slmmmm
öyle julia
hoşgeldin dolunaycım..
Dolunay civcivin çok güzelmiş :)
slm canım benim hoşgeldinn nasılsın tatlışımm
İyiyim Melikecim evde tekim bakayım ddim
İyiyim Melikecim evde tekim bakayım ddim
hoşbulduk canım.. nasılsın bakalım.. pozitifi görmedin daha dimi
evet çok güzell ama kocam koy dedi o beğendi civcivi kaydirigubbakcemile3
ayyy melike kocam yanımdaydı.. senin tablonu açtım gördü.. dedi ki bu kimin tablosu bu kız hamile dedi.. valla hiç anlamaz tablolardan ama bir anda öyle çıktı ağzından.... valla o bile merak etti acaba hamile mi ki diyorr guclubacismile
Ben namazımı kılıp geleyim kızlar,5 dak dedim 1 saat geçti :)
melikecim öyle düşünme dicem ama ben de hep öyle düşünüyodum. geçen yıl okuldaki arkadaşlarıma adetim gecikti deyince merak edip benimle bekliyolardı sonucu ben de onlar da üzülecek diye stres yapıyodum. ama artık öyle düşünmüyom. çünkü anladım ki her adet bitişinde benim umudum yeniden başlıyo onların da duaları :)
canım benim deme artık mahcubum diye.... biz burda hepimiz arkadaşız aramızda mahcubiyet olmaz dimi... biz hamile haberi alamk istiyoruz ondan yani.. valla ben sana bir daha demeyecektim böyle.. ama kocam habersiz bir şekilde bu kız hamile diyince yazmak istedim... senin kaarın ne zaman yapmak istiyorsan o zaman yap testi canım tamam mı... inş. negatif çıkmaz...
hoşbulduk canım.. nasılsın bakalım.. pozitifi görmedin daha dimi
evet çok güzell ama kocam koy dedi o beğendi civcivi kaydirigubbakcemile3
ayyy melike kocam yanımdaydı.. senin tablonu açtım gördü.. dedi ki bu kimin tablosu bu kız hamile dedi.. valla hiç anlamaz tablolardan ama bir anda öyle çıktı ağzından.... valla o bile merak etti acaba hamile mi ki diyorr guclubacismile
Ben namazımı kılıp geleyim kızlar,5 dak dedim 1 saat geçti :)
hadi yaaaa koptum burda gülmekten canımm aman söleyip ne yapmaa ayy canımsın yaa inşallah tatlım az biraz bekleyim diyom ama siz benden daha çok heyecanlandınız canım yaa walla ben mahcup ben gariban.......ben cesaretsizzz öleee biriyi ben işte.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?