Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ben de bu sefer dinlemedim kendimi,ne olacaksa olacak,biz fazlasıyla çalıştık gersi Allaha kaldı :)

öyle julia
hoşgeldin dolunaycım..

hoşbulduk canım.. nasılsın bakalım.. pozitifi görmedin daha dimi

Dolunay civcivin çok güzelmiş :)

evet çok güzell ama kocam koy dedi o beğendi civcivi kaydirigubbakcemile3

slm canım benim hoşgeldinn nasılsın tatlışımm

ayyy melike kocam yanımdaydı.. senin tablonu açtım gördü.. dedi ki bu kimin tablosu bu kız hamile dedi.. valla hiç anlamaz tablolardan ama bir anda öyle çıktı ağzından.... valla o bile merak etti acaba hamile mi ki diyorr guclubacismile

hadi yaaaa koptum burda gülmekten canımm aman söleyip ne yapmaa ayy canımsın yaa inşallah tatlım az biraz bekleyim diyom ama siz benden daha çok heyecanlandınız canım yaa walla ben mahcup ben gariban.......ben cesaretsizzz öleee biriyi ben işte.......

melikecim öyle düşünme dicem ama ben de hep öyle düşünüyodum. geçen yıl okuldaki arkadaşlarıma adetim gecikti deyince merak edip benimle bekliyolardı sonucu ben de onlar da üzülecek diye stres yapıyodum. ama artık öyle düşünmüyom. çünkü anladım ki her adet bitişinde benim umudum yeniden başlıyo onların da duaları :)

canım benim deme artık mahcubum diye.... biz burda hepimiz arkadaşız aramızda mahcubiyet olmaz dimi... biz hamile haberi alamk istiyoruz ondan yani.. valla ben sana bir daha demeyecektim böyle.. ama kocam habersiz bir şekilde bu kız hamile diyince yazmak istedim... senin kaarın ne zaman yapmak istiyorsan o zaman yap testi canım tamam mı... inş. negatif çıkmaz...

dogrudur canım sen napıyosun nasılsın canımm bu aradaaa

işte bu negetif kelimsei beni ürküten canım anladım tatlışkom allah razı olsun canım walla ben daha beter heyecanlıyım bugün bişi farkettim sende ettinmi 36.6 iki gün 36.7 şimdi tekrar 36.6 iki gün yarını çok merak ediyom canım inaşşalh 36.7 ye cıkarrrrrrrr yani bak sende tabloya görürsünnnn

yok canım görmedim valla ben anlamadım sanırım bu ovulosyondan diyorum artıkbayanssulusmile

Ben namazımı kılıp geleyim kızlar,5 dak dedim 1 saat geçti :)

allah kabul etsin canım nerde seninkiler...

canım yap şu testi artık sen inançlı birisin çıkmazsada beklersin biraz daha nolucakki
adet günün geçti bak hadi yap lütfen cesaretlisin sen ben biliyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…