Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

bence ateşin güzel ama sen daha iyi bilirsin tabiki düzenini falan...
canım benim inş bu ay muradına kavuşursun hayırlısıyla tabi ki

tamam canım benim zaten aklımda herzaman tatlışım..
valla işte gördün tabloyu 36.5 36.3 oluyor sonra adet bakalım artık yarın belli olur hayırlısı olsun tabi..

meleğim sence cinsiyet konusunda yanılma payı var mııdr
15. haftada öğrenmiştiik
çok alıştım:))))

bazısı değişiyor diyor ama
usg cihazının kalitesi ve dr un uzmanlığı çok önemliymiş bu noktada, ben dr uma güveniyorum bence doğru gördü çünkü bayağı baktı görmek için çaba sarfetti yani

Biraz geç ölçüormuşsun aslında,bu ateşe göre 36.5 olan gün yumurtan çatlamış bence
Ayrıca sadece ilk ölçtüğün ateş geçerli ,gün içindekilerin bir önemi yok

oğlum bugün peşime ağladı beraber geldik buraya o almıştı bilgisayarı elimden :) kapatmış tüm sayfaları ,ben de o ara işimi hallettim :)

kızlar bende kaçıyorum yoruldum bilgisayarın başında vallahi
görüşmek üzere
öpüyorum hepinizi...

yap yap yappppp :))
bekliorum ben de ,ayy kardeşim süpermenli badiler bulmuş çift olursa alacak kollarını kaldırıp fotoğraflarını çekecem :))

tubacım bence yanılma payı olmaz tatlışım işimi hallettim evimi toparladım şimdide hazırlanıp çıkıcam
julia bende öyle düşünüyorum yarın yüksek çıkarsa yapıcam testi hayırlısı bakalım
emelcim sen geldin bende gidiyorum görüşürüz öptüm sizi ve yigenlerimi...
yükle gelince bakarım..

ay ne güzelllll süpermanlı bulursam alırım oğluşuma ben de temmuzda alışverişe çıkıcaz okul tatil olsun onu bekliyorum
annem başladı ama hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…