Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Emel diğer başlıkta yazıor sürekli ama sık girmior galiba,30lu yaşlarda hamilelik başlığında adını görüorum.

Süt üretecem diye ne içeceğimi yiyeceğimi şaşırdım ya,kim ne derse yiyorum,ne zormuş bu iş

bozaaaaa :) juliacım boza süt yapıyomuş bilgine tatlım..

Listeye boza da ekleyim bari :)
Ebru Şallı biraz önce çörek otu,susam ve ısırgan çayı dedi.İçtiğim çayda ısırgan da var diğerlerini de deneyecem artık :)

juliacım allah şifalar versin iyileşirler inşallah açık çayda süt yapıyormuş listen kabarık baya :))
ronyacım alıntı yapmadan normel yazmak istiyorum

başarmışım yaaa ama eskiden altta çıkıyordu şimdi ordan oraya geç falan
hilalcım hayırlısı olsun demekki buay hayırlı degilmiş bizim için

Gecmis olsun julia... onun disinda nasıl gidiyor, minislerle :))
emel, tuba sizler neler yapıyorsunuz minnos anneler..
hilal, melek canım hayırlısı olsun hakkımızda... nevetnadanda haber aldık.. baska hamile kim vardı? welcome nasılsın? adaylar? baska ?
ronya, özlem? sizler nasılsınız?
bende birdahaki ay doktora gitmeye basliyorum artık, bu sefer 6 ay beklimicez.. 2 ay gecti yeter.. hayırlısı Allah'tan ... artık bakalım neymis durumlar... bu ay hic hissetmiyorum birsey, zamanında dogru durust calismadık bile.. izinliyiz bu ay :)))
opuyorum herkesi..

ya konularım aboneliklerden silinmişti bulmaya çaışıyorum sizi ehehehehe nihayet kavuştum size

canım iremimmm maşallahhh hamilesin aaaaayyyyyyy çok sevindim seni anlıyorum bebeğinin tekmelerini hissedince endişelerin azalacak canım ben de sen gibiydim kıpırdayınca rahatlıyordum
hayırlısıyla alkucağına kuzunu cinsiyete de az kalmış maşallah kendinine zaman rahat hissedersen söyle canım ben de 4 aylık olmuştum cevreye söylediğimde

juliacım kızlar kucağında artık ne güzel maşallah
mama veriyorsun peki su veriyor musun biliyorsundur da mama veriyorsan su vermen lazım canım bide sen de kaysı suyu iç onlara faydasıolur sütünden geçer

Zeynepcim bence de bekleme git doktora kafan rahatlar hiç değilse,ipleri doktora teslim etmiş oluorsun işte :))
Bebekler düzeldi çok şükür daha iyiler,biraz toparlandılar,sab simplex diye bir ilaç var onu aldık,oğlumda da kullanmıştım ,gaz ilacı ama bitkisel,çok faydasını görmüştük,şimdi kızlar da rahatladı çok şükür.

Emelcim su veriorum evet,Efe de mama içtiği için,suluğumuzu hazırlamıştık :) sen de hala mama verior musun ?

Sabah uyanıor kızlar ,kişisel bakım yapıorum onlara,altları üstleri değişior,gaz ilacı,göz damlası,burun damlası,d vitamini hepsini veriorum mamayı yiyorlar,ohh rahat rahat yatıorlar ya da etrafı izliorlar :) ama ikisi aynı anda azdığında var ya napacağımı şaşırıyorum,ben de ağlarım herhalde yakında onlarla.

Melekcim ben sizden umutluyum,inş bebişleriniz gelecek Allahın izniyle.

ben de bu arada Humana still tee ve ısırgan otu çayı içiorum,faydasını gördüm ama iki kıza yetmior süt :9

julia dusundumde ne tatlı olurlar biraz daha büyüyünce iki bıcır, oynarken böyle, cok sevimli geldi valla... tabii annesi ne düşünür yaramazlıklara o ayrı konu hehe :))

şimdilik ben de seviorum Zeynepcim:))
çok heves ediorum giydireyim gezdireyim ama daha hiç bir kıyafetleri oturmadı ki üstlerine,çok küçükler ya:)

ay ne tatlıdırlar şimdi onlar ohh mis mis maşallah kızlar toparladılar bir de temiz pak karınları tok olunca etrafı da seyrediyorlar he ooyy

:79: :79: :79: :79: :79: :79:

Teşekkür ederim canım...Biz gayet iyiyiz...Yalnız göbek deliğim ağrıyor hele sabahları daha çok ağrısını hissediyorum...İnternette baktım ve büyüklerime sordum hepside internette bulduklarımın aynısını söylediler...Pazartesi dr. kontrolümüz var dr. soracam birkere...Aranızda yaşayan var mı böyle durum...

JULİA Allah yardımcın olsun canım...Çok zor oluyor bakımları...Teyzeminde üçüzleri vardı vallah ben baktıkça karşıdan bile aman Allah'ım diyordum...Hele senin dediğin gibi bastıklarında çığlığı hepsi birden şaşırıyordu ne yapacağını ama zamanla alıştım daha sakin davranıyorum diyordu...Herhalde zamanla alışıyor insan...

Ben sakinim ya,ağlıorlar bırakıorum öyle,alışsınlar ,haftaya tek kalacam o zaman ikisine birden yetişemem ki
Mama yapmak için bırakıp çıkıorum ağlıorlar,hemen eşim ya da kayınvalidem alıorlar kucaklarına,ben bırakıorum öle,alışsınlar napalım :)

yok hayatım vermiyorum yoğun değil sütüm ama yetiyor çocuklarıöp

ha bi de kızların yüzüne anne sütü sür cildleri güzelleşir bana öyle dediler yapıyorum ben de

Ben de veriorum tek memeyi birine,bazen ikisini aynı anda emziriyorum :)
en geç yarım saate tekrar mama verioruz,doymuorlar çünkü,napalım ağızlarına giden şifadır işte
öyle göğüslerim sert ,büyük değil ama süt var çok şükür :)

şimdi kırkımızın çıkmasını bekliorum,karnım için mekik çekecem,doktorum da öyle söyledi,korse de alacam,sarkmalar var ,kilom kalmadı ama karnımı şekilllendirmem lazım :)

sevgili julia ben süt vermeyi bıraktıktan sonra aylarca göğüslerime bile bakmak istemedim
çok kötü olmuştu pörsümüştü ve ben hiç düzelmeyecek sanıyordum.
şimdi çok şükür süperler
pilates vücudu toplama konusunda çok iyi bir spor tavsiye ederim.
bak her sabah ebru şallının pilates programı var geç tv nin karşısına sende yap kuşum
kızlar ağlasın bırak ağlayıp ağlayıp susarlar.ayy bende pek gaddarca konuştum
ama her ağladığında birileri kucağına alırsa vay haline.canım emzik veriyormusun
ben oğluma vermiştim iyikide verdim yine doğurayım yine vericem sanada tavsiye ederim
yakında kaynananda gidicek sanırım biraz rahatlarsın inşallah
seni ve minik prensesleri öpüyürom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…