Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Emzik veriorum canım oğlumda da vermiştim,büyük kolaylık.ilerde daha rahat ettiricek inş

bu ara kızlar uyanık kalıorlar uzun süreo zaman kokluorum bol bol öpüorum da :)

ben doğumdan sonra hiç bir şey yapmadan vücudum zaten şekillenmişti,göğüslerim öle çok büyük bir boyut değişikliği yaşamadığı için bişey olmamıştı :) şimdi çok sarktı gibime gelior ,doğrusuı eminim 6 ay sonra hiç bişey kalmaz göbekte ama bakalım,göğüslerim yine aynı hala aynı çamaşırları kullanabiliorum :))

benim gördüğüm o çıtır hatun kesinlikle formunu korur
senin vücudun kolay değil iki tane bebiş taşıdı
ama eminim en yakın zamanda tekrar fit bir hatun olursun

ben de emzik veriyorum vala
ronyacım benimkilerde pörsük gibiler zaten büyüme çok olmadı julia gibi eskilerim yetiyor oysa ne hayaller kurdum büyüyecek diye

ben de emzik veriyorum vala
ronyacım benimkilerde pörsük gibiler zaten büyüme çok olmadı julia gibi eskilerim yetiyor oysa ne hayaller kurdum büyüyecek diye

ayy ben normalde 80 beden takıyorum hamileyken 95 beden kullandım
doğumdan sonra 105 beden almıştım
ayyy çok büyümüştü kafam gibiydiler neyseki şimdi 80 beden
emzik süper bir şey hele çalışan anneler için

Selam hatunlar...

Göğüslerden açılmışken konu sizlere bişey sormak istiyorum...Benim göğüslerimden süt geliyor...Bazen gelmiyor ama geldimide durmuyor...Dr. gelmeden önce gelebilir diye söylemişti doğum yapmadan gelmez diyordum kendi kendime...Yanılmışım...Peki bu süt neden doğum yapmadan geliyor bilen varmı...

sagol zeynepcim hayırlısı gerçekten allahım nasip ederseherşey olur seninde kararın iyi olmuş sonra pişman olurdun keşke erken gitseydim dersin hakkında hayırlısı doktordan sonra haberdar et bizi merak etmiyelim...

ya konularım aboneliklerden silinmişti bulmaya çaışıyorum sizi ehehehehe nihayet kavuştum size

ooooooo kaçak erenin annesi gelmiş :92: hoşgeldin cicim bende seni merAK etmişsin iyi olmanıza sevindim..

inşallah juliacım allahım banada tekrar anne olmayı nasip eder...
valla kızların kucaga alşırsa yandın demek işin zor allah yardım etsin keyfin nasıl arkadaşım morelin iyi ol inş. kızların aklına getir oglunu düşün öpüyorum seni ogluşunu ve kızlarını a.e.o.

welcome maşallah iyi olmanıza sevindim inşallah önemli bir şey degildir ilk hamileligimde yaşamadım oyüzden bilgim yok
ama ihmal etmeden doktoruna git yada tlf aç sor tatlım..

kankiiiiiii nerelerdesin prenses rahat vermiyormu yoksa ortalarda kaçak 3 oldun :80:hehe haberin olsun..
diger kaçakta gelip yazsa hilalcım nerdesin arkadaşım

bu arada kızlarım artık -1 den 0 mertebesine çıktılar,günleri tamamlandı çok şükür :)

welcomecım benimde gelirdi ama sancılandığıda daha çok oldu.bi yerde okumuştum doğumu tetikleyebilirmiş diordu sakın sıkıp artırmayın diordu.

kaynanam efeyi severken,annen sütsüz inek mi oğlum diordu :) ben zaten mama veriorum diye üzülüorum bir de bu laflar deli ediordu beni,sanki ben istiorum böyle olmayı

evet ya çok sinir laflar sütün yok mu yo yok sütün falan
sanki biz istemiyoruz
sen üzme kendini üzüldükçe azalır biliyorsun ikisine de yeter
millet bir bebeğe mama +anne sütü veriyor maşallah sen iki bebeğe yetmeye çalışıyorsun
sıkma canını

kayınvalide mi nasıl okuduysam oğlu söylemiş sandım
ne demeli kaynanaya yuh yani lohusa kadına denir mii

kendisininki sağıp çiçek diplerine dökerlermiş o kadar çokmuş o yüzden kendi gibi olmamı beklio,benim de çok şükür çocuklarım sağlıklı yani aldıkları damla yeter onlara napiim:)
biraz önce aşıya gittik kilo da almışlar çok şükür doğacakları kiloya varmışlar ,yalnız ben bugünü bekleseymişim 8 kiloluk bir bebek doğuracakmışım:)))) nasıl taşırdım artık:)

hay maşallah ya bebişlere sen nasılsın ameliyat yaran iyileşti mi canın acıyor mu ağrın sızın var mı?

heeee heeeee biz de yuttuk deseydin yettiği kadar juliacım sıkma canını kilo da almışlar maşallahhh
8 kilo bebek miiiii oyy maşallahhhhh

kürtaj olduğum 2 hafta olacak akıntımın rengi 1 haftadır normale döndü ama 4 gündür filan yumurtlama ağrısı gibi ağrım var bu kadar erken yumurtluyor olabilir miyim kürtajdan hemen sonra bile böyle his olmamıştı:26: ateşime bakıyorum ama bir artış da yok doktor yumurtlayabilirsin bu ay demişti ama hormonların etkisiyle ateşim değişmez mi acaba yaniprogesteronum tam yükselmez mi acaba:44:

İkisinin toplam kilosu 8 e yaklaşmış da :) çok şükür maşallah tabi :))

TFCIM BENİM HALA ağrılarım var karnım dediğim gbi çok zor toplanıo ve dikişlerim karnım çok acıyo,ama çok şükür başka şikayetim yok

bence erken yumurtlama olmaz ya,rahmin toparlanıo ya ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…