmedin,inş hayırlı haberlerle gelirsin.
Hoşgeldin Melek ,pozitifi yakaladın mı ?Nasıl durumlar?
slm kızlar :)
slm kızlar.. kaç gundur dogru dürüst giremiyorum.. gunu beklemek zor geliyor.. kendimi dışarı atıyorum.. geziyorum.. bugun bambu da bebek beşigi begendim.. çok guzeldı... inşallah hayırlı haberi alıca alırım bebeğime beşigi...
çok bunalıyorum evde... hiç bir şey kesmıyor benı... gunler geçmiyor..
Ben geçen gün de demiştim,kafamı dağıtmak için örgülere başladım :) arkadaşımın kızı olacakmış ördüğüm yeleği ona verecem inş :)
öyle canım....yakında artık beşik kertmesi yaparız burda...:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?