Zeynepcim inşallah olur valla ne diyim :)
bendeneyimli olacam inşallah artık,zamanla insan öğrenior işte
işe başlamayacam bir süre ,kapattım sattım her şeyi,bu sefer ben bakacam çocuklarıma dedim ama birden eve kapanmak da ağır geldi:)
benimkilerin düzenli uykuları yok ki hala keyifleine ve gazlarına göre uyuyorlar
meleği aradım gelir şimdi
Hoşgeldiniz hatunlar...
Bizde iyiyiz kızlar...Yalnız benim akıntım vardı yaaa kaşıntıya dönüştü...Sıcak su torbasına otruyorum dahada akıntım geliyor ve kaşınıyor...Eşim gelsinde dr. gideceğim...Çok dikkat ediyorum ama olmuyor olmuyor...Ebeye sordum soğuk su ile taharatlanmakta enfeksiyon yaparmış sanırım o tetikliyor...
selam anne ve anneadayları kankim haber verdi geldim hemen
welcome ihmel etme git bir gözün doktora
julia çalışan insanlar genelde evde olmunca bunalıyorlar ama senin ikiz kızların birde oglun var sıkılmamam lazım ama sende yogunluktan
kankim kızın çokakılla ne zaman uyanacagı biliyor
pikepolatcım sen altta yoksun ama görünmezmi oldun yoksa
tuba sen sölemesen ben hiç farketmemiştim tek nick kullanan ben kalmışım :) julia ya çok alışmışım demekki :)
ismim şeyda
hoşgeldin melekcim,sen nasılsın hiç gelmiorsun
hoşgelmişen gülüm
evet ya öğle uykusunu da sabah hiç uymadığı bi saatte uyudu şimdi uyumaz :)cadı diyorum inanmıyorsunuz mesela bazen uyumuşken bende uyuyayım diyorum uzanır uzanmaz kalkıyor ama benim ne zaman işim olsa bi bakmışım uzun uzun uymuş zilli
şeydacığım hakketen ya bi sen kalmıştın
selam anne ve anneadayları kankim haber verdi geldim hemen
welcome ihmel etme git bir gözün doktora
julia çalışan insanlar genelde evde olmunca bunalıyorlar ama senin ikiz kızların birde oglun var sıkılmamam lazım ama sende yogunluktan
kankim kızın çokakılla ne zaman uyanacagı biliyor
pikepolatcım sen altta yoksun ama görünmezmi oldun yoksa
julia ilk defa duydum bende ismini ... bende alısmısım sana julia demeye...tuba sen sölemesen ben hiç farketmemiştim tek nick kullanan ben kalmışım :) julia ya çok alışmışım demekki :)
ismim şeyda
zeynocum peşinden buraya geldim birazda burdan bi şeyler öğreneyimkızlar hepinize merabalar
merhaba zelalca hoşgeldin
hosgeldin arkadasim..simdi hasret gideriyoruz burda ki arkadaslarla.... 2 gun önceden sözlesmistik
ne güzel tatlım işte işin olunca rahatsın keyfi dinlenme yasak sana
zeynocum peşinden buraya geldim birazda burdan bi şeyler öğreneyimkızlar hepinize merabalar
zelalca burada ki arkadaslardan ates olcme yontemi ile ilgili herseyi ogrendim valla sagolun kızlar, hakkınız helal edin, benim varsa helal olsun... canlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?