Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

canım inşallah gelmiştir bebiş. merak etme Rabbim biz kullarına karşı çok merhametli ve hepimizin halini çok iyi biliyor. en kısa zamanda nasip edecektir.

teşekür ederim.. ama çok sabırsızım... korkuyorum bu ayda olmazsa diye.. o kadar algınlanştım ki.. her şeye aglayacak bahane buluyorum... eşim bunladı artık.. sebebsiz yere sorun çıkartıyorum... zor canım

Ben geçen gün de demiştim,kafamı dağıtmak için örgülere başladım :) arkadaşımın kızı olacakmış ördüğüm yeleği ona verecem inş :)

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de 2ay önceki adet olduğumda çok ağlamıştım. kocişi çok üzmüştüm. ama etrafımda arkadaşlarımın çook aylar sonra hamiş haberlerini aldıkça
kendimi üzmeden beklemeye karar verdim. Rabbim kullandığımız yöntemlerden birini vesile kılacaktır :)

bizim bebek istegimiz farklı nedenlerden defalarca ertelendi.. ve eşimin saglık sebebiyle mezoterabi alması, agır antibiyotık kullanması vs.. ve ben bu şekildeki ertelenmelerdende çok yoruldum.. aslında onun yorgunlugu da var..
ama inşallah hayırlısı ile hepimiz anne oluruz...

julia ilk kasık batmalarını kaç gun sonra hıssetmıştın... ve nasıl oluyordu.

Ben o zaman hiç bişey hissetmemeiştim,arada karnımdabelimde ağrı oluyordu ama doktorum olabileceğini,gecikmenin hamile kalsam da kalmasam da olacağını söylemişti.
Bendeki tek fark normalde göğsüm sızlamazdı,o zaman koltuk altıma doğru çekilme ve sızlama olmuştu.

arada bir batma hissediyorum.. ama kendimi dinlememeye çalişiyoruz... canım..

Tuba neden doktora gitmedin,inş hayırlı haberlerle gelirsin.
Hoşgeldin Melek ,pozitifi yakaladın mı ?Nasıl durumlar?

hoşbulduk diger topige ateşimi yazdım geldim...
yok canım ya nerde göremedim daha...

slm canım..

ay canım belliki çok sıkılmışsın ama insan nereye giderse gitsin kafasında kalbinde götüyor malesef o düşünleri biz kendi kendimize atmalıyız ama elden gelen yok bende bebgimi özlüyorum bugunlerde belkide ölüm yıl dönümü yaklaşıyor oyüzdende olabilir için sıkkın biraz hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden...

Ben geçen gün de demiştim,kafamı dağıtmak için örgülere başladım :) arkadaşımın kızı olacakmış ördüğüm yeleği ona verecem inş :)

bak çıktı demek yelegin sahibi hadi hayırlı olsun..

öyle canım....yakında artık beşik kertmesi yaparız burda...:))))))

dogru valla..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…