Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sağol dilekciğim Allah razı olsun. dua edin inş...
Rabbim bütün bebekleri nazarlardan hastalıklardan korusun inş..

emelciğim eğer gün uygun değilse bi öneri de bulunabilirsin herekese uyarsa daha iyi olur canım

naber nöbetçi hoşgeldin canım eskiden julia nöbetçiydi ş,mdi kızların nöbetinde

evet canım yaa öyle oldum, buraya tasininca benim islerim cok azaldı, esimin ki arttı, normalde zaten bilgisayarla is yaptıgım icin hep basindayim, simdi is olmayınca vakit kalıyor buralarda gezmeye :)))

Merhaba herkese

kızlar iyiler çok şükür tubacım,biri mama yiyor birini de zorla uyuttum

canım ya, senin ki cifte zor, olurda benim de ikizim olursa (kısmet inş) sana sorarım artık, neyi nasıl yaptın diye...
calismaya baslamadın sen haliyle di mi?

Zeynepcim inşallah olur valla ne diyim :)
bendeneyimli olacam inşallah artık,zamanla insan öğrenior işte
işe başlamayacam bir süre ,kapattım sattım her şeyi,bu sefer ben bakacam çocuklarıma dedim ama birden eve kapanmak da ağır geldi:)

benimkilerin düzenli uykuları yok ki hala keyifleine ve gazlarına göre uyuyorlar

Hoşgeldiniz hatunlar...

Bizde iyiyiz kızlar...Yalnız benim akıntım vardı yaaa kaşıntıya dönüştü...Sıcak su torbasına otruyorum dahada akıntım geliyor ve kaşınıyor...Eşim gelsinde dr. gideceğim...Çok dikkat ediyorum ama olmuyor olmuyor...Ebeye sordum soğuk su ile taharatlanmakta enfeksiyon yaparmış sanırım o tetikliyor...

çok geçmiş olsun dilekciğim ya Rabbim şifa verir inş... evet soğuk su tetikliyor gerçekten. ben düşük dolayısıyla kürtaj olduğum zaman kıştı ve hep sıcak su ile wc e girmiştim çok şükür çok rahat atlatmıştım o dönemi. soğuk suyla alma canım çok daha kötü olur. sıcak kullanma şansın varsa mutlaka sıcak su koy wc e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…