Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hayırlısı olsun canım ya, bence süper karar vermissin, bende o yuzden duzenli bi ise baslamiyorum,evden calisiyorum.. isim cok musait nasılolsa diye...

meleği aradım gelir şimdi

ohh süper!!! gelsin kacak özledim onu ben ya.......

gecmis olsun welcome dilekcim... cok dikkat etmeli tabii...

hoşgeldin meleğim

julia canım ismini yazabilir miisn daha rahat hitap ederdik. istersen takma bi iisim bul
kızların gazı varken düzenli uykuları çok zor canım ya benim kız da gazı verken gündüz 5 dk 5 dk uyuyordu hemen bağırıp kalkıyordu garibim

selam anne ve anneadayları kankim haber verdi geldim hemen
welcome ihmel etme git bir gözün doktora
julia çalışan insanlar genelde evde olmunca bunalıyorlar ama senin ikiz kızların birde oglun var sıkılmamam lazım ama sende yogunluktan
kankim kızın çokakılla ne zaman uyanacagı biliyor
pikepolatcım sen altta yoksun ama görünmezmi oldun yoksa

tuba sen sölemesen ben hiç farketmemiştim tek nick kullanan ben kalmışım :) julia ya çok alışmışım demekki :)
ismim şeyda

hoşbulduk kankimmmm
ay ay kim beni özlemiş ya sagol canım bende özledim
pazar günü misafirlerim geldi dün gittiler günüm vardı oraya gittim sonrada zaten yorgunluk vardı akşam erkenden yattım daha kendime gelemedim bile

hoşbulduk kankimmmm
ay ay kim beni özlemiş ya sagol canım bende özledim
pazar günü misafirlerim geldi dün gittiler günüm vardı oraya gittim sonrada zaten yorgunluk vardı akşam erkenden yattım daha kendime gelemedim bile

hoşgelmişen gülüm
evet ya öğle uykusunu da sabah hiç uymadığı bi saatte uyudu şimdi uyumaz :) cadı diyorum inanmıyorsunuz mesela bazen uyumuşken bende uyuyayım diyorum uzanır uzanmaz kalkıyor ama benim ne zaman işim olsa bi bakmışım uzun uzun uymuş zilli

tuba sen sölemesen ben hiç farketmemiştim tek nick kullanan ben kalmışım :) julia ya çok alışmışım demekki :)
ismim şeyda

şeydacığım hakketen ya bi sen kalmıştın

uyku muuu ?ben saat 5ten beri ayaktayım,öncesinde de saat başı kalkmıştık,şimdi de sırayla uyuyorlar yani ben uykuya hasretiimmm :84:

ne güzel tatlım işte işin olunca rahatsın keyfi dinlenme yasak sana

canım canım canım kız sükür kavusturana... arada baska topiclerede geziyorum ondan görünmez olabilirim ama takipteyim, nasılsın?

ismim şeyda
julia ilk defa duydum bende ismini ... bende alısmısım sana julia demeye...

zeynocum peşinden buraya geldim birazda burdan bi şeyler öğreneyim kızlar hepinize merabalar

zelalca burada ki arkadaslardan ates olcme yontemi ile ilgili herseyi ogrendim valla sagolun kızlar, hakkınız helal edin, benim varsa helal olsun... canlarım benim

çok doğru bir yöntem ,ovulasyonu,adeti ya da hamileliği anlayabiliorsun ,hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah

ne güzel tatlım işte işin olunca rahatsın keyfi dinlenme yasak sana

yok kız her zaman değil inadına yapınca uyuyor mesela hiçbir işimi yapamıyorum ya yarım kalıyor yada başlamadan kalıyor
onun için bende hiçbişey yapmıyorum sadece yemek yap yemek ye çamaşır as topla
çamaşırları makineden alıyorum ağlıyor onu susturuyorum yarısını asıyorum yine ağlıyor

zeynocum peşinden buraya geldim birazda burdan bi şeyler öğreneyim kızlar hepinize merabalar

merhaba hoşgeldin tatliş

zelalca burada ki arkadaslardan ates olcme yontemi ile ilgili herseyi ogrendim valla sagolun kızlar, hakkınız helal edin, benim varsa helal olsun... canlarım benim

helal olsun kız ne hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…