Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

emeeeeeeel hayırdır ttalım hep kız örnekleri vermişsin:)) yoksa içinden kız mı geçiyor:)))

yok kız ben bunları hamile kalmadan biriktirmiştim arşivdeydiler
sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez

kesin düşük çıktı ondan gelmiyorsun değil mi meleğim((((((
eğer test falan yapsaydın gelirdin ya offffffff

evet canım ateşim düştü 36.2 adetim yakın bugun olurum herhalde dün 36.5 düşünce anladım zaten fazla kaptırmadım kendimi hayırlısı böyleymiş
yataktan kalkasım gelmedi valla güzelim bugun kendimi temizlige vericem akşama girerim öptüm sizi görüşürüz..

canım benim ya bitanem
çok yorma kendini bitanem ama biliyorum temizlik iyi gelir kafan dağılır inş..
ama bu ay daha iyisin değil mi canım
sen böyle inat et gelecek inş kuzucuğun, beni hatırlamıyor musunuz ne hallere gelmiştim 1-2 ay bunalım takıldım sonra gelmezsen gelme çokta tın dı moduna girdim:)))
en son hamdolsun ki kendimi toparladım ve inat ettim, istedim çok istedim ve elimden geleni yaparak hiç boş gün bırakmadan çalıştık:)) ama en önemlisi neydi biliyor musun inanmak ıNANMAK OLACAĞINA ıNANMAK BU AY OLACAK OLACAK DEMEK

melekcim naber nasılsın?geldimi kırmızı yada leke ?

yok tatlışım herzaman yaptıgım iş günlük temizlik işte her ay iyiyim zaten tubacım allahım hayırlısını versin kızımı kaybettikten sonra adet oldugumda çok fazla üzülmüyorum allahın bildigi birşey vardır haziranda gelicek benim melegimin kardeşi hem evlilik yıldönümü hediyemiz hemde kızımı kaybettigimin yıldönümü melegim hediyesini gönderir inşallah ben inanıyorum inşallah busefer allahım hayırıyla vericek..:Saruboceq:

senin kaç günün var adetine özlem inşallah senden güzel haberler alırız..

hayırlısı olsun melekcim haziranda yüzümüz güler inşallah hayırlı haberlerinle adetime 6 gün var tatlım 1-2 haziran ben beklemiyorum ama gelirsede yapacak birşey yok hehehhe

Kızlar hani şapka ve yelek örmüştüm ya , 29 haftalık doğmuştu arkadaşın bebeği o geçe nhafta ölmüş,söylememişler bana üzülrüm diye,dün aradım arkadaşı çok kötüydü ben de üzüldüm ,Allah kimseye yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…