Emel diğer başlıkta yazıor sürekli ama sık girmior galiba,30lu yaşlarda hamilelik başlığında adını görüorum.
Süt üretecem diye ne içeceğimi yiyeceğimi şaşırdım ya,kim ne derse yiyorum,ne zormuş bu iş
Zeynepcim bence de bekleme git doktora kafan rahatlar hiç değilse,ipleri doktora teslim etmiş oluorsun işte :))
Bebekler düzeldi çok şükür daha iyiler,biraz toparlandılar,sab simplex diye bir ilaç var onu aldık,oğlumda da kullanmıştım ,gaz ilacı ama bitkisel,çok faydasını görmüştük,şimdi kızlar da rahatladı çok şükür.
Emelcim su veriorum evet,Efe de mama içtiği için,suluğumuzu hazırlamıştık :) sen de hala mama verior musun ?
Sabah uyanıor kızlar ,kişisel bakım yapıorum onlara,altları üstleri değişior,gaz ilacı,göz damlası,burun damlası,d vitamini hepsini veriorum mamayı yiyorlar,ohh rahat rahat yatıorlar ya da etrafı izliorlar :) ama ikisi aynı anda azdığında var ya napacağımı şaşırıyorum,ben de ağlarım herhalde yakında onlarla.
Melekcim ben sizden umutluyum,inş bebişleriniz gelecek Allahın izniyle.
Gecmis olsun julia... onun disinda nasıl gidiyor, minislerle :))
emel, tuba sizler neler yapıyorsunuz minnos anneler..
hilal, melek canım hayırlısı olsun hakkımızda... nevetnadanda haber aldık.. baska hamile kim vardı? welcome nasılsın? adaylar? baska ?
ronya, özlem? sizler nasılsınız?
bende birdahaki ay doktora gitmeye basliyorum artık, bu sefer 6 ay beklimicez.. 2 ay gecti yeter.. hayırlısı Allah'tan ... artık bakalım neymis durumlar... bu ay hic hissetmiyorum birsey, zamanında dogru durust calismadık bile.. izinliyiz bu ay :)))
opuyorum herkesi..
Zeynepcim bence de bekleme git doktora kafan rahatlar hiç değilse,ipleri doktora teslim etmiş oluorsun işte :))
Bebekler düzeldi çok şükür daha iyiler,biraz toparlandılar,sab simplex diye bir ilaç var onu aldık,oğlumda da kullanmıştım ,gaz ilacı ama bitkisel,çok faydasını görmüştük,şimdi kızlar da rahatladı çok şükür.
Emelcim su veriorum evet,Efe de mama içtiği için,suluğumuzu hazırlamıştık :) sen de hala mama verior musun ?
Sabah uyanıor kızlar ,kişisel bakım yapıorum onlara,altları üstleri değişior,gaz ilacı,göz damlası,burun damlası,d vitamini hepsini veriorum mamayı yiyorlar,ohh rahat rahat yatıorlar ya da etrafı izliorlar :) ama ikisi aynı anda azdığında var ya napacağımı şaşırıyorum,ben de ağlarım herhalde yakında onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?