Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

iyiyim çok şükür melikecim merakla yarınki ateşimi bekliyom. bakalım gerçekten ovulasyon olmuş mu diye :) inşallah olmuştur

iyiyim çok şükür melikecim merakla yarınki ateşimi bekliyom. bakalım gerçekten ovulasyon olmuş mu diye :) inşallah olmuştur

oo süperrrrrrrr işte ortak noktamız bende hemen ıuyuyup yarınki atesimi çok merak ediyom canımm inşallah yükselirrrrrr

melekcimm bu arada dün pastanı yaptım çok lezzetli oldu ancak servsi yapamadım yani dibi okadarda dolapta kaldı oysakiii

eyyy gelen agrılarım.... sizi dinlemiyorum.. vaz geçtım.... batıp durmayın.......:)))):dance:

Melekcim eşim hala işte,oğlumda yanımda başımı bekliyor sıra bende diye :) laptop onun olacakmış :)
Benim 4 yaşında oğlum var ,evet,şimdi düşünüorum da ne diye beklediysem bu kadar.ıstanbulda hiç akraba yok,çocuğa bakacak birini bulmak zor,tek başına bakmak daha zor,hepsini düşününce bekleyim diorsun,ama yaşımızda geçiyor işte.

Oğlum çok komik yaptıklarını anlatıyorum herkes gülüyor,en sonki bombası da pipisinden sıkılmış :) Geçen eylülde sünnet olmuştu,artık bunu istemiyorum eski kapalıyı getirin diyor bana,ben de git iste doktordan dedim :))

canım benim bi arkadaşımın da oğlu 6 yaşında. hazirandan beri 2. istiyodu. şimdi ikizlere hamile yakında cinsiyetleri belli olacak :) darısı sana ve bizlere :)

canım benim bi arkadaşımın da oğlu 6 yaşında. hazirandan beri 2. istiyodu. şimdi ikizlere hamile yakında cinsiyetleri belli olacak :) darısı sana ve bizlere :)

1 istemiş 2 vermiş Rabbim ,ne güzel :) Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş. Amin canım ya inş Allah isteyen herkese bu tadı versin,kavuştursun evlatlarına.

oo senin oğlan coşmuş hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…