Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

teşekkür ederim cevabın için şöle kısaca bi hakayemi anlatayım bundan 4 ay önce malesef bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken bu ay korunmayı bıraktık biraz acele ediyorum galiba kendimi burda buldum şimdi ateşe geleyim 5 gündür sırayla 36,3 36 ,36,3 ,36,5,36,8 ve farklı saatlerde ölçünce daha başka sonuçlarda çıkıyo nasıl anlıcam

kızlar yıldız usmanova dan seni severdim i dinlediniz mi
süpeeeeeeer
pek şarkı dinlemem ama bu süper

dinledim canım gerçekten güzel bende ferhat göçerin kızım şarkısını çok begeniyorum kızımı anlatıyor babamı anlatıyor..
evet akşam üstü 4teymiş bakarım cicilere dimi ama...
tamam inşallah canım bir gün bir yerde karşılaşırız inşallah tubam.

tabi tabi bak cicilere:))
bi tane de yeğenine bak dimi ama hani geleceksin ya:)))))))))))))) şaka şaka

şarkıya hemen bakıyorum

ilk önce geçmiş olsun yeşim her gün aynı saatte ölçülen ateşini faz alıyorsun sen 6 veya 7 kur saatini hergün aynı saatte ölç diger yaptıgın ölçümler dogru çıkmaz gün içinde harekt halinde geçiriyorsun çünkü..

13gün yumrutladım sayarsak 14 ekle 27 yapar güzelim yarın olur günüm 14 gün olursa cuma bakalım yarınki ateşime göre testi yapıcam

normalki aylara göre nasıl ateşin sence
klomen kullanmış mıydın etki eder miymiş ateşe

hmm alsanda giydirmemmi diyorsun :)))içimden gelmişti ama istemesende tabikide göndermem
bilmem pek bi fark yok ateşimde klomen kullandım dur yüklüyeyim ikisinide..

üsteki bir önceki tablom alttakide buayki tablom..

Eklentiler

• $belge.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $GRAFİK.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 23
hmm alsanda giydirmemmi diyorsun :)))içimden gelmişti ama istemesende tabikide göndermem
bilmem pek bi fark yok ateşimde klomen kullandım dur yüklüyeyim ikisinide..

evet güzel bi şarkı canım

canım benim yanlış anladın beni( ben bize al falan deyince utandım ondan öyle yazdım:))
istediğin zaman arayailibilr, gelebilir ve cicilerimizi alabilirsin tabi ki de . çooook seviniriz kankicim :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…