Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

beyazmelek toplu cevap vermeyi nasıl yapıyosun canım?

herkezin sag alt tarafı alıntı no falan yazıyorya almak istedigin kişileri no yazanları tıkla en sonda alıntı yap inşallah anlatabilmişimdir...

melekcimm bu arada dün pastanı yaptım çok lezzetli oldu ancak servsi yapamadım yani dibi okadarda dolapta kaldı oysakiii

afiyet olsun canım nasıl yani yapamadım canım...

eyyy gelen agrılarım.... sizi dinlemiyorum.. vaz geçtım.... batıp durmayın.......:)))):dance:

:roflol::roflol:

anladım canım daha oglunu bekletme

hay allah ısır benim yerime sırnaşık şey

oo senin oğlan coşmuş hehe

hoşgeldin canım nerelerdesin bebegin nasıl bakalım..

Ben çıkıyorum kızlar ,sizlere iyi geceler şimdiden,yarın görüşürüz.

iyi geceler canım...

iyi geceler kızlar ben de çıkıyom öptüm

iyi geceler tatlım..

neyse kızlar kociş kalkta az biraz ben bakayım canım diyo hayırlı aksamlar güzel hatunlar kçib allahıma emanet olun hoşçakalınnnn

gebelik belirtisi okumama ve kendimi dınlememe kararı aldım..... defalarca aynı yeri okudum... ama nedense hala okuyasım var.... ben delirdim mı:??.(((

slm arkadaşlar... nasılsılsınız..
her gun bır soruylar gelıyorum biliyorum ama kızmayın bana..
bugun 18. gunum oluyor.. zaten bol bol çalişma oldu bu hafta.. ancak geceden beri çözemedım kasık mı? yoksa bel agrısı mı bilmiyorum.. ateşim 36.7 ye çıktı.. agrı şu anda sag tarafımda devam ediyor.. acaba bu neden oldu... yumurtlamam benım 13. gunde oldu.. arkadaşlar...

neden kızalım canım olabilir heray farklı belirtiler yaşıyoruz yerleşme agrısıdır umarım benim hamileligimde öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…